[QUOTE]Oryginalnie wysłał cichy6:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb]Szakal, czuwa nad sytuacją i bardzo dobrze

. 5500 Mariusza stopniało do 2767, czyli prawie połowę!!! Taki wynik może nawet nie dać mu nagradzanego miejsca.
Ale nie o tym. Chciałem odnieść się do tego, że jestem za tym, żeby wprowadzić obowiązek podawania wygranych kuponów szczegółowo (w tym grany kupon). To o wiele ułatwi całą grę i zmniejszy prawdopodobieństwo pisania nieprawidłowych wyników. Takich przypadków może być wiele, a przykładowo ktoś może zostać pozbawiony, słusznie wywalczonej nagrody na rzecz kogoś kto się pomylił, co jest poprostu krzywdzące. To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
P.S. Gratulacje dla Szakala za wygranie II Edycji

iwo: , pierwszy tydzień miałeś piorunujący i to chyba przesądziło. Prawdziwe "Wejście Szakala"

. Ciekawe jakie nagrody są przewidziane

[/qb][/QUOTE]duzal role w calym procesie podawania wyniku, jest zetelna spowiedz

jako ze kontrolujemy sie sami, liczymy na nasza uczciwosc, ale zazwyczaj jest tak, ze jesli ktos tyfdzien konczy na minusie to podaje ochlapy w wynikach poprostu minus np.:2000zl. w nastepnym wygrywa 4400 do przodu i nagle sobie przyypomina ze cos tam kiedys trafil i tak w kolko, kiedy podajecie wyniki piszcie dokladnie, a bedzie mniej problemow dla sprawdzajacych. niedlugo ruszy nowa edycja tt, i co? i to ze w pierwszym tygodniu bedzie genialnie kazdy poda super kazdy swoj kupoin w wynikach, ale juz po tygodniu zacznie sie o******lanie. mi chodzi o to by postepowac zgodnie z tym jak jest napiasane, bo to nie jest napisane od tak, tylko sluzy konkretnym celom. dzisiaj mamy tego przyklad
[/qb][/QUOTE]W tym przypadku, chodzi poprostu o konsekwentne postępowanie tych, którzy trzymaja pieczę nad tym i organizują to, czyli sabę i deszcza. Poprostu raz czy dwa możę sie przydarzyć, ale jak ktoś notorycznie bedzie olewał, to poprostu wyciągnać odpowiednie konsekwencje. Jak narazie naprawdę jest mało osób, które szczegółowo podaja bilans (chodzi o rozpisanie wygranych).
[QUOTE]Oryginalnie wysłał cichy6:
ja tez przylanczam sie do gratulacji dla Deszcza 
iwo:
pozdrawiam cichy [/QB][/QUOTE]Gratulacje były dla Szakala, ale dla deszcza też mogą być

iwo:
Pozdrawiam