glosuje na to tylko zeby Rafter wy*******il sie na plecy!
co ty qrwa wiesz o graniu i investowaniu? nic-jestes smieciem kwilacym w kacie po przegranej!
szkoda mi energii kinetycznej i potencjalnej wykonanej w prace na klikanie w klawiature!
jestes zalosny kolego.
Ale dodam to bo musze: nie znasz sie ani na investycjach ani na sporcie a juz tym bardziej na tenisie i nie chodzi mi tutaj o to ze nie trafiasz, bo jesli ktos gra myslac ze teraz musze wygrac jest zalosny -bo wygrana przyjdzie z czasem bo musi jesli ktos wie co czyni na pelnym spokoju- a wracajac do watku nie jest kwestia ze nie trafiasz ale sposob w jaki podchodzisz do typowania czy przewidywania -nie masz kompletnie podkladu teoretycznego na grani a to podstawa w tej materii-a twoje typy to mozesz dawac kolegom na podworku czy zulom ktorzy chca zarobic na szklanke wodki.
Ale forum jest od tego zeby kazdy mogl sie wypowiedziec wiec i tobie wolno, ale nie masz prawa do jednej rzeczy odnosic sie tak do innych osob!
Juz nie mowie je jestes kwarkiem mojej inteligencji ale jakbym cie spotkal na ulicy to mialbys marne szanse wyjsc chociaz z 1 zebem za to jak traktujesz ludzi.
Pamietaj smieciu co mowisz-bo kiedys spotkasz kogos takiego jak ja na swojej drodze a wtedy skonczy sie twoja bajka.
jesli otaczasz sie sie do tej pory parobkami ktorzy maja cie za boga wiedzy to sie ciesz bo takich jeleni faktycznie trudno ustrzelic
a czy on czy off (juz nie bede poprawial twojego jezyka ojczystego czy obcego bo w kazdym jestes zalosny) dla mnie jest tylko to teraz wazne ze glosuje:
ZEBYS SIE WY*******IL NA PLECY
otarl gile z nosa i poszedl na szklanek wodki ze swoimi przydupasami
mysle ze tak prosty jezyk dotrze do ciebie)juz bardziej czytelnie nie moglem pisac) i opamietasz sie w swoim postepowaniu i zaczniesz byc czlowiekiem ktory jest godny nalezenia do rodzaju homo sapiens.
Ps.
Przepraszam wszystkich za obsceniczny jezyk ktory tutaj przytoczylem ale musialem sie znizyc do poziomu podmiotu, ktory musialem pouczyc
Regards