#1041881 - 13/03/2007 08:51
Re: Pointbet-zlodzieje [8]
[Re: kazow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/08/2004
|
Ja ze swojej strony dodam, ze kazdy z nas SAM wybiera w ktorym buku ma grac. Jedni kusza nas bonusami 100% inni mniej atrakcyjnymi promocjami. Jednak ostateczna decyzja i tak nalezy do nas samych. A wiec wszelkie oskarzenia itd. zachowajcie dla siebie. A tym bardziej pod adresem pracownikow. Czy Wy w ogole jestescie swiadomi prawa pracownika w przypadku zbankrutowania firmy, w ktorej pracowal? Wydaje mi sie, ze nie. Swoja droga, dopoki kazow rozdawal darmowa kase to byl cacy i w ogole naj. Teraz gdy firma, ktora "reprezentowal" upadla, nie z jego winy i po jego decyzji, nagle kazdy wiesza na nim psy. Idac ta droga, w przyszlosci to forum bedzie pozbawione jakichkolwiek atrakcji... Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1041888 - 13/03/2007 08:58
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
moze nie jest jeszcze jasne ... od dzisiaj prosze sie do mnie nie zwracac w zadnych sprawach zwiazanych z jakimkolwiek bookiem ...odradzam wszelkkie granie w tych instytucjach, jak kolega slusznie zauwazyl jest to niezgode z prawem  za piekne oczy to ja sie nie mam zamiaru narazac zachowujesz sie jak 14 letni amator ! ludzie, patrzcie co on wyprawia, "baze juz usunałem"... śmiech na sali ! albo to "od dziś nie lubie pointbetu"... matko ! ! ! ! ! ! jesteś nienormalny i bekniesz za to ! twoje spamowe emaile o SBO i udzial w pointbecie wystarczą, żeby jakiś wydział internetowy zaczął postępowanie, bo to tak ci nie przejdzie z mojej strony, obiecuje. Nic z tego nie mam, ale czasu mam sporo, poczytam co i jak sie robi z takimi elementami jak ty mając spamowe maile nakłaniające do hazardu w sieci itp. Czasu mam dużo, a coś na pewno da sie teraz wdrożyć w postepowanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041893 - 13/03/2007 09:01
|
old hand
Meldunek: 29/03/2004
|
kazdy szuka teraz kozla ofiarnego. Ja tez troche poplynalem na tym bankructwie, ale wplacajac kase liczylem sie z tym, ze kiedys moze moze nastapic taka sytuacja. Decyzja o graniu u nich jest rownoznaczna z podjeciem takiego ryzyka. Mysle ze tak czy inaczej lepsza marza w porownaniu do innych bukow nadrobila dla mnie ta strate z nawiazka w ciagu 2 lat grania u nich. Rzeczywiscie u mnie tez byly momenty ze trzymalem tam zbyt duzo pieniedzy. Szczescie w nieszczesciu ze akurat w grudniu saldo bylo stosunkowo mniejsze anizeli bywalo to wczesniej. Co do osoby Kazowa, to rozsylanie maili to mega przegiecie, ale wszyscy zapomnieli juz ile rozdal pieniedzy "za darmo". A pewnie Ci ktorzy najbardziej teraz wrzeszcza, nie stracili w Pointbecie ani dolara albo przepadla im kasa z freebetow kazowa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041894 - 13/03/2007 09:02
[Re: papa_smerf]
|
Carpal Tunnel
|
papa - grales kiedykolwiek w tym buku? Czuje, ze krzyczysz aby tylko sie nakrzyczec. Ludzie, czas dojrzec w koncu! Ps. Kazow - odpusc sobie ten temat, bo ludziom ciezko przemowic do rozsadku. Jak widzisz, maja sporo wolnego czasu a wiec pewnie okres szkoly gimnazjalnej lub nawet podstawowej. Ps2. Swoja droga, to papa z checia dowiem sie co takiego zrobiles w tym wolnym czasie i jakie konsekwencje poniesie kazow, ktory tylko i wylacznie "reprezentowal" tego buka a nie podejmowal decyzji o upadlosci firmy. Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#1041912 - 13/03/2007 09:19
|
Carpal Tunnel
|
papa - nie odp na moje pytanie, a tym samym dalej podtrzymuje, ze krzyczysz nie dlatego, ze straciles pieniadze, tylko po to aby sie wykrzyczec. Kazow przyznal sie do bledu, iz nie powinien rozsylac mejli. Ma jeszcze wyplacic kazdemy uzytkownikowi honorarium w tego tytulu? A moze ktos doceni i przyzna racje, ze dopoki rozdawal pieniadze to wiekszosc z tu obecnych calowala mu stopy? Papa - za reprezentowanie hazardu? To Ty tak samo mozesz beknac za branie udzialu w nielegalnym hazardzie  Pomysl, prosze. To, ze skacze na inny okret. Moze chcial po prostu dobrze dla tego miejsca? Moze staral sie o nowe atrakcyjne konkursy i promocje dla uzytkownikow tego forum? Kazdy z nas ma swoj rozum, prawda? A wiec nie kazow decyduje o tym komu mamy podarowac nasze srodki finansowe! Myle sie? Dla mnie ten temat jest totalna pomylka i na podstawie poziomu dyskusji i oskarzen szybko mozna dojsc do wniosku, kto tak naprawde utrzymuje go przy zyciu. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1041927 - 13/03/2007 09:25
[Re: XsebaX]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
Ma jeszcze wyplacic kazdemy uzytkownikowi honorarium w tego tytulu? A moze ktos doceni i przyzna racje, ze dopoki rozdawal pieniadze to wiekszosc z tu obecnych calowala mu stopy?...............dobrze ze dodales wiekszosc....
|
Do góry
|
|
|
|
#1041929 - 13/03/2007 09:26
[Re: XsebaX]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
tak jakbyś czytal, bys wiedzial ze stracilem okolo 2 zł w pointbecie (0,60 eur) bo miałem farta, ale inni znajomi nie mieli... kazov może sobie przepraszać, ja mu nie odpuszcze, bo to tak jakbym zabił kogoś a potem powiedział jego rodzinie "przepraszam, ale na szczęscie pistolet juz wyrzuciłem"
tutaj masz to samo, cel osiągnął i ospamował rzesze ludzi, a gówno mnie obchodzi że potem NIBY "usunął baze" buahhaa...
xsebax, jednak organizowanie i nakłanianie do hazardu to inny świat niż udział ponad pół miliona polaków w tych nieuregulowanych grach w sieci. pomyśl, bo współczuje jak nie widzisz różnicy... NARA
|
Do góry
|
|
|
|
#1041940 - 13/03/2007 09:33
|
Carpal Tunnel
|
papa - powodzenia na sądowej ścieżce życia. Nie zapomnij tylko powiadomić nas o rezultatach prowadzonych przez Ciebie działań  Współczuję także straconego majątku. Co do Twojej wrażliwości na krzywdę innych, bo jak sam piszesz, wielu znajomych miało tam kasę (podejrzewam, że znajomych takich jak i moich tj. wirtualnych z różnych for na świecie) to polecam jeszcze dzisiaj przelać dowolną kwotę na dowolny rachunek Domu Dziecka w naszym kraju. Uwierz, że tym dzieciom na co dzień dzieje się większa krzywda niż tym "znajomym". A i pożytku z Twojego czynu będzie więcej. Dla rozluźnienia polecam: http://www.pajacyk.plMiłego, wiosennego dnia wszystkim, nawet wirtualnym krzykaczom tracącym cały swój majątek, w wysokości 2 zł 
|
Do góry
|
|
|
|
#1041945 - 13/03/2007 09:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
nie zapomnij zlozyc doniesienia na Conrada bo przeciez naklania do hazardu wyswietlajac bannery mozesz tez zaskarzyc steki osob ktore maja stronki w necie  a na koniec zajrzyj do regulaminu PB ii i sprawdz czy nie zgodziles sie na wykorzystanie swoich danych osobowych kilka osob bylo zainteresowanych SBO, niestety teraz musza to juz robic na wlasna reke, ja juz w to sie nie zamierzam bawic 
|
Do góry
|
|
|
|
#1041961 - 13/03/2007 09:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
Haha papa_smerf jesteś żałośny  Ja wiem skąd kazov miał bazę adresowa graczy. On poprostu był właścicielem Pointbetu i zwinął się z niezłą kasą  Powiedz mi proszę jakie konsekwencje masz zamiar wyciągnąć od kazova? Oczywiście jak poczytasz już to i tamto. Sam piszesz, że nie straciłeś tam prawie nic. To o ch** Ci chodzi. To, że spamował skrzynki to już odmienna sprawa. Dlaczego nie zajmiesz się innymi portalami które pewnie kilka razy na dzień wbijają reklamy do Twojego Inboxa? Ciekaw jestem też kto może wszcząć postępowanie w sprawie Kazowa. Powinieneś chyba udać się do FBI albo innego CIA. Jak kazov robił co chwilę konkursy w których można było wygrać FreeBety do PB to w kilka minut zapełniał się temat, a teraz oczywiście tylko nagonka. Bez odbioru.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041964 - 13/03/2007 09:44
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Dobra panowie skonczcie ta polemike, bo tego to nawet czytac sie nie chce. Pointbet splajtowal, dosyc spora grupa osob pewnie nie odzyska naleznych im pieniedzy. Ale nie ma co drazyc dalej tego tematu i szukac/obwiniac kogos z Naszych. p.s. papa_smerf - tak z twojego nicku wnioskuje ze musisz byc jakims: smerf =  p.s. ja rowniez kiedys bylem wielkim oredownikiem grania u Pointbet i azjatow, a mimo tego ani razu Kazow nie wyslal mi priv`a czy bym nie chcial przejsc do SBO itp. KONIEC KROPKA
|
Do góry
|
|
|
|
#1041967 - 13/03/2007 09:46
[Re: th0mas]
|
Carpal Tunnel
|
th0mas - przecież jest okazja "pognoić" kogoś, bo straciło się całe 2 zł. To już niestety norma na tym forum. Nie mówiąc już o znajomości tematu i prawa przez użytkowników wypowiadających się w tym wątku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041981 - 13/03/2007 09:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
papa ...powtorze ostatni raz ... podpisales zgode na otrzymanie maili rejestrujac sie w PB ja od siebie powiedzialem i przyznalem ze bylo to przegiecie, ale mozesz mnie scigac  a moja propozycja nadal jest aktualna, zamiast mnie obrazac tutaj i wyzywajac od pionkow mozemy sie spotkac i wtedy mi powiesz w oczy co myslisz, mozesz zabrac nawet kolegow  poradze sobie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|