#1333757 - 26/06/2007 06:44
Re: zapytanko...
[Re: minotauro]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Nawet nie trzeba kupowac nic drogiego... wystarczy ze nie pracujesz i kupisz sobie furke powiedzmy za 18 tys juz masz wezwanie na wytlumaczenie sie. Co do banku to bank nic nie zrobi go nie interesuje skad masz kase wazne ze trzymasz ja u nich. Cala sprawa podchodzi wlasnie pod US.
|
Do góry
|
|
|
|
#1333760 - 26/06/2007 06:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
graj u ziemniaków, a będziesz miał spokój. ... o innych wyjściach nie napiszę na publicznym 
|
Do góry
|
|
|
|
#1334521 - 26/06/2007 19:42
[Re: odgdog]
|
enthusiast
Meldunek: 07/02/2007
|
Ale co nam po naziemnych bukmacherach... Tam się nie da zarabiać... Wiem, że ktoś za chwilę napiszę, że zna kogoś kto wygrał ileś tam tysięcy puszczając tasiemca, ale jeśli ktoś chce normalnie pograć dla zarobku to naziemne bez sensu są...
|
Do góry
|
|
|
|
#1339459 - 27/06/2007 06:34
|
Pooh-Bah
|
nie da sie wygrywac u ziemniakow. Kto jest obeznany w temacie to wie. I nie ma sensu dyskutowac na ten temat. Mozna wygrac kilka razy ale nie wyciagac miesieczna pensje w kazdy miesiac - nie da sie tego zrobic, wiem bo probowalem. I to wcale nie chodzi o nizsze kursy tylko o 'zlodziejstwo' ziemniakow.
|
Do góry
|
|
|
|
#1350824 - 29/06/2007 23:47
[Re: zmudaRTS]
|
Pooh-Bah
|
w totomixie u mnie w glownym siedzi babka - nawet sensowna do pogadania...
|
Do góry
|
|
|
|
#1353379 - 30/06/2007 22:18
[Re: bkbk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
jesli ktos rzeczywiscie ma spore zyski z bukmacherki i bardzo zalezy mu na legalizacji tych pieniedzy zawsze moze isc do sts'a i zagrac zdazenie dwukierunkowe np. o/u przy kursie po tyle samo na 1 i na 2 , jeden kupon wchodzi wiadomo, odbieramy kase i bierzemy potwierdzenie wygranej i w ten sposob przy postawionym 1000zl mamy 810zl wypranego papiera oddawac za darmo 190 zł  jakos sobie tego nie wyobrazam.przy kupnie samochodu za 20tys. powiedziałbym, że zbierałem od 10 roku życia w skarpetke na ten samochód  jak mi udowodnią, że tak nie było 
|
Do góry
|
|
|
|
#1353404 - 30/06/2007 22:28
[Re: Randall]
|
Pooh-Bah
|
to nie oni maja ci udowodnic tylko ty im.
|
Do góry
|
|
|
|
#1356405 - 02/07/2007 06:48
[Re: Eska]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
Jak ktoś umie wygrywać to nie problem zebrać zaświadczenia o wygranej ,sam już mam ich nadmiar ale dalej zbieram te żólte papierki . Nie sądze by ktokolwiek podważał wiarygodność zaświadczeń o wygranej ,są to druki ścisłego zarachowania ,kopie przechowywane niby 5 lat u buka - nie wiem jak po tych 5 ciu latach ma się sprawa. Eska - no nie rób jaj że ziemniaków nie umiesz ograć  haha - tego sie po Tobie nie spodziewałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1356475 - 02/07/2007 07:49
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
jesli ktos rzeczywiscie ma spore zyski z bukmacherki i bardzo zalezy mu na legalizacji tych pieniedzy zawsze moze isc do sts'a i zagrac zdazenie dwukierunkowe np. o/u przy kursie po tyle samo na 1 i na 2 , jeden kupon wchodzi wiadomo, odbieramy kase i bierzemy potwierdzenie wygranej i w ten sposob przy postawionym 1000zl mamy 810zl wypranego papiera oddawac za darmo 190 zł  jakos sobie tego nie wyobrazam.przy kupnie samochodu za 20tys. powiedziałbym, że zbierałem od 10 roku życia w skarpetke na ten samochód  jak mi udowodnią, że tak nie było  Powiem Ci stary, że wypranie kasy za 19%, to niezły deal. Osobiście zaczynam się zastanawiać nad innymi aspektami takiego działania
|
Do góry
|
|
|
|
#1357137 - 02/07/2007 21:00
[Re: Maciek]
|
Pooh-Bah
|
Jak ktoś umie wygrywać to nie problem zebrać zaświadczenia o wygranej ,sam już mam ich nadmiar ale dalej zbieram te żólte papierki . Nie sądze by ktokolwiek podważał wiarygodność zaświadczeń o wygranej ,są to druki ścisłego zarachowania ,kopie przechowywane niby 5 lat u buka - nie wiem jak po tych 5 ciu latach ma się sprawa. Eska - no nie rób jaj że ziemniaków nie umiesz ograć  haha - tego sie po Tobie nie spodziewałem. Maciek - jestes zalosny... Wiadomo ze nie mozna wygrywac regularnie i ziemniakow, jesli mowisz ze ty wygrywasz REGULARNIE to jest to ewidentna nie prawda i kazdy kto ma pojecie o zarabianiu na bumkacherce wie ze nie mozna zyc z bukow naziemnych. Ciezko jest w zwyklych firmach z gigantycznym kapitalem jak expekt bo zawsze moze sie zdarzyc limit a co dopiero u 'zlodzieji' z bukow naziemnych. Jesli ciezko nawet u nich o wyplate uczciciwie wygranych pieniedzy. Gralem sporo czasu u ziemniakow bo myslalem ze to bedzie takie proste jak u bukow w sieci (juz chcialem placic ten podatek, miec nizsze kursy itd.) tyle tylko ze nie idzie u nich wygrac na dluzsza mete. Pozniej juz ci nawet nie przyjmuja zakladow.
|
Do góry
|
|
|
|
#1357453 - 02/07/2007 21:48
|
old hand
Meldunek: 07/03/2005
|
Jak ktoś umie wygrywać to nie problem zebrać zaświadczenia o wygranej ,sam już mam ich nadmiar ale dalej zbieram te żólte papierki . Nie sądze by ktokolwiek podważał wiarygodność zaświadczeń o wygranej ,są to druki ścisłego zarachowania ,kopie przechowywane niby 5 lat u buka - nie wiem jak po tych 5 ciu latach ma się sprawa. Eska - no nie rób jaj że ziemniaków nie umiesz ograć  haha - tego sie po Tobie nie spodziewałem. Maciek - jestes zalosny... Wiadomo ze nie mozna wygrywac regularnie i ziemniakow, jesli mowisz ze ty wygrywasz REGULARNIE to jest to ewidentna nie prawda i kazdy kto ma pojecie o zarabianiu na bumkacherce wie ze nie mozna zyc z bukow naziemnych. Ciezko jest w zwyklych firmach z gigantycznym kapitalem jak expekt bo zawsze moze sie zdarzyc limit a co dopiero u 'zlodzieji' z bukow naziemnych. Jesli ciezko nawet u nich o wyplate uczciciwie wygranych pieniedzy. Gralem sporo czasu u ziemniakow bo myslalem ze to bedzie takie proste jak u bukow w sieci (juz chcialem placic ten podatek, miec nizsze kursy itd.) tyle tylko ze nie idzie u nich wygrac na dluzsza mete. Pozniej juz ci nawet nie przyjmuja zakladow. Sorry, że się wypowiem, ale inaczej nie mogę. LOL LOL i jeszcze raz LOL. Kolega ile czasu gra u bukmacherów? Więcej niż rok? Bo po tej wypowiedzi wygląda jakby grał z 5-6 miesięcy i naczytał się za dużo różnych postów. Pozdrawiam i życzę owocnej nauki. Aha, tak kwestią wyjaśnienia - ten, co uważa, że nie da się wygrać w ziemniakach, to w moim mniemaniu amator, co więcej, mało inteligentny amator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1358360 - 03/07/2007 01:39
[Re: moonlight]
|
Pooh-Bah
|
Maciek wyslalem ci PW - chetnie odkupie twoje zaswiadczenia po atrakcyjnych cenach. Jesli jeszcze ktos ma to prosze o PW
|
Do góry
|
|
|
|
#1358371 - 03/07/2007 01:43
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Maciek - jestes zalosny...
Wiadomo ze nie mozna wygrywac regularnie i ziemniakow, jesli mowisz ze ty wygrywasz REGULARNIE to jest to ewidentna nie prawda i kazdy kto ma pojecie o zarabianiu na bumkacherce wie ze nie mozna zyc z bukow naziemnych. Ciezko jest w zwyklych firmach z gigantycznym kapitalem jak expekt bo zawsze moze sie zdarzyc limit a co dopiero u 'zlodzieji' z bukow naziemnych. Jesli ciezko nawet u nich o wyplate uczciciwie wygranych pieniedzy. Gralem sporo czasu u ziemniakow bo myslalem ze to bedzie takie proste jak u bukow w sieci (juz chcialem placic ten podatek, miec nizsze kursy itd.) tyle tylko ze nie idzie u nich wygrac na dluzsza mete. Pozniej juz ci nawet nie przyjmuja zakladow.
Przepraszam ze Cie mimowolnie przesladuje;-) Ale mam dziwne wrazenie ze Ty naprawde nie wiesz o co tutaj "kaman".
|
Do góry
|
|
|
|
#1358390 - 03/07/2007 01:49
[Re: Biszop]
|
Pooh-Bah
|
Nie ma problemu. Zycie to nie internet - wiec mozesz mnie przesladowac jak ci sie podoba. Oraz moga inni pisac co chca. Wazne ze ja swoje wiem A o co kaman to wiem bardzo dobrze. *** dlatego sie staram wytlumaczyc co poniektorym pewne kwestie ale juz sobie odpuszczam. Chcialem chociaz uslyszec dzieki za wklad w pomoc nowym zeby nie bankrutowali na progresji ale jedyne co mnie spotyka to tylko wiadomosci na PW - podaj typy...  Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|