Strona 6 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#13790 - 22/12/2001 15:03 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Jasne że tak. Adolf 88 przeczytaj sobie dokładnie co napisał saba. Wysyłasz typ w STS. A dopiero później podajesz na forum. I co ci to szkodzi może np ktoś inny poda jakiś interesujący typ a ty na tym skorzystasz.

Do góry
Bonus: Unibet
#13791 - 22/12/2001 15:06 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Róbcie jak chcecie. Ja nadal będe umnieszczał tu zawyżone kursy.

Do góry
#13792 - 22/12/2001 16:10 Re: SPD Różnice kursów
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maciek:
[qb]Jasne że tak. Adolf 88 przeczytaj sobie dokładnie co napisał saba. Wysyłasz typ w STS. A dopiero później podajesz na forum. I co ci to szkodzi może np ktoś inny poda jakiś interesujący typ a ty na tym skorzystasz.[/qb][/QUOTE]
Saba napisał, że sie zgadza z moim zdaniem (które nota bene nie jest tylko moje). Wiem, że tak się to robi i wiedzą o tym buki.
Maciek mi to nic nie szkodzi, że ktoś poda interesujuący typ ale pod warunkiem, że ja naprawdę na nim skorzystam. I może jestem aż tak miły, że zależy mi żeby inni też z niego skorzystali - nie tylko ja. Co mi po typie, który zaraz po poście tutaj i napływie tej kasy do sts,jest za 15 min już spuszczony. Kiedyś kurs utrzymywał sie po 4-5 dni, teraz jak sami zauważycie (jeśli jeszcze tego nie widzicie) spada on w zastraszającym tempie..

"Róbcie jak chcecie. Ja nadal będe umnieszczał tu zawyżone kursy"

Wiem Maciek, że to jest Twój temat i masz tu pole do popisu, i nie chcę Ci go w jakiś sposób odbierać, ale też jest to forum dla wszystkich zainteresowanych i poczekaj może na zdanie innych forumowiczów. Ja przecież nie musze mieć racji. A takie "róbcie jak chcecie-ja wiem najlepiej" nie jest profesjonalnym podejściem do sprawy. Naprawde istnieją inne sposoby, żebyś mógł nadal podawać te różnice kursów.
Pozdrawiam

Do góry
#13793 - 22/12/2001 16:59 Re: SPD Różnice kursów
jerome Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2001
W pełni popieram Maćka.
Najpierw wysyłasz typy a potem zamieszczasz je na forum. STS od razu przecież nie zareaguje, i tym sposobem skorzysta parę osób.
Ludzie z STS napewno czytają forum bo ono nie może być niezauważone, ale liczba pomocnych postów nie wzrasta wraz ze wzrostem uczestników
forum.

Do góry
#13794 - 22/12/2001 19:03 Re: SPD Różnice kursów
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adolf 88:
[qb]Może to komuś się wydawać dziwne a wręcz oburzające ale zwracam sie do tych co nie dają się ponieść emocjom (dotyczy to tez sportu).
A więc Panie i Panowie proponuje zamknięcie tego tematu SPD-różnice kursów, a dlaczego- odpowiadam od razu. Jak wiemy sts ma nowego analityka poprzedni po wpadce (wiemy jakiej) poleciał na zieloną trawkę. I z tamtym dniem zaczyna sie robić coraz gorzej z kursami. Oczywiście ukazują sie rodzynki i sam o nich tu pisałem ale wierzcie mi forum jest coraz bardziej popularne i nie sami gracze je odwiedzają. Nie jest to teoria spisku, ale czy nikt nie zauważył z was na tablicach w sts zwiększonej liczby pokreślonych, (zmienionych na niższe)kursów, większej ilości zablokowanych meczy? Nie wydaje sie wam to dziwne? Nie można myśleć że sts to frajerstwo a my cwaniacy, trzeba iść trochę do przodu tak jak oni to robią. Dlatego proponuje inne rozwiązania związane z grą na różnice kursów, ale jakie? Są maile, telefony, itd. Ale też są strony gdzie każdy może sam zobaczyć różnice kursów, nie ułatwiajmy pracy bukom!!!
Jeśli ktoś ma inne rozwiązanie lub inne zdanie to chętnie sie wdam w sensowną polemikę, ale bez zakładania nowych tematów -ok?[/qb][/QUOTE]

Wlasciwie to chcialem sam to samo zaproponowac. tip-exa kazdy moze przejrzec i nie ma co ulatwiac bukom zycia.

Wojtek

Do góry
#13795 - 22/12/2001 19:32 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Adolf 88 ja cię doskonale rozumiem. Wiem że chciałbyś dobrze ale ten temat funkcjnuje już miesiąc i nie zauważyłem takich zmian aby po 15 minutach od postu zmieniali kurs.Porozumiewanie się przez e-maile jest raczej złe organizacyjnie. STS zmienia kursy najczęściej rano przed otwarciem lub gdy jak ktoś wspominał wpłynie większa kasa. Weź jedną rzecz pod uwagę ,że znaczący wpływ na zmianę kursów nie mają wcale jakieś nasze prymitywne posty lecz diametralnie zwiększająca się liczba osób grająca tym sytemem. Ja nie gram za jakieś astronomiczne kwoty ale za małe też nie. Przykładowo ,,saba'' postawi 8000 na jeden mecz i logiczne jest to że STS zniży kurs .
Oczywiście mądra gra na różnice kursów pozwala wygrywać regularnie ale nie jest to żyła złota i np wyżywić rodzine ciężko by z tego było.
Zastanawiałem się jeszcze nad jedną sprawą. Może polityka STS opiera się właśnie na wystawianiu takich zawyżonych kursów(kto wie?) .Przecież są odpowiednie strony dzięki którym mogli by się zorientować czy kurs jest zayżony w stosunku do innych bukmacherów czy też nie.

Maciek

Do góry
#13796 - 22/12/2001 19:34 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]

Wlasciwie to chcialem sam to samo zaproponowac. tip-exa kazdy moze przejrzec i nie ma co ulatwiac bukom zycia.

Wojtek[/qb][/QUOTE]

To STS nie wie że istnieje coś takiego ?

Do góry
#13797 - 22/12/2001 23:29 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

Meldunek: 20/12/2001
Całe szczeście że Luton nie wszedł (wynik 2:2)... Mimo że sam na tym meczu troszki starciłem mam nadzieje że na dłuzsza mete troszki osób przestanie grać na mecze zamieszczane w tym temacie...

pozdrawiam Maciek...

P.S. Niebawem bedę zamieszczał mecze o sporej róznicy kursu rano (ok 13 jak juz postawie), ciekawe czy Ci sie to spodoba

Do góry
#13798 - 22/12/2001 23:45 Re: SPD Różnice kursów
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
witam kolegę Fachowca

Jeszcze Ci się nie znudziło.
Po tekstach wygladasz na w miarę inteligentnego faceta, ale coś Ci się pod sufitem zrobiło.
Wstąpiłeś do jakieś sekty czy co ??
Trudno mi ocenić cel Twojej działalności, żeby móc ją zrozumieć.
Ogłoś to publicznie, a może Ci pomożemy.
Na razie wyglada mi to na takie SLD.
Pierwszy temat - obiecanki, typy 100%, a potem jak nie wyszło, walisz jakieś dyrdymały.

A propos, słyszeliście, że zgłosili projekt ustawy, że pod sankcją karną nie można krzyczeć na krowy, bo to tym krowom źle służy. Rewelacja.

A, i nie bierz sie za wiersze. Student studentem, ale Mickiewiczem to Ty już nie zostaniesz.

Miałem nie zabierać głosu w tej kwestii, ale skoro wypiłem kielicha to mi wolno.

Kolego, daj nam spokój, bo czuję, że szykujesz się na dzisiejsza noc.
Niech to będzie taki swiąteczny prezent dla duzej grupy Twoich "wielbicieli".

Do góry
#13799 - 22/12/2001 23:49 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc:
[qb]witam kolegę Fachowca

Jeszcze Ci się nie znudziło.
Po tekstach wygladasz na w miarę inteligentnego faceta, ale coś Ci się pod sufitem zrobiło.
Wstąpiłeś do jakieś sekty czy co ??
Trudno mi ocenić cel Twojej działalności, żeby móc ją zrozumieć.
Ogłoś to publicznie, a może Ci pomożemy.
Na razie wyglada mi to na takie SLD.
Pierwszy temat - obiecanki, typy 100%, a potem jak nie wyszło, walisz jakieś dyrdymały.

A propos, słyszeliście, że zgłosili projekt ustawy, że pod sankcją karną nie można krzyczeć na krowy, bo to tym krowom źle służy. Rewelacja.

A, i nie bierz sie za wiersze. Student studentem, ale Mickiewiczem to Ty już nie zostaniesz.

Miałem nie zabierać głosu w tej kwestii, ale skoro wypiłem kielicha to mi wolno.

Kolego, daj nam spokój, bo czuję, że szykujesz się na dzisiejsza noc.
Niech to będzie taki swiąteczny prezent dla duzej grupy Twoich "wielbicieli".[/qb][/QUOTE]

Stary.. wierzysz że cos jest na 100%??? bo ja nie... a reklama to podstwa
P.S. Moze za duzo krów było w pobliżu angielskich stadionów i stad choroby wsciekłych krów, pyszczeyce, itp.

pozdrawiam

Do góry
#13800 - 23/12/2001 01:14 Re: SPD Różnice kursów
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał iogurt:
[qb]W pełni popieram Maćka.
Najpierw wysyłasz typy a potem zamieszczasz je na forum. STS od razu przecież nie zareaguje, i tym sposobem skorzysta parę osób.
Ludzie z STS napewno czytają forum bo ono nie może być niezauważone, ale liczba pomocnych postów nie wzrasta wraz ze wzrostem uczestników
forum. [/qb][/QUOTE]

Iogurt zgadzam sie co do pomocnych postów, nie zauważyłem jednak żebyś od czasu istnienia tego SPD abyś podał choć raz różnice kursów. Nie posądzam Cie o lenistwo, wiem że udzielasz sie gdzie indziej, ale tak samo robią analitycy. Nie muszą tracić czasu na sprawdzanie stron z kursami, bo wchodzą tu a my im podajemy wszystko "na tacy".

Do góry
#13801 - 23/12/2001 01:40 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fachowiec:
[qb]Całe szczeście że Luton nie wszedł (wynik 2:2)... Mimo że sam na tym meczu troszki starciłem mam nadzieje że na dłuzsza mete troszki osób przestanie grać na mecze zamieszczane w tym temacie...

pozdrawiam Maciek...

P.S. Niebawem bedę zamieszczał mecze o sporej róznicy kursu rano (ok 13 jak juz postawie), ciekawe czy Ci sie to spodoba
[/qb][/QUOTE]
Wali mnie to.

Do góry
#13802 - 23/12/2001 08:13 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

[qb]
Wali mnie to.[/qb][/QUOTE]

Sam postanowiłes ułatwiac prace analitykom głównie z StS-u... zobaczymy jaki bedzie czas ich reakcji jak mecze o sorej róznicy na forum ukazą sie wczesniej...

Pozdrawiam

Do góry
#13803 - 23/12/2001 14:37 Re: SPD Różnice kursów
legias Offline
enthusiast

Meldunek: 10/08/2001
Moze bysmy otworzyli temat na podobe tego podzielili sie rolami tak ze kazdy by porownywal roznice kursow poszczegolnych lig.
Czy ktos mi moze napisac kto ma najlepsze pojecie z bukmacherow o 3 i 4 lidze angielskiej
o ligach niemieckich
i o wloskich serie b

Do góry
#13804 - 23/12/2001 15:21 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Fachowiec ja już się boję . O Jezu chyba popełnie samobójstwo jak mi zniżą kurs.

Do góry
#13805 - 23/12/2001 15:29 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

[QUOTE]Oryginalnie wysłał legias:
[qb]Moze bysmy otworzyli temat na podobe tego podzielili sie rolami tak ze kazdy by porownywal roznice kursow poszczegolnych lig.
Czy ktos mi moze napisac kto ma najlepsze pojecie z bukmacherow o 3 i 4 lidze angielskiej
o ligach niemieckich
i o wloskich serie b[/qb][/QUOTE]

Leg.. odpal sobie stronke w poniedziałek ok 9-10 www.tip-ex.com (ładuje sie ok 30 min) i masz wszystkie rodzynki na cały tydzień...

Do góry
#13806 - 23/12/2001 15:34 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

[qb]Fachowiec ja już się boję . O Jezu chyba popełnie samobójstwo jak mi zniżą kurs.[/qb][/QUOTE]

Facet nie chodzi o to bys popełnił samobójstwo... każde istnienie na swiecie cos dla kogos znaczy... więc raczej nie bede cie do tego zacheceł bo pewno dla kogos tam żyjesz (chocby rybek czy psa)...
Ale zastanów sie czy ten temat ma jakis wiekszy sens... przeciez wiele jest stron porównujacych kursy (przejzyj sobie linki).. ale skoro chcesz tak koniecznie pomagac osobom którym sie nawet nie chce odp stron odpalic i sprwdzic gdzie są duze różnice w kursach... ok twoja sparawa, ale ułatwiasz i robote innym (czytaj bukom)
Pozdrawiam

Do góry
#13807 - 23/12/2001 16:38 Re: SPD Różnice kursów
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Nie będe z tobą dyskutować i koniec.

PS Normalni forumowicze
Nie słuchajcie go temat jest potrzebny .

Do góry
#13808 - 23/12/2001 16:42 Re: SPD Różnice kursów
Fachowiec Offline
member

[qb]Nie będe z tobą dyskutować i koniec.

PS Normalni forumowicze
Nie słuchajcie go temat jest potrzebny .[/qb][/QUOTE]

ja z toba tez bo to nie ma sensu (róznice kuru sa dobre do czasu zmiany zawyzonego kursu przez buka)...
Trzymaj się

Do góry
#13809 - 23/12/2001 18:24 Re: SPD Różnice kursów
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Trudno mi jest to powiedzieć he,he ale fachowiec ma racje( ale to TYLKO tutaj ). Są typowi lenie co im sie nie chce otwierać stron i szukać różnic kursów. Dobrze by było żeby TYLKO ci leniwi korzystali z tego tematu, ale nie czarujmy się tak nie jest. Analitycy też tu wchodzą i Maciek sorry, ale tacy jak my (bo też do niedawna podawałem różnice kursów) wkładają im premie do kieszeni.
A maile nie sa wielkim problemem, wystarczy dać na ikonke wyślij prywatną wiadomość i już zainteresowany kursy ma. Nie wiem Maciek ilu masz znajomych, ale podejrzewam, że nawet Outlookiem to wysłać nie było by większego problemu.
Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT.

Do góry
Strona 6 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >