WITAM WSZYSTKICH
Sorry, że nie odpowiadałem na wcześniejsze pytania, ale chciałem by jak najwięcej ludzi wzieło udział w sondzie i zobaczyć jak widzą to inni nie sugerując tu nic swoimi odpowiedziami.
Wyniki sondy dały nam odpowiedż na kilka pytań:
II Edycja TT Expekt.com rozpocznie się 5 sierpnia (pierwszy poniedziałek sierpnia) i zakończy się 31 grudnia 2002. Będą w niej do wygrania nagrody pieniężne dla zwycięzców edycji miesięcznych w kwotach jakie były w poprzedniej edycji TT. Nagrody dla zwycięzcy całej edycji nie będzie. Fundatorem nagród oczywiście jest sponsor TT , czyli firma
EXPEKT Ograniczenie kwotowe puszczanych kuponów pozostanie, bo tak chciało 72% uczestników sondy.
Moja propozycja jest taka aby zwiększyć maks. zakład z 500 do 1000.
Następną zmianą będzie zwiększenie kwoty jaka eliminowała uczestników TT z dalszej rywalizacji.
Nie będzie to już -5000 , a -10000. :eek: :rolleyes:
Tak jak w poprzedniej edycji, nowi gracze rozpoczynają z 0 stanem konta i mają do wykorzystania w pierwszym miesiącu wirtualne 5000. Wszystko na plus lub minus od tej sumy, to jest ich stana konta. Uczestnicy, którzy brali udział w I Edycji i zakończyli ją z "-" stanem konta, również zaczynają od zera.
Możemy też wprowadzić opcję, że wszyscy zaczynają od 0 , bo widziałem, że było dużo osób chętnych na coś takiego, mimo iż to nic nie zmienia, bo zwycięzcami zostają gracze którzy osiągną największy zysk.
Czekam na inne pomysły i zapraszam do udziału w nowej edycji.