kto uważał kibiców Legii za najlepszych ? bez przesady - nigdy nie byli, nie są i nie będą ... \:\)
Byłem w tym czasie dzisiaj na Lechu we Wronkach - to jak spiker mówił co się dzieje w Wilnie - to cały stadion śmiał się z tych warszawskich imbecyli ....
Tylko szkoda, że rzucą cień na całą polską piłkę ..
Przyganial kociol garnkowi...
A najlepsze jest to, ze wielu "fachowcow" pierd... ze kibice Legii naleza do jednych najlepszych w Polsce
Kibice Legii jak juz ktos wczesniej napisal naleza do najlepszych w Polsce. Nie myl pojecia kibica z pojeciem pseudokibica..bo zachowujesz sie jakbys pierwszy raz mecz w telewizji ogladal. Co do samej sprawy uwazam,ze organizatorzy podeszli lekkomyslenie do organizacji meczu,ale podkreslam nic nie usprawiedliwi
PSEUDOKIBICOW ktorzy przyjechali do Wilna w jednym celu. Jest mi wstyd, bo jestem i bede kibicem Legii. Natomiast smiesza mnie posty osob, ktore wrzucaja wszystkich do jednego wora lub zapominaja o zachowaniu 'kibicow' wlasnej druzyny. Jaki to ma cel? Nie wiem...
PS Mam nadzieje,ze policja zlapie jak najwiecej osob,ktore braly udzial w dzisiejszej awanturze i ponosza one adekwatna do ich czynow kare. tyle na ten temat.