Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#135441 - 29/08/2004 07:01 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

Meldunek: 21/08/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Top Dog:
Widjaja A. - Bachmann A. 1 1.40[PICK OF THE DAY]
Dwa świetne mecze Widjaji ,ktora wyraznie powraca do formy.Bachmann nie jest w stanie powstrzymac Angie na dzien dzisiejszy.
Pin C. - Schruff J. 1 1.55 Mecz bledow ale mniej ich popelnila jednak niemka
Szybkonoga francuzka ponownie prezentuje sie na korcie bardzo solidnie a Schruff tutaj forma nie zachwyca na hardzie
Domachowska M. - Obziler T. 1 1.70 Niestety Marta przegrala awans do turnieju glownego, szkoda jedynie ze marta przegrala sama ze soba bo oblizer na korcie nie miala nic do powiedzenia.Marta psula wszystko jak leci.
Marta jest w duzym gazie, gra bardzo dobrze, Obziler nie jest zawodniczka ktora moglaby ja powstrzymac, w dodatku ostatnio nigdzie nie grala
Liu N.N. - Topalova D. 1 1.50 w pierwszej rundzie kurs na nia fenomenalny
Chinka potwierdza swoje wysokie aspiracje, top spiny z forhandu i szybkie mocne backhandy, duzo uderzen konczacych nie powinna miec problemow z awansem do turnieju głównego
[/QUOTE]Dziekuje za wszystkie privy i od razu odpowiadam:
Tak bede publikowal dalej swoje typy.Nie mozemy dac sie kilku wyrostkom ktorych słownictwo zna jedynie dwa wyrazy ku... i ch... no w porywach moze jeszcze wypie... popie.... jeb......-ale to tylko przy przebłyskach.tyle

Do góry
Bonus: Unibet
#135442 - 29/08/2004 18:47 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Top Dog:
Dwa świetne mecze Widjaji ,ktora wyraznie powraca do formy.Bachmann nie jest w stanie powstrzymac Angie na dzien dzisiejszy.
Szybkonoga francuzka ponownie prezentuje sie na korcie bardzo solidnie a Schruff tutaj forma nie zachwyca na hardzie
Domachowska M. - Obziler T. 1 1.70
Niestety Marta przegrala awans do turnieju glownego, szkoda jedynie ze marta przegrala sama ze soba bo oblizer na korcie nie miala nic do powiedzenia.Marta psula wszystko jak leci.
Marta jest w duzym gazie, gra bardzo dobrze, Obziler nie jest zawodniczka ktora moglaby ja powstrzymac, w dodatku ostatnio nigdzie nie grala
Chinka potwierdza swoje wysokie aspiracje, top spiny z forhandu i szybkie mocne backhandy, duzo uderzen konczacych nie powinna miec problemow z awansem do turnieju głównego
Tak bede publikowal dalej swoje typy.Nie mozemy dac sie kilku wyrostkom ktorych słownictwo zna jedynie dwa wyrazy ku... i ch... no w porywach moze jeszcze wypie... popie.... jeb......-ale to tylko przy przebłyskach.tyle [/qb][/QUOTE]Czy naprawde nie ma na tym forum jakies odpowiedzialnej osoby , która by mogła zlikwidowac tego małoletniego fusa bo juz zygam tym uke:

Do góry
#135443 - 29/08/2004 19:13 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

Widze ze dalej nie potraficie prawdłowo odczytac tego co chce wam powiedziec wiec wytłumacze wam to dosyc obrazowo:
Wyobrazmy sobie taka sytuacje:
Marta Domachowska przeglada nasze forum(wiem ze zdarza jej sie przegladac fora, moze nie mecz.pl ale sportsboard np przeglada czasami)
Cukier gra typy ktore podal viva, wsrod nich byl typ na domachowska ktora pozniej przegrala.Cukier po zakonczeniu spotkania mowi jakto on blyszczac inteligencja:
viva jestes cienki ty qrwo czy ty umiesz typowac
viva odpowiada:
*******laj nikt nie kazal ci grac moich typow, to domachowska jest cienka
a domochowska na to :
*******laj kto ci kazal na mnie grac?

Nie ona jest cienka ze przegrala ale ty jestes cienki bo nie umiales przewidziec jej porazki.
Bukmacherka to sztuka wyboru i jesli nie umiesz jej dokonac, przewidziec slabszego dnia nie mozesz sie nazywac typerem.Nikt nie jest nieomylny ale slabsze dni kazego czklowieka porostu trzeba zaakceptowac bo na to nie ma leku.Jeden z moich przyjaciol mowi:nie ma slabych druzyn, sa tylko slabi typerzy.(w pełni z tym sie nie zgadzam ale cos w tym jest)
Czasami ktos po spotkaniu mowi jak mu typ nie wejdzie, ze ta druzyna jest cienka i nie umie grac.Jesli tak to po co na nia stawiales? Jesli nie wiesz co stawiasz to po co sie bierzesz za bukmacherke?
Na tym forum jestem zaledwie pare dni i mam nadzieje ze moja opinia sie zmieni ale poki co widze tu zaledwie jednego prawdziwego typera jakim bez watpienia jest amkwish.On potrafi powiedziec to nie druzyna zle zagrala to ja zle typowalem, szkoda ze te słowa niektorych tak duzo kosztuja....
tyle

Do góry
#135444 - 29/08/2004 23:16 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
wist Offline
member

Meldunek: 04/08/2004
[qb]Widze ze dalej nie potraficie prawdłowo odczytac tego co chce wam powiedziec wiec wytłumacze wam to dosyc obrazowo:
Wyobrazmy sobie taka sytuacje:
Marta Domachowska przeglada nasze forum(wiem ze zdarza jej sie przegladac fora, moze nie mecz.pl ale sportsboard np przeglada czasami)
Cukier gra typy ktore podal viva, wsrod nich byl typ na domachowska ktora pozniej przegrala.Cukier po zakonczeniu spotkania mowi jakto on blyszczac inteligencja:
viva jestes cienki ty qrwo czy ty umiesz typowac
viva odpowiada:
*******laj nikt nie kazal ci grac moich typow, to domachowska jest cienka
a domochowska na to :
*******laj kto ci kazal na mnie grac?

Nie ona jest cienka ze przegrala ale ty jestes cienki bo nie umiales przewidziec jej porazki.
Bukmacherka to sztuka wyboru i jesli nie umiesz jej dokonac, przewidziec slabszego dnia nie mozesz sie nazywac typerem.Nikt nie jest nieomylny ale slabsze dni kazego czklowieka porostu trzeba zaakceptowac bo na to nie ma leku.Jeden z moich przyjaciol mowi:nie ma slabych druzyn, sa tylko slabi typerzy.(w pełni z tym sie nie zgadzam ale cos w tym jest)
Czasami ktos po spotkaniu mowi jak mu typ nie wejdzie, ze ta druzyna jest cienka i nie umie grac.Jesli tak to po co na nia stawiales? Jesli nie wiesz co stawiasz to po co sie bierzesz za bukmacherke?
Na tym forum jestem zaledwie pare dni i mam nadzieje ze moja opinia sie zmieni ale poki co widze tu zaledwie jednego prawdziwego typera jakim bez watpienia jest amkwish.On potrafi powiedziec to nie druzyna zle zagrala to ja zle typowalem, szkoda ze te słowa niektorych tak duzo kosztuja....
tyle [/qb][/QUOTE]Spadaj człowieku nie rób zadymy nie widzisz że jesteś tu nielubiany!

Do góry
#135445 - 29/08/2004 23:20 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Lamberciak Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/05/2002
Ludzie uwielbiają wyżywać się na Bogu ducha winnych osobach; trafiło na Doga. Chłopak pisze sensownie, choć nie sądzę, by jego słowa przemówiły do wielu "typerów".

Do góry
#135446 - 29/08/2004 23:27 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

Ale nie wiem dlaczego po paru dniach ledwie obecnosci na forum juz wszyscy na mnie jada i to nawet nie wiem za co.
tyle

Do góry
#135447 - 29/08/2004 23:33 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Domachowska M. - Obziler T. 1 1.70 Niestety Marta przegrala awans do turnieju glownego, szkoda jedynie ze marta przegrala sama ze soba bo oblizer na korcie nie miala nic do powiedzenia.Marta psula wszystko jak leci.
Tak bede publikowal dalej swoje typy.Nie mozemy dac sie kilku wyrostkom ktorych słownictwo zna jedynie dwa wyrazy ku... i ch... no w porywach moze jeszcze wypie... popie.... jeb......-ale to tylko przy przebłyskach.tyle [/qb][/QUOTE]TOP DOG jestesmy z tobą iwo: iwo:

nie zwracaj na tych dwuzłotowców uwagi :stop: :zobacz:

Do góry
#135448 - 29/08/2004 23:35 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
viva Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
[qb]Ale nie wiem dlaczego po paru dniach ledwie obecnosci na forum juz wszyscy na mnie jada i to nawet nie wiem za co.
tyle [/qb][/QUOTE]oj piomil - ladnie sciemniasz uke:

Do góry
#135449 - 29/08/2004 23:36 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
[qb]Ale nie wiem dlaczego po paru dniach ledwie obecnosci na forum juz wszyscy na mnie jada i to nawet nie wiem za co.
tyle [/qb][/QUOTE]oj piomil - ladnie sciemniasz uke: [/qb][/QUOTE]a i jeszcze nazywaja mnie piomil.Co to tak naprawde znaczy? Bo ja juz sam nie wiem czy to jakas obelga czy co?

Do góry
#135450 - 29/08/2004 23:38 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
viva Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE] a i jeszcze nazywaja mnie piomil.Co to tak naprawde znaczy? Bo ja juz sam nie wiem czy to jakas obelga czy co? [/QUOTE]sciemy c.d. uke: :stop:

Do góry
#135451 - 29/08/2004 23:42 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

[qb] [QUOTE] a i jeszcze nazywaja mnie piomil.Co to tak naprawde znaczy? Bo ja juz sam nie wiem czy to jakas obelga czy co? [/QUOTE]sciemy c.d. uke: :stop: [/qb][/QUOTE]no to moze Ty przestan sciemniac i powiedz o co Ci chodzi
tyle

Do góry
#135452 - 29/08/2004 23:46 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
viva Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE] no to moze Ty przestan sciemniac i powiedz o co Ci chodzi
tyle [/QUOTE]qrwa piomil ile ty masz lat uke: koniec dyskusji z toba pajacu :stop:

Do góry
#135453 - 29/08/2004 23:47 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Ludzie, kazdy ma prawo zamiesic swoje typy, ale nikt za nikogo nie wysyla kuponow, chcesz to zagrassz to, co ktos, nie chcesz to nie zagrasz. Kazdy wysyla to na swoje konto, wiec nie wiem, dlaczego ktos jezdzi na Top Dogu, drugi na kims innym, a trzeci jeszcze gdzies. Nikt nie musi zwracac uwagi na czyjes typy, ale po to jest forum, zeby dyskutowac nad typami i sobie pomagac nawzajem, chyba nie?? Przeciez mamy ogrywac bukow, a nie sie klocic miedzy soba? Czy moze zmienila sie idea?? iwo: dla wszytskich, ktorzy na tym forum nie zachowuja sie ponizej krytyki.

Do góry
#135454 - 29/08/2004 23:49 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

[qb] [QUOTE] no to moze Ty przestan sciemniac i powiedz o co Ci chodzi
tyle [/QUOTE]qrwa piomil ile ty masz lat uke: koniec dyskusji z toba pajacu :stop: [/qb][/QUOTE]widisz sam nie potrafisz powiedziec o co ci chodzi
tyle

Do góry
#135455 - 29/08/2004 23:54 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
viva Offline
Carpal Tunnel

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
tyle [/QUOTE]qrwa piomil ile ty masz lat uke: koniec dyskusji z toba pajacu :stop: [/qb][/QUOTE]widisz sam nie potrafisz powiedziec o co ci chodzi
tyle [/qb][/QUOTE]tylko jedna osoba tak potrafila wqrwiajaco odpowiadac na posty!W-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j uke: uke:

Ps. I zeby byla jasnosc mi nie chodzi o jego typy :stop:

Do góry
#135456 - 29/08/2004 23:59 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Top Dog Offline
addict

[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
tyle [/qb][/QUOTE]tylko jedna osoba tak potrafila wqrwiajaco odpowiadac na posty!W-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j uke: uke:
[/qb][/QUOTE]ty to jestes jednak inteligent
ps sam jestes piomil
tyle

Do góry
#135457 - 30/08/2004 00:02 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
viva Offline
Carpal Tunnel

:stop: :stop: :stop:

Do góry
#135458 - 30/08/2004 00:42 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
piomil mial inny charakter pisma

Do góry
#135459 - 30/08/2004 00:53 Re: Re: WTA - New Haven, New York - 23-29.08
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
zamykam temat ponieważ robi się to żałosne, CUKIER tym razem TOP DOG podawał tylko typy i generalnie nie prowokował

heh dajcie już spokój z tym wszystkim

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  rafal08