[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tytus:
[qb]Szakal, poczekaj bo ta paniusia to zalozyla 3 tematy (w tym jeden stosunkowo dawno temu)

i ma spory odsetek trafionych typow, pomimo tego ze te typy sa bardzo podobne do typow z pewnej tureckiej strony o podobnej tematyce powinnismy jakos docenic to (co nie oznacza ze ja zagladam do jej tematow po to, aby skompletowac cos na kupon

), natomiast jesli chodzi o zjeby, to takowaz nalezy sie chociazby takim inteligentom jak niejaki JACOLO (chiba nietutejszy

) albo np. chrisowi (cytuje tytul superinteligentnej publikacji: "Typy Junior Members"

:eek:

)
Pozatym zwrocilbym sie do admina coby usuwał takie rodzynki bo sie robi sie polwolij na tym forum taki burdello bumbum ze az czasami nieprzyjemnie sie robi (moze by zalozyc oddzielny temat na podpowiedzi dla admina zeby wiedzial co usuwac

)
pozdrawiam[/qb][/QUOTE]
Myślę, że chodzi nam o to samo - nie śmiecić. Utworzyłem "temat kosz" dla maniaków śmiecenia po całym forum i podsunąłem pomysł adminowi. Nie jestem wrogiem nowych osób na forum, w tym Ciebie i chyba wiesz o czym mówię.
Tak jak ty popieram większe zaangażowanie admina w porządkowanie Sports Insider.
Pozdrawiam
Chris