#1150972 - 19/04/2007 06:37
Re: Co Was denerwuje? [9]
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
kontuzje Kuba Małecki , wychowanek Śląska wrócił po długiej przerwie spowodowanej złamaniem nogi , wszedł w 84 minucie , strzelił zwycięskiego gola w 93 ale tak niefortunnie interweniował bramkarz , że złamał Małeckiemu noge. Najgorsze że tą samą i w tym samym miejscu  Bardzo utalentowany chłopak ale pecha ma niesamowitego  a niby sport to zdrowie
|
Do góry
|
|
|
|
#1156290 - 21/04/2007 03:05
[Re: Master.com back]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Eh tata siadl na kompa i z miejsca pretensje, ze pewnie tu poinstalowalem setke programow, a nic nie instaluje, pewnie mam plowe tego co wy, Po drugie jak juz siadl, zaczal robic porzadki czyli wywalac jak leci, moje rzeczy, kiedys wywalil mi kilkanascie stron mojej pracy licencjackiej(na szczescie mialem kopie na dysku przenoscnym), dzis widze znikenlo troche albumow muzycznych ;] Po trzecie co 45min robil przerwe na papierosa. Po czwarte, raz na kwartal podlaczy sobie telefon do kompa, i cos mu nie smigalo, oczywiscie moja wina  Po piate zapuscil defragmentacje i anywirusa, komp ledwo smiga, i w dodatku zacial mi sie FF :/ poznikaly ulubione,aaaaaaaaa
|
Do góry
|
|
|
|
#1156329 - 21/04/2007 03:19
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Eh tata siadl na kompa i z miejsca pretensje, ze pewnie tu poinstalowalem setke programow, a nic nie instaluje, pewnie mam plowe tego co wy, Po drugie jak juz siadl, zaczal robic porzadki czyli wywalac jak leci, moje rzeczy, kiedys wywalil mi kilkanascie stron mojej pracy licencjackiej(na szczescie mialem kopie na dysku przenoscnym), dzis widze znikenlo troche albumow muzycznych ;] Po trzecie co 45min robil przerwe na papierosa. Po czwarte, raz na kwartal podlaczy sobie telefon do kompa, i cos mu nie smigalo, oczywiscie moja wina  Po piate zapuscil defragmentacje i anywirusa, komp ledwo smiga, i w dodatku zacial mi sie FF :/ poznikaly ulubione,aaaaaaaaa oj Lupi,Lupi po prostu masz przefikane z tatusiem:) Ja na szczeście takich problemów nie mam bo mój tato nie ma czasu na "kontakt" z kompem  <na szczecie>
|
Do góry
|
|
|
|
#1156412 - 21/04/2007 03:42
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
To, ze idzie weekend tez mnie deneruwje, nienawidze weekendow ;] Ja natomiast zawsze na nie oczekuje-po całym tygodniu pracy dwa dni wolne które mozna spędzic np.na forum mecz pl  Lupus czemu jesteś tak pesymistycznie nastawiony do weekendów?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|