Ok juz jest wszystko zalawtione. Wystarczylo jeszcze napisac o tym pojwaiajacym sie komunikacie. Depozyt za pomoca mb juz zrobilem. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia, na swoim pierwszym koncie ktore jest juz zamkniete dokonywalem depozytu za pomoca karty kredytwej. Czy
Pinnacle bedzie to bralo pod uwage i na tym koncie nadal nie bede mial mozliwosci wyplaty na mb?(gdy dokonamy depozytu za pomoca kk automatycznie tracimy taka mozliwosc)
Napisze za kilkanascie dni bo w tym mcu juz robilem darmowa wyplate. Byc moze pojdzie ladnie wyplata na mb.
Dla tych co chca zmienic walute:
-otwieracie nowe konto z nowa waluta
-wysylacie e-mail na csd@pinnaclesports.com z prosba o zamkniecie starego konta. Jesli macie jakies srodki na koncie gracza to rowniez musicie powiedziec o tym by je pretransferowali, zaklady w trakcie rowniez mozna przetransferowac wiec polecam bardzo ta metode(ktos pisal ze 2,75% to duzo za transfer ale wezcie pod uwage ze przy wyplacie na mb tracicie prawie tyle samo na zmianie waluty na PLN, no chyba ze ktos ma mb w EURO)
-ostatni mail jaki do nich wyslalem byl odnosnie mojego adresu mb ktory nie wykasowali po starym koncie, napisalem tylko ze chce dokonac wplaty i pojawia mi sie pewien komunikat i po 15 minutach wszystko bylo juz ok
Mysle ze zrozumiale sie wypowiedzialem i informacje te ulatwia komus ten proces bo ja sie meczylem pol dnia;)