Pinn wychylil sie z linia na ten mecz, 134.5 pkt
zwariowalem i oszalalem
Impossible is nothing, za 5 lat bedziemy mieli wyniki kwart nizsze niz tercje hokejowe
A tak bardziej na serio - biorac sobie @2.40 na win CSKA w Eurolidze liczylem na 1.9 - 1.9 albo cos w tym stylu w finale, tymczasem niemila (tzn. w sumie nie robi bo i tak bym nie kontrował) niespodzianka, PAO jest faworytem i to dosc zdecydowanym.
Jesli chodzi o sile zespolow jest podobnie
Jesli chodzi o trenerow przewaga po stronie gospodarzy
Jesli chodzi o lidera na parkiecie to nikt nie moze rownac sie z THEO
Jesli chodzi o doswiadczenie w meczach o stawke, to przewaga rowniez po stronie CSKA
Jesli chodzi o kibicow to wiadomo co.
Jesli chodzi o sedziow to mam nadzieje że jajco - i nie bedzie zadnych wydumanych decyzji, ktore moga wplynac na koncowy wynik
Jesli chodzi o postawe w polfinale, to CSKA pokazalo w defensywie na ile ich stac (poza 3 kwarta ktora troche wyłamala sie z konwencji), natomiast nie przekonali mnie w ofensywie, gdzie grali bardzo statycznie, nie dzialal poldystans, mieli malo asyst itd.
Ogolnie rzecz biorac czeka nas
najlepszy mecz od kilku lat w europejskiej koszykówce i nie mam co do tego watpliwosci, bo poziom jest monstrualny. PAO i CSKA w NBA wcale by sie nie zblaznilo, co przeciez jeszcze kilka, kilkanascie lat temu nie moglo byc obierane zadna skalą porownawcza
Dobra ide spac.
Muppetoukas