Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#101550 - 19/03/2004 13:01 Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Akratitos Offline
addict

Meldunek: 26/02/2003
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?w...fr8Caazh1WbKGNQ mJQZN4WhMtIazBX%2Bncc8pojMVCMakP

Jednak po raz kolejny się okazało jacy naprawdę są Amerykańcy, wynosimy się z Iraku. Zajeb..... Jankesy traktują nas gorzej niż sowieci za czasów Breżniewa!!!!
A do tego jedno pytanie!! Co oni kur... dla nas zrobili w czasie II wojny światowej???????
BUC BUSH TEXAŃSKIE BYDLE!!!!!!!!
Kwachu wycofaj nasze wojska z Iraku!!! Musimy się jednak trzymać Europy, szkoda tylko że nie można unieważnić kupna F-16.

Do góry
Bonus: Unibet
#101551 - 19/03/2004 13:31 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Hornblower Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/11/2003
Hej, George!
Sorry cię bardzo. K..., to nie ja tak powiedziałem, to ktos inny. Wrabiają mnie. Przecież wiesz, ze zrobię wszystko, co chcesz. Sorry, stary. Może podesłac ci więcej moich chłopaków. No problem.
Twój Acid (Kwach)

Do góry
#101552 - 19/03/2004 18:06 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
jerome Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2001
Jasneee pomogli nam w czasie II wojny, prawda jest taka, że to II wojna światowa uczyniła z nich mocarstwo a włączyli się w momencie gdy wszystko już było przesądzone, a że niby POlsce pomogli to pozostawie bez komentarza.
Co do Kwaśniewskiego - myślę że wreszcie dobrze zrobił, wydaje mi się, że teraz może więcej u nich wytargować.

Do góry
#101553 - 19/03/2004 19:55 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
pyk Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2004
Nie wiem czy wiecie ale juz dziś Bush ten półgłówek zrugał Kwacha a ten jak posłuszny baranek kazał Siwcowi zprostować, że niby źle go zrozumiano. No cóż niedługo będziemy tylko kolonią wszechmogącego wuja Sama. Szkoda, że mamy taki totalnie jebnię... rząd i prezydenta.

Do góry
#101554 - 19/03/2004 21:29 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Akratitos Offline
addict

No w sumie to nic dziwnego, Clinton miał Monikę, Bush ma Aleksandra, jeden wolał cygaro, drugi lizanie rowu. Normalka w USA.

Do góry
#101555 - 19/03/2004 22:28 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
terrorist Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/09/2003
wczoraj prezydent mniejszosci narodowej w Polsce skompromitowal sie mowiac ze Polska zostala wprowadzona w blad, kurva przez kogo? ONZ, Inspektorzy, Francja, Niemcy mowili ze w Iraku nie ma bronii, to on dal sobie robic wode z mozgu amerykanom i swoim wspolbraciom z izraela bo tylko oni tak uwazali, i mowi ze Polska zostala wprowdzona w blad... Idiota

no a dzis jeszcze wieksza kompromitacja, zapewniajac Busha ze zle zrouzmiano jego slowa, nawet nie potrafi bronic tego co powiedzial, normalnie dolujace i tylko osmieszajace jego osobe

poza tym w koncu widac co mysla o nas Amerykanie, oni zrobili cos dla nas, chyba sprzedali Rosjanom na 50 lat... no i gdzie Nasza wdziecznosc...

Do góry
#101556 - 19/03/2004 22:30 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
terrorist Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/09/2003
Kwasniewski osmieszasz nie tylko siebie ale i Polske latajac na smyczy kogos kto ma iloraz inteligencji 98...

Do góry
#101557 - 20/03/2004 02:05 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
zw1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/08/2002
PANOWIE
O polityce możemy strasznie długo dyskutować...
Mogłoby powstac forum o tematyce "KAŻDY POLITYK TO WAŁ"
Politykami z reguły zostają ludzie ,których nie darzylismy zbytnią sympatią w czasach dzieciństwa.Są to zwylke ludzie którzy skarżyli na nas nauczycielom,nie dawali sciągać czy odpisywać pracy domowej.
Jezeli chodzi o USA to oni mają nas naprawde głeboko w............
A Bush tak kłamie ,że już nie mogę na niego patrzeć...Zresztą każdy polityk kłamie...Jeden robi to bardziej umiejętnie inny mniej....Politycy to kłamcy!!!
Dzis ogladałem na TVN24 wywiad z jakims przedstawicielem rzadu USA który mamił panią redaktor ,że Polacy beda mieli coraz wiecej mozliwosci wjazdu do USA ale tak naprawde oni traktują nas jak jakis parobków...wqrwia mnie to stasznie...
A wogole ten wywiad musiałbyc sponsorowany bo takich sciem to dawno nie słyszałem!!!

Do góry
#101558 - 20/03/2004 13:08 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Hornblower Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/11/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zw1:
[qb]PANOWIE
O polityce możemy strasznie długo dyskutować...
Mogłoby powstac forum o tematyce "KAŻDY POLITYK TO WAŁ"
Politykami z reguły zostają ludzie ,których nie darzylismy zbytnią sympatią w czasach dzieciństwa.Są to zwylke ludzie którzy skarżyli na nas nauczycielom,nie dawali sciągać czy odpisywać pracy domowej.
Jezeli chodzi o USA to oni mają nas naprawde głeboko w............
A Bush tak kłamie ,że już nie mogę na niego patrzeć...Zresztą każdy polityk kłamie...Jeden robi to bardziej umiejętnie inny mniej....Politycy to kłamcy!!!
Dzis ogladałem na TVN24 wywiad z jakims przedstawicielem rzadu USA który mamił panią redaktor ,że Polacy beda mieli coraz wiecej mozliwosci wjazdu do USA ale tak naprawde oni traktują nas jak jakis parobków...wqrwia mnie to stasznie...
A wogole ten wywiad musiałbyc sponsorowany bo takich sciem to dawno nie słyszałem!!![/qb][/QUOTE]politycy ciebie i innych ruch... w d... , bo
ich nie rozliczacie a jeszcze czesciej w ogole przestajecie chodzic na wybory
dzieki temu chodza tylko ich zwolennicy, rodziny, kumple, ludzie prowadzący z nimi interesy itd.
W ten sposob to was wydymaja do końca!
Jak ci sie nie podoba jakis, to zagłosuj na innego. Czyzbys nie znał ani jednego uczciwego człowieka? Jesli tak, to namow go, by kandydował.

Do góry
#101559 - 21/03/2004 06:57 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jerome:
[qb]Jasneee pomogli nam w czasie II wojny, prawda jest taka, że to II wojna światowa uczyniła z nich mocarstwo a włączyli się w momencie gdy wszystko już było przesądzone, a że niby POlsce pomogli to pozostawie bez komentarza.
[/qb][/QUOTE]Według ciebie 7 grudnia 1941 roku,wszystko było rozstrzygniete?,gdy Hitler był u szczytu swoich podbojów,a Wermacht odnosił sukcesy w ZSRR,kontrolował całą Europę po za Anglią.

Do góry
#101560 - 21/03/2004 06:58 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
boca juniors Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
A co do amerykanów,to podobnie jak Angole i szcególnie żabojady zawsze nas mamili a potem wystawiali do wiatru,niestety tu nie ma zadnych sentymentów,licza się argumenty jak kasa,armia,gospodarka,a my nie mamy nic do zaoferowania,więc możemy lizac tylko dupę mocarstwom i czekac aż coś nam skapnie z pańskiego stołu.Ponadto rządzą nami debile wychowani w marksistowskiej ideologii,którzy kiedyś jeżdzili po instrukcje do Moskwy,a teraz zmienili trasę do Brukseli.Prawda jest taka,że nigdy nie umielismy sie rządzić,jestesmy sprzedajni,nie potrafimy zbudowac silnego kraju,więc mamy jak mamy, i tak nie jest źle,w Somalii czy Tanzanii mają gorzej.

A co amerykanów to zgadzam sie,są to perfidne ****y,wyrachowani i obrzydliwei fałszywi,ale są potęgą i trzeba z nimi trzymac,bo wojować to se możemy z Maltą.

Do góry
#101561 - 21/03/2004 13:12 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Akratitos Offline
addict

Boca święta prawda, mój dziadek, który był w Wehrmachcie - jak wielu Ślązaków, często słyszał tam, co potem powtarzał - daj Polakowi rządzić to się sam zniszczy. Co to może być za inteligentny naród jak 1/4 tego narodu chce głosować na Leppera. Sami widzimy jakim jesteśmy beznadziejnym <ogólnie> narodem, a potem mamy pretensje, że Niemcy czy inni mają nas za takich. Znikąd się te stereotypy nie wzięły, my też mamy różne na temat Rumunów choćby bo widzimy ich żebrzące dzieciaki. To że tamci mają nas za brudasów, nierobów i złodziei też się znikąd nie wzięło. Podziękujmy rodakom na emigracji za piękne PR. DLACZEGO O CZECHACH NIKT TAK NIE MÓWI!!! Wczoraj byłem świadkiem jak dwójka gówniarzy pod MiniMalem w moim mieście wyzywała Czechów z Ostravy którzy przyjechali na zakupy. No i bojąc się o samochód, do sklepu poszły tylko dwie Czeszki, a facet musiał zostać i pilnować auta. CIEKAWE CO POWIE O POLAKACH KIEDY WRÓCI DO DOMU??? A teraz podziękujmy rodakom w kraju. DZIĘKUJEMY WAM GŁOSUJĄCY NA SAMOOBORĘ RODACY.

Do góry
#101562 - 21/03/2004 14:17 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos:
[qb]Wczoraj byłem świadkiem jak dwójka gówniarzy pod MiniMalem w moim mieście wyzywała Czechów z Ostravy którzy przyjechali na zakupy. No i bojąc się o samochód, do sklepu poszły tylko dwie Czeszki, a facet musiał zostać i pilnować auta. CIEKAWE CO POWIE O POLAKACH KIEDY WRÓCI DO DOMU??? A teraz podziękujmy rodakom w kraju[/qb][/QUOTE]Jeszcze przed chwilą w innym temacie wyzywaliście Arabów, kilka postów wyżej Amerykanów, a teraz nagle wzór tolerancji i wszelkich cnót. No cóż... ja mogę tylko dopisać: Podziękujmy Akratitosowi... Może te dzieci przeczytały za dużo Twoich postów na tym forum Ale nie, szerzmy dalej ksenofobię. Precz z Samoobroną! Niech żyje Liga Polskich Rodzin i PiS!

Do góry
#101563 - 21/03/2004 16:03 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Blacky83 Offline
old hand

Meldunek: 27/08/2003
amerykanie to najbardziej obludny i falszywy narod, nienawidze s****ieli. Przez takiego po**** busza ataki terrorystyczne w Polsce sa coraz bardziej realne.

Do góry
#101564 - 21/03/2004 16:12 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Kuba_ Offline
member

Meldunek: 28/11/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Blacky83:
[qb]...Przez takiego po**** busza ataki terrorystyczne w Polsce sa coraz bardziej realne.[/qb][/QUOTE]Chyba zaczynasz mieszać fakty, to nie Bush wysłał polskie wojska do Iraku tylko zrobili to nasi przedstawiciele, a co do słuszności tej decyzji to... każdy ma swoje zdanie na ten temat.

Do góry
#101565 - 21/03/2004 16:16 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Blacky83 Offline
old hand

Meldunek: 27/08/2003
gdybys interesowal sie troche polityka to wiedzialbys jakie byly naciski ze strony tych ciot na wspolprace.

poza tym to on wszystko rozdmuchal, po co w ogole zaczynal wojne w iraku ???

Do góry
#101566 - 21/03/2004 16:19 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
[qb]amerykanie to najbardziej obludny i falszywy narod, nienawidze s****ieli. Przez takiego po**** busza ataki terrorystyczne w Polsce sa coraz bardziej realne.[/qb][/QUOTE]Amerykanie - narod? Czego ty chcesz od bogu ducha winnych Indian i Eskimosow?

Swoja droga zamist falszowaniem historii i rzuceaniem obelg na oslep proponuje zajac sie komentowaniem serialii z komercyjnych TV.

Do góry
#101567 - 21/03/2004 16:47 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Akratitos Offline
addict

Krzywka widzę, że wziąłeś sobie na cel mnie niemal jak Lepper Balcerowicza, no ale cóż, widać tak musi być. Czech nie przyjedzie do mojego miasta i nie wysadzi mi bloku w powietrze, mówi ci to coś? To nie MY zaczęliśmy tę wojnę. Jeżeli nie rozróżniasz narodu, który jest twoim sąsiadem i chce żyć w zgodzie od bandy, która na widok twojej białej skóry i ewentualnie krzyżyka na szyi będzie chciała cię wykastrować i nadziać na pal, to twój problem.

Do góry
#101568 - 21/03/2004 17:46 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
Kuba_ Offline
member

Meldunek: 28/11/2003
[qb]gdybys interesowal sie troche polityka...[/qb][/QUOTE]Polityka się interesuję od dawna
[QUOTE][qb]...to wiedzialbys jakie byly naciski ze strony tych ciot na wspolprace.[/qb][/QUOTE]Wiem, że były naciski, ale wydaje mi się, że Polska pomimo różnych swoich nieszablonowych zachowań na arenie międzynarodowej jest krajem suwerennym, tak więc to my podejmujemy decyzje, a nie kto inny
A co do nacisków, to jak wiesz polityka jest scisle powiazana z tym pojęciem zarówno w sensie gospodarczym jak i politycznym.
Tak więc każda decyzja polityczna zderza się z naciskami różnych grup, a w konsekwencji albo się pokrywa z nimi, albo nie...
Wez pod uwagę, że z drugiej strony Polska spotykała się z naciskami, podejrzewam że dużo silniejszymi, ze strony chociażby Niemiec, aby poczekać na rezolucję ONZ w tej sprawie.

[QUOTE][qb]...poza tym to on wszystko rozdmuchal, po co w ogole zaczynal wojne w iraku ???[/qb][/QUOTE]Na ten temat można by było długo dyskutować...

Do góry
#101569 - 21/03/2004 18:03 Re: Aroganckie Jankesy!!!!!!!!!!!!
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos:
[qb]Krzywka widzę, że wziąłeś sobie na cel mnie.[/qb][/QUOTE]Nie tylko Ciebie, zapewniam Cię, ale daj sie chłopakowi dowartościować

Co do hamerykanów to są w moim osobistym rankingu troszeczkę wyżej niż ****ne Araby. Ten kraj jest chory na pieniądze, wielkie pieniądze, dlatego nie mogł przejść obojetnie obok złóz ropy maskujac sie jako "obrońca pokoju". Na ich temat mozna pisać i pisać, a wtedy wyciągnie się coraz więcej brudów...

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Biszop, rafal08