#1174647 - 28/04/2007 18:15
Re: NBA Playoffs 2007 - Runda 1
[Re: kamil#15]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006
|
ponawiam pytanie , jak wam sie widzia awans golden, moze ktos ogladal mecz i cos wiecej powie bo z samych wynikow widac ze maja patent , kurs ciagle powyzej 2
|
Do góry
|
|
|
|
#1175129 - 28/04/2007 21:23
[Re: thunder7]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Netsi - Toronto (2-1) moim zdaniem ta rywalizacja skonczy sie w 5 lub 6 spotkaniach dla Kidda i spolki. Widzialem spotkanie numer 1 i 3 ... i nie wyobrazam sobie, zeby Dinozaury graly dalej. W spotkaniach w Kanadadzie... Netsi w obu przypadkach kontrolowali spotkania... w 4 kwartach raptors robily zryw... w 1 meczu nie udalo sie odrobic strat... w drugim juz tak. Wczoraj w NJ była istna demolka... mam wrazenie, ze gdyby Netsi musieli wygrac +40... to byloby wlasnie tyle. Roznica jednej klasy. Kidd pomimo problemu z kolanem jest wielkim graczem... Carter o ile w toronto przeszkadzała mu publika... o tyle wczoraj. hmmm.. czapki z głów. W meczu numer 4 zdecydowanie Netsi... kurs w granicach @1.6... biore. Heat (0-3)... widzialem mecz 1 i sporo trzeciego. Wczoraj Heat przez 3 kwarty grali dobre zawody. Momentami naprawde dobrze bronili... byki byly bezdradne. Co mialo miejsce w 4 kwarcie ? Nie mam pojecia... bo przyspalem...  Wade wczoraj zagrał niezle zawody. Moim zdaniem sportowa zlosc mistrzów eksloduje... co zaowocuje 3 zwyciestwami z rzedu... a losy awansu rozstrzygną sie w meczu numer 7. Przed rozpoczeniem rywalizacji typowalem 4-2 dla Bulls... teraz wydaje mi sie to malo realne... albo 4-1... albo 3-4. Tak czuje. Nigdy w hisotirii nikt nie wyszedl z 0-3... kiedys musi byc ten pierwszy raz. Nomen omen ... w czwartym meczu zdecydowaniem stawiam na Heat po 1.73. Mavs (1-2)... 0-3 w sezonie zasadniczym z GSW... w play offach mialo byc inaczej... a nie jest. Tutaj nie widzialem zadnego spotkania wiec troche wrozenie z fusów. Zapowiada sie 7 spotkan... chyba, że Mavs nie wytrzyma tempa...  Po cichu wydaje mi sie, ze rywalizacja skonczy sie 4-3 dla Mavs. Avery Johnson musi w koncu znalesc jakis zloty srodek. Musi znalesc recepte na swojego mistrza. 1.85 na Mavs biore... bo "Mavs musi". W przypadku niepowodzenia jeszcze sie zlapie awans Mavs... a potem pozostanie juz tylko granie na Houston... przeciwko GSW polfinale konferencji. Pfu Pfu Pfu... zespol idealny musi w koncu cos pokazac... i powinno to miec miejsce w niedziele. Głóny tripel grany solidnie. Z innych spotkan... Spurs... wciaz nie potrafie sie przekonac do brylek... Spurs to jednak klasa sama w sobie... i przy dobrej "transmyszyn difens" i opowiednie wolnym tempie gry... to goscie powinni być górą. Suns... takiej rywalizacji jak przed rokiem nie przewiduje... w meczu numer 3 udalo mi sie ustrzelic Lakers win... ale teraz juz tak wesolo byc nie powinno. Chyba, ze Kobe... Pistons... głupcze z Orlando... przesun sie... mistrz nadchodzi. Houston... 4 gracze punktowali w meczu numer 3. Ewenement. Kolejny wspanialy mecz Kirlienko... sam Boozer chyba nie wystarczy, zeby przeskoczyc niemislosiernie mocnych i zmobilizonych rakiet. Mecz 4 i 5 powinien pasc ich lupem. Wizards... przed poczatkiem rywalizacji typowalem 4-0 Cavs... ale cos mi mowi, ze czarodzieje wyczarują sobie chociaz 1 spotkanie. Czy mecz 3 czy 4 ? Ciezko powiedziec.
|
Do góry
|
|
|
|
#1176326 - 29/04/2007 02:41
[Re: muppet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Denver Nuggets - San Antonio SpursTyp: 2 (-2.5 pkt) Kurs: 2.00 Buk: Betfair Stawka: 6/10 Washington Wizards - Cleveland CavaliersTyp: 2 (5 pkt) Kurs: 1.91 Buk: Gamebookers Stawka: 5/10 W pierwszym spotkaniu play-off San Antonio zagrało kiepsko. Słaba gra na tablicach oraz przeciętna skuteczność sprawiły, że pierwszy mecz padł łupem Nuggets. Jednak już dwa dni później „Ostrogi” zagrały odmienione i udowodniły, że są klasową drużyną. Takową w moich oczach nie jest Denver, które oprócz strzeleckich umiejętność Iversona i Anthonego oraz notujących sporo zbiórek Camby’ego i Nene nie ma do zaoferowania nic więcej. Indywidualne harce pierwszej dwójki w starciu z niezwykle skuteczną i zespołową obroną San Antonio prędzej, czy później muszą się skończyć. Dlatego też liczę, że w dzisiejszym spotkaniu podopieczni Gregga Popovicha zrewanżują się za spotkanie nr 1 i wyjdą na prowadzenie w rywalizacji. Co zaś się tyczy Clevelend Cavaliers, to z dużą dozą prawdopodobieństwa możemy powiedzieć, iż są już oni jedną nogą w drugiej rundzie. Dwa zwycięstwa na własnym parkiecie oraz zdekompletowana drużyna „Wizards”, to główne przesłanki, które każą mi sądzić, że ta rywalizacja zakończy się w czterech spotkaniach. Także dzisiaj nie zanosi się by stołeczni mieli cieszyć się z wygranej. „Kawalerzyści” znowu zapewne będą niepodzielnie panować na tablicach, zaś w obliczu braku Arenasa i Butlera odpowiedź z obwodu będzie znikoma. Sam Jamison wiele nie wskóra, dlatego też kilku(nastu)punktowa wygrana gości powinna stać się faktem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1178312 - 29/04/2007 23:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Gdzie mozna grac awans Mavs w tej chwili :? Bo moje 5.40 na GSW moze juz nadawac sie do kontry... Detroit mistrzem? W życiu w Pinnacle 1.465 (ja to biore za 10/10) na mavs, w gb 1.45
|
Do góry
|
|
|
|
#1180954 - 01/05/2007 00:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Denver Nuggets - San Antonio SpursTyp: 2 (-1.5pkt) Kurs: 1.95 Buk: Betfair Stawka: 6/10 Powtórka z rozrywki. Inaczej bowiem nie można nazwać mojego typu na San Antonio. Oglądałem mecz numer 3 i doprawdy dziwię się jak „Ostrogi” mogły przegrać w spotkaniu numer 1. „Bryłki” grają szaloną koszykówkę, w której za zdobywanie punktów odpowiadają Anthony i Iverson. Szczególnie ten pierwszy momentami gra niezwykle samolubnie, no co goście znaleźli bardzo prostą metodę podwajając Carmelo. Z kolei „Spurs” prezentują niezwykle zespołową koszykówkę, a z Parkerem na rozegraniu praktycznie żadna akcja nie jest przypadkowo. Również ławka San Antonio prezentuje się o wiele lepiej niż w zespole Denver, gdyż Horry, czy Ginobli doskonale zastępują graczy pierwszopiątkowych. Argumentów za „Ostrogami” takich, jak doświadczenie, opanowanie, czy zgranie mógłbym wymieniać jeszcze długo. Tylko po co... Dla mnie pewna dwójka.
|
Do góry
|
|
|
|
#1181978 - 01/05/2007 07:27
[Re: connor]
|
enthusiast
Meldunek: 28/07/2005
|
a propo nba i wielkiej drużyny z dallas.. widziałem na wielu forach chyba też tu.. jak to niektórzy piali z zachwytu na tą drużyna mówiąc że o to jest drużyna którą można przyrównać do wielkiej drużyny chicago bulls z lat 90 nazywając ją drużyna bez takich indwidualności jak M.j czy Pippen ale z idealną 5.....no i co ja widze w 1 rundzie stan 1-3........ może że jeszcze wyciągną ale osobiściee wszelkie te zachwyty nad dallas dla mnie były bez sensu po tym co pokazali w pierwszych 4 meczach.
Jeśli idzie o dzisiejszy dzień w nba to można probówać cleveland ale nie po takim kursie 1,35 lepiej poczekać na live i spróbować jak będzie możliwość w betfair po 1,55-1,65 minimum... , mysle że dziś rozstrzygnie się sprawa awansu do 4 rundy, z tym że nie bęedzie to łatwe zwycięstwo cleveland ...więc jak dla mnie grać tylko po lepszym kursie na live
Osobiście wezme też lekko linie +5,5 na utah w meczu z houston . Dzisiejszy mecz powinien być szalenie wyrównany bo może okazać się kluczowy w tej rywalizacji Stawka jednak mała 2/10 kurs 2.10 betfair
|
Do góry
|
|
|
|
#1182456 - 01/05/2007 18:36
[Re: Borinho]
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Awans Dallas 2,50 w Pinnacle - łakomy kąsek. Widział ktoś więcej?
|
Do góry
|
|
|
|
#1182790 - 01/05/2007 20:35
[Re: Giertyszek]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Do Borinho: Nieiwiem tylko kto tak wychwalał pod niebiosa to Dallas: )? Ja mam jedną zasade po zakończeniu sezonu zasadniczego odkreślam grubą kreską to co w tym sezonie sie stało i niepatrząc wstecz analizuje spotkania w PO. Przeciesz czy w hokeju czy w koszykówce często zdarzało się ze druzyna pierwsza po sezonie zasadniczym odrazu w 1 parze PO gładko dostawała 0:4 i do domu....Osobiscie wcale nie mysle ze Dallas juz sa na straconej pozycji zostały 3 spotkania przy czym nr 1 i nr 3 bedzie rozgrywane na parkiecie Dallas a tylko jedno na parkiecie Golden STATE ( i to własnie bedzie kluczowe) dzis Dallas nie ma co dotykac ze wzgledu na mizerny kurs ale mysle ze SKUSZE SIE na DALLAS na awans po kursie 2.5 lub na win Dallas w nastepnym meczu.... Jak narazie to jedyne co mi sie rzuca w oczy to ped na granie na AWANS GOLDEN. POZDRAWIAM GRACZY
|
Do góry
|
|
|
|
#1183817 - 02/05/2007 00:03
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
Awans Dallas 2,50 w Pinnacle - łakomy kąsek. Widział ktoś więcej? W GB widzę 2,36 a Pinna spadło już 2,45. Gra ktoś jeszcze poza mną aw. Dallas? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1184175 - 02/05/2007 01:44
|
Pooh-Bah
|
Niedługo Giertyszek dowiemy sie czy to był Łakomy kąsek czy poprostu zwykła podpucja na którą sie złapalismy..POZDRAWIAM: )
|
Do góry
|
|
|
|
#1184241 - 02/05/2007 02:02
[Re: ___On]
|
Pooh-Bah
|
Avery niezadowolony z Dirka Zobacz również... Graham straci miejsce w NBA? (01.05.2007, 13:02) Niepowodzenie motywuje Mariona (01.05.2007, 13:43) NBA w Chinach? (01.05.2007, 09:16) Zo jeszcze nie wie (01.05.2007, 08:56) Niepewna przyszłość Haywooda (01.05.2007, 08:42) Gwiazda z Dallas i prawdopodobnie MVP obecnego sezonu gra bardzo źle w serii z Warriors. Zamiast ciągnąć całą drużynę, to jest gdzieś w cieniu. W związku z tym w poniedziałek udzielił wypowiedzi, która wyraźnie nie spodobała się trenerowi Johnsonowi. Nowitzki, który zdobywa średnio 20 punktów przy fatalnej skuteczności z gry (40%) powiedział: - Nie pozwalają mi na zbyt dużo, więc muszę skupić się na innych rzeczach – pomagać więcej w obronie, walczyć na tablicach tak mocno, jak tylko się da, by uzyskać kilka dodatkowych okazji do zdobycia punków. Jeśli będę mógł oddać rzut, to spróbować trafić, a jeśli nie, to podać piłkę i pozwolić komuś innemu rzucić. Każdy, kto pamięta Avery'ego z czasów, gdy grał, wie, że był bardzo twardym i wygadanym zawodnikiem. Nigdy nie odpuszczał, więc nić dziwnego, że takie komentarze Dirka go irytują. Przecież od niego oczekuje się, że będzie liderem Mavs, kimś kto weźmie piłkę w swoje ręce i wygra mecz. - Jestem zmęczony słuchaniem o braku pewności siebie oraz o tym, jak oni (Warriors – dop. red.) uniemożliwiają mu jego grę. (...) Nie bylem najlepszym graczem i nie miałem najlepszych umiejętności, ale nikt nie mógł pozbawić mnie pewności siebie. Potrzebujemy by wszyscy nasi zawodnicy byli pewni siebie i uparcie dążyli do celu. To jest to, co chcę zobaczyć jutro. Jeśli nie zobaczę tego na porannym treningu przed meczem, to będę bardzo niezadowolony... Musimy wierzyć w siebie i być naprawdę pewnymi tego, co robimy – powiedział Johnson. żródło: http://www.e-basket.pl/News__Avery_niezadowolony_z_Dirka__38976
|
Do góry
|
|
|
|
#1185284 - 02/05/2007 06:42
[Re: ___On]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
Toronto point guard T.J. Ford, who is suffering from flu-like symptoms, didn't practice Monday.
"He's tired, he hasn't been able to eat," Mitchell said. "We just sent him home."
|
Do góry
|
|
|
|
#1185523 - 02/05/2007 14:55
[Re: pettersen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2002
|
Czyzby w NBA "handlowalo sie" meczami ze wzgledu na ogladalnosc  ?! Przegrac decydujace 3 min i 7 sek 0-15 ?! Szok to co zrobilo dzis GSW. Ciekawe czy to sie na nich nie odbije w nastepnym (-ych ) meczach.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|