Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#12028 - 04/11/2001 00:53 RAFTER-OFF/ONN?
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
GLASUJCIE...

Do góry
Bonus: Unibet
#12029 - 04/11/2001 01:17 Re: RAFTER-OFF/ONN?
kanion Offline
addict

Meldunek: 01/10/2001
czesc

oddaje swoj glos na pozostanie raftera w grze .

Do góry
#12030 - 04/11/2001 01:18 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Hubi Offline
addict

Meldunek: 25/06/2001
skończ co żeś zaczął,no chyba że brakuje ci odwagi?i boisz się przegranej

Do góry
#12031 - 04/11/2001 01:22 Re: RAFTER-OFF/ONN?
pletwal Offline
member

Meldunek: 11/02/2001
rece mi opadaja nie mowiac o tym drugim temacie!!!

Do góry
#12032 - 04/11/2001 01:24 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
Głosuje na Rafter ON.
Przestan sie przejmowac osądami innych jezeli jestes dobrym graczem to sam będziesz wiedział jak grać a nie słuchać bzdurnych uwag(czasami są pomocne), dla mnie tenis to jedna z trudniejszych dyscyplin do typowania dlatego ją omijam...

Do góry
#12033 - 04/11/2001 01:24 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Jejku Offline

Meldunek: 06/04/2001
Po co sie dajecie wciagac w takie glupie tematy ? Im szybciej przestaniecie odpowiadac tym szybciej takie tematy spadna pod inne o wiele bardziej przydatne.....

Do góry
#12034 - 04/11/2001 01:53 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Morpheus Offline
member

Meldunek: 21/09/2001
glosuje na to tylko zeby Rafter wy*******il sie na plecy!
co ty qrwa wiesz o graniu i investowaniu? nic-jestes smieciem kwilacym w kacie po przegranej!
szkoda mi energii kinetycznej i potencjalnej wykonanej w prace na klikanie w klawiature!
jestes zalosny kolego.
Ale dodam to bo musze: nie znasz sie ani na investycjach ani na sporcie a juz tym bardziej na tenisie i nie chodzi mi tutaj o to ze nie trafiasz, bo jesli ktos gra myslac ze teraz musze wygrac jest zalosny -bo wygrana przyjdzie z czasem bo musi jesli ktos wie co czyni na pelnym spokoju- a wracajac do watku nie jest kwestia ze nie trafiasz ale sposob w jaki podchodzisz do typowania czy przewidywania -nie masz kompletnie podkladu teoretycznego na grani a to podstawa w tej materii-a twoje typy to mozesz dawac kolegom na podworku czy zulom ktorzy chca zarobic na szklanke wodki.
Ale forum jest od tego zeby kazdy mogl sie wypowiedziec wiec i tobie wolno, ale nie masz prawa do jednej rzeczy odnosic sie tak do innych osob!
Juz nie mowie je jestes kwarkiem mojej inteligencji ale jakbym cie spotkal na ulicy to mialbys marne szanse wyjsc chociaz z 1 zebem za to jak traktujesz ludzi.
Pamietaj smieciu co mowisz-bo kiedys spotkasz kogos takiego jak ja na swojej drodze a wtedy skonczy sie twoja bajka.
jesli otaczasz sie sie do tej pory parobkami ktorzy maja cie za boga wiedzy to sie ciesz bo takich jeleni faktycznie trudno ustrzelic
a czy on czy off (juz nie bede poprawial twojego jezyka ojczystego czy obcego bo w kazdym jestes zalosny) dla mnie jest tylko to teraz wazne ze glosuje:
ZEBYS SIE WY*******IL NA PLECY
otarl gile z nosa i poszedl na szklanek wodki ze swoimi przydupasami
mysle ze tak prosty jezyk dotrze do ciebie)juz bardziej czytelnie nie moglem pisac) i opamietasz sie w swoim postepowaniu i zaczniesz byc czlowiekiem ktory jest godny nalezenia do rodzaju homo sapiens.
Ps.
Przepraszam wszystkich za obsceniczny jezyk ktory tutaj przytoczylem ale musialem sie znizyc do poziomu podmiotu, ktory musialem pouczyc
Regards

Do góry
#12035 - 04/11/2001 02:04 Re: RAFTER-OFF/ONN?
saba Offline
veteran

Meldunek: 19/09/2001
ON - bo chyba już osiągnął dno i teraz może się już tylko od niego odbić. Jeśli już gorzej być nie może. To co ? To może być tylko lepiej.
A intuicja mi podpowiada , że to wlaśnie ten moment.

Powodzenia życzę i mam nadzieję , że się nie mylę.

Do góry
#12036 - 04/11/2001 02:26 Re: RAFTER-OFF/ONN?
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Musze dorzucić dwa słowa .
Po pierwsze bez RAFTERA na forum bedzie nudno , kto tak często i ładnie bedzie obrażał forumowiczów ?
RAFTER to koloryt tego forum .
Co do prowadzenia rywalizacji w tenisa sam nie brałem w tym udzialu ( typuje dla kasy , a nie dla rywalizacji ) więc nie będe decydował czy RAFTER ma się wynieść czy nie , jedynie co chaciałem wam napisać to to , że RAFTER pewnie i tak zrobi co będzie chciał więc po co tu dyskutujemy , obrażamy sie (?) .

Pozdrowienia xeo

Do góry
#12037 - 04/11/2001 03:28 Re: RAFTER-OFF/ONN?
maly Offline
enthusiast

Meldunek: 08/08/2001

Jestem za
ON
Powod:
Jest smiesznie,cos sie dzieje,chce zeby dalej tak bylo
Co do RAFTERA:
No comments

I jeszcze jedna mala sprawa:
Ciekawia mnie 2 rzeczy:
1. Po co zakladam temat skoro nie mam czasu zeby umieszczac w nim dobre typy a jednoczesnie zapowiadam ze wygram?
2. Czemu skoro nie mam czasu a tak naprawde wygrywam i wsyztko kontroluje poprostu nie podaje typow takich jak w realu?
Czy wiesz co to czas?
Skoro wiesz to czemu nie oszczedzasz go w najprostszy sposob?Wystarczy przepisac to co zagralo sie w realu?Czy rozumiesz to co jest tu napisane?Twoja odpowiedz:Jasne ze rozumiem
Moja odpowiedz:Chyba rzaczej nie skoro zaistniala sytuacja ktora zaistniala!
Wiecej luzu dla wszystkich!
HEHEHE ale ubaw
I co ?Czy nie jest fajnie?Smiech to zdrowie wiec dlatego jeszcze raz mowie: ON
MAŁY

Do góry
#12038 - 04/11/2001 03:54 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Anonymous
Unregistered

Panie Rafterze no zostań Pan z nami...

Panie Rafterze idź pan już stąd...

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to jest gość... Chłopie tyś jak Jezus nastawiasz drugi policzek (oceńcie mnie) - cóż za godna pochwały postawa.

Może niech każdy otworzy temat ze swoją ksywą i będzie ocenianie na całego. Możemy nawet przyjmować zakłady, nie trzeba by nic robić żeby wygrać.
Ja do urny o nazwie RAFTER wrzucę OFFONN, hehe
Aha może zamiast ONN miało być CNN?

Do góry
#12039 - 04/11/2001 04:14 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Kafel Jr. Offline
enthusiast

Meldunek: 24/08/2001
hmm
Rafter powiem szczerze, ze kiedy pierwszy raz odwiedzilem to forum - zaimponowales mi. Nie typami, tylko tym, ze zdolales zjednac sobie tyle ludzi. Nigdy nie korzystalem z twoich typow, a po jakims czasie nawet nie zagladalem do tematu "tenis" na forum. Uwazam, ze kazdy sam powinien wybierac mecze.
Ale po tym co napisales w "Naucze was paru rzeczy ..." zupelnie zgadzam sie z morpheusem Od teh pory mam cie za smiecia. Mozesz sobie wygrywac niewiadomo ile kasy, ale nie przychodz na forum - bo tylko stracisz honor.
OFF

Do góry
#12040 - 04/11/2001 05:34 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Morpheus:
[qb]twoje typy to mozesz dawac kolegom na podworku czy zulom ktorzy chca zarobic na szklanke wodki[/qb][/QUOTE]

Oj biedni by Ci żule byli! Z własnej kieszeni musiałby im stawiać

Morpheus, Twój post to zdrowie bo naprawdę poprawił mi humor.

Raftera i jego podejście najbardziej przypomina mi... Leppera. Bez obrazy dla tego drugiego, bo mimo wszystko zdobył dużą część elektoratu i potrafi się lepiej zachować niż niektóre osoby w świecie polityki.

Do góry
#12041 - 04/11/2001 05:51 Re: RAFTER-OFF/ONN?
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
Ja nie bede tego zbytnio komentował ani tego co pisze Morph ani inni a do Ciebie Rafter .Pamietasz kiedys jak wymienialismy typki an Onecie było spoko.Nie potrzebnie zaczałes walczyc z "wiatrakami" i własna pychą.

Do góry
#12042 - 04/11/2001 12:42 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Może bć ON bo dobrze myśli.

Do góry
#12043 - 04/11/2001 13:39 Re: RAFTER-OFF/ONN?
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
Panowie
Wy uwazacie Raftera za cieńkiego gracza?
A ja Wam mówię że Rafter jest najskuteczniejszym i najpozyteczniejszym graczem na forum.
Niewieżycie?
Ma bilans coś ok.11-15 a typuje na kursy średnio ok.1.6

Więc bilans 42% trafionych do 58% nietrafionych
To ja zaczynam grać od dzis na druga stronę czyli odwrotnie niż Rafter i mam skuteczność 58% po kursach ok 2.0 - przeciez to żyła złota.

Rafter trzymaj formę a bedę wkrótce bogaty......

Do góry
#12044 - 04/11/2001 14:23 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Eternal Offline
enthusiast

Meldunek: 09/10/2001
ON
Kazdy powinien konczyc to co zaczyna

Do góry
#12045 - 04/11/2001 16:17 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Anonymous
Unregistered

Prawdziego mężczyzne poznaje się po tym nie jak zaczyna ale jak kończy . Rafter jeżeli to zrozumiałeś pewnie bedziesz wiedział sam co zrobić. Pokaż raz , że oprócz "innych zalet" masz także honor

Do góry
#12046 - 04/11/2001 16:59 Re: RAFTER-OFF/ONN?
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
...Witam.Oczywiscie do calej tej sondy podchodze w sposob bardzo lekki.Czyli tak jak wy mam niezly ubaw.
Zrozumialem ze mam ...zostac
Ale widzicie jednej zeczy wy nie zrozumieliscie.
Ja pytalem czy mam zostac po rywalizacji.Bo oczywiscie to co zaczalem zamierzam skonczyc.
Jedno slowo do Morpheusa-widzisz kolego jesli chodzi o to iz gdybys mnie spotkal na ulicy i pozostawil tylko 1 zab ...wiesz mimo ze mam troche lat na karku czuje ze moglo by byc roznie.I chetnie sie z toba spotkam aby oczywiscie porozmawiac hehe.A co do tracenia mojego czasu zeczywiscie trace go na pisanie tych postow,ale jest to ten czas ktory moge w tym momencie tracic.
Jedno sprostowanie spodziewalem sie takich reakcji i wypowiedzi-przeciez to latwo przewidziec prawda.Post moj byl celowo tak napisany abyscie poczuli w moja strone niechec.Widzicie sztuka jest zjednac sobie ludzi(ja ta sztuke mam opanowana do perfekcji) i sztuka tez jest rowniez ich stracic.Widzicie ja jestem jak kameleon poprostu nic o mnie nie wiecie.Mozecie sie tylko domyslac i wysnuwac wnioski.Widzicie raz jestem taki-raz taki.Lubie ta gre moze sie zdziwicie ale wiele sie dzieki wam nauczylem.Pisze jakis post i...o reakcja inna niz przypuszczalem,innym razem taka jak sie spodziewalem.Prawda mozna wiele sie nauczyc na temat reakcji czlowieka i zastosowac w zyciu realnym.Jednak ja jestem zupelnie inny i byc moze kiedys bedziecie sie mogli o tym przekonac.
A co do zakladow wlasnie.Tu na forum jest dokladnie 4 osoby ktore znaja mnie osobiscie.Nigdy nic nie napisali w moim kierunku.Bo mnie znaja i wiedza o co chodzi i wiedza najlepiej jak jest.Dzieki wam chlopaki trzymajcie sie.Byl jeden ktory zaczal troszeczke za duzo mowic.(jak z filmu gangsterskiego brzmi prawda).Tak pewnie przypominacie sobie a moze nie"experta" tak sie sklada ze pan Daniel tak chlopaki juz tu nic na moj temat nie powie.I jak to czytasz to pozdrawiam kolego.
Zas jesli chodzi o zaklady sportowe wiem ze smiesznie wg was to zabrzmi ale naprawde duzo musicie sie nauczyc aby wiedziec i robic tak jak ja.I tyle wszystko co chcialem powiedziec.I oczywiscie przepraszam za wulgaryzmy i obelgi ktore zawsze wywoluja reakcje natychmiastowo i poruszaja czyjes ego.
pozdrawiam i wyluzujcie bo to wy za duzo bierzecie sobie do serca a moja pisownia hehe prawda ze doniczego

Do góry
#12047 - 04/11/2001 17:22 Re: RAFTER-OFF/ONN?
Anonymous
Unregistered

Rafter ja juz dawno wiedziałem ze ty jestes nikim ale bylem za to krytykowany nie tylko przez ciebie. A ten temat który teraz założyłeś to utwierdza mnie tylko w tym przekonaniu. Stary czy ty sie na czyms wogóle znasz?
Dokoncz ten konkurs i pokaz ze jestes pajacem ale chociaz z małymi jajeczkami i sie tak łatwo nie poddajesz.
Pajac=RAFTER Pajac=RAFTER Pajac=RAFTER

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >