#1246032 - 23/05/2007 23:02
Re: Szybcy, wściekli, pijani - bez wyobraźni - kierowcy
[Re: [T]-error]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Wlasnie malo co nie mialem wypadku przez glupia pinde, co spotykam na drodze kobiete to bez wyobrazni jezdzi. Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff Taxi jechalo za mna, facet dojechal do babki trabil na nia i ja porzadnie zjebal, bo ja nie moglem, zawracalem z chodnika, no ku... bez wyobrazni, jakas blondi... Mega fart, bo jakby ktos szedl chodnikiem to musialbym w nia wjechac. To jest wlansie to, zawracala z predkoscia 5km/h i wjechala mi pod samochod, wolna pinda, ale glupia jak but  Ok, moze warszawy nie zna, bo obca rejestracja, ale przepisy powinna znac, w koncu do cholery chyba czegos ucza na tych kursach, ehhh
|
Do góry
|
|
|
|
#1246043 - 23/05/2007 23:08
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Wlasnie malo co nie mialem wypadku przez glupia pinde, co spotykam na drodze kobiete to bez wyobrazni jezdzi. Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff Taxi jechalo za mna, facet dojechal do babki trabil na nia i ja porzadnie zjebal, bo ja nie moglem, zawracalem z chodnika, no ku... bez wyobrazni, jakas blondi... Mega fart, bo jakby ktos szedl chodnikiem to musialbym w nia wjechac. To jest wlansie to, zawracala z predkoscia 5km/h i wjechala mi pod samochod, wolna pinda, ale glupia jak but  Ok, moze warszawy nie zna, bo obca rejestracja, ale przepisy powinna znac, w koncu do cholery chyba czegos ucza na tych kursach, ehhh pewnie to byłą DODA z ekipa TVN TURBO 
|
Do góry
|
|
|
|
#1246138 - 23/05/2007 23:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
Wlasnie malo co nie mialem wypadku przez glupia pinde, co spotykam na drodze kobiete to bez wyobrazni jezdzi. Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff Taxi jechalo za mna, facet dojechal do babki trabil na nia i ja porzadnie zjebal, bo ja nie moglem, zawracalem z chodnika, no ku... bez wyobrazni, jakas blondi... Mega fart, bo jakby ktos szedl chodnikiem to musialbym w nia wjechac. To jest wlansie to, zawracala z predkoscia 5km/h i wjechala mi pod samochod, wolna pinda, ale glupia jak but  Ok, moze warszawy nie zna, bo obca rejestracja, ale przepisy powinna znac, w koncu do cholery chyba czegos ucza na tych kursach, ehhh to u was nie ma krawężników? chodniki macie na równi z jezdnią ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1247541 - 24/05/2007 07:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff
Czemu nie zwolniłeś jak tylko ją zauważyłeś? Skoro jechała 5 km/h tzn że ty musiałeś jechać szybko skoro aż taki manewr wykonałeś...
|
Do góry
|
|
|
|
#1247543 - 24/05/2007 08:07
[Re: micha$]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/04/2005
|
Jade sobie po zakupy, dwa pasy, jade nawet tym wolniejszym, widze ze ktos zawraca, bylem pewny ze poczeka, ale... zawraca, wiec mysle ok, ma lewy pas od tego to na niego wjedzie, w koncu jade prawym, ale nie ta pinda wjezdza na moj, hamuje, ale bez szans, zderzenie na bank, wiec luknalem na chodnik czy ktos nie idzie i wjechalem na chodnik unikajac zderzenia, ufff
Czemu nie zwolniłeś jak tylko ją zauważyłeś? Skoro jechała 5 km/h tzn że ty musiałeś jechać szybko skoro aż taki manewr wykonałeś... Jezeli ciagle bysmy jezdzili wg zasady ograniczonego zaufania to szybciej bysmy przemierzali miasto na piechote. Skoro inny uczestnik ruchu drogowego ma prawo jazdy to do czegos go to zobowiazuje! Experto postapil prawidlowo, a ilu jest niedoswiadczonych kierowcow ktorzy tylko by patrzyli jak wjezdzaja jej w burte? Moze taka sytuacja by cos ja nauczyla. Powystrzelac takich kierowcow 
|
Do góry
|
|
|
|
#1247788 - 24/05/2007 18:14
[Re: micha$]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Czemu nie zwolniłeś jak tylko ją zauważyłeś?
Mam zakladac ze kazdy jezdzi tak ze wjezdza pod samochod innym? Niedlugo na zielonym bede zwalnial do 20km/h bo w koncu tez ktos moze wejsc tak jak ona wjechala... Troche mnie ta sytuacja jednak zestresowala, bo chodzilem nabuzowany caly dzien. PS.  okecie, nie wiem kto to zaprojektowal ale takie badziewie ze tam poruszac autem jest naprawde ciezko po tych ich ostatnich remontach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1248479 - 24/05/2007 20:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Nie mam czasu żeby szukać tematu o prawie jazdy to zapytam tutaj. Jakie mamy światła obowiązkowe na egzaminie: pozycyjne, mijania, drogowe, przeciwmgłowe, cofania, hamowania, odblaskowe, awaryjne, kierunkowskazy. Razem 9 czy o czymś zapomniałem. Dziś mam egzamin i jak mam oblać to wole już jadąc albo...oblać po egzaminie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1284393 - 08/06/2007 05:29
[Re: Maxi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005