Swoją drogą zawsze podejrzewałem Tinky Winky o to że jest homo..
Koment z onetu

ylko teletubisie? moje propozycje bajek do zlustrowania
1. smurfy - jedna laska na cala wioske, mozliwosc zbiorowego gwaltu, oraz wieczorne przechadzki do spiocha, ciamajdy...
2. bolek i lolek - nie dosc, ze geje, to jeszcze kazirodztwo. ale ale, promuja zycie z jednym partnerem
3. krolewna sniezka i 7krasnolodkow - dopoki nie trafila do ich chatki, na pewno wedrowali po nocach miedzy swoimi malutkimi lozeczkami, potem sniezka sie przylaczyla
4. spiaca krolewna - ksiaze zanim ja pocalowal bankowo przelecial caly spiacy zamek. ktoz by przepuscil taka okazje
5. zwirek i muchomorek - ta para to juz legenda
6. krol lew - zoofilia na potege
7. kaczor donald - golodupiec jeden
8. pszczolka maja - na pewno z tym guciem bzykaja nie tak jak nalezy
9. wladca pierscieni - cala zboczona druzyna pierscienia! za jakims pierscionkeiem lataja. i jeszcze prawdziwy gej tam gra
10. shrek - szkoda gadac, tam juz jawnie mowia o "tych sprawach"
11. alladyn - ten dzin na pewno za darmo tych zyczen nie spelnia!
12. 40rozbojnikow - no juz sam tytul jest az nadzbyt wymowny!
13. basnie tysiaca i jednej nocy - zaloze sie, ze to same opowiadania erotyczne!
14. brzydkie kaczatko - niedosc, ze brak poprawnosci politycznej, to jeszczec ciekawe, z kim pani kaczka spedzala dlugie samotne wieczory, ze jej sie jeden odmieniec wyklul, hmm?
15. muminki - ten migotek z panna migotka wygladaja dla mnie podejrzanie... ze nie wspomne juz o wloczykiju i muminku