#979798 - 21/02/2007 19:50
Re: NBA 21/02/2007
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Ja nie ruszam Spurs,kurs mały a ich forma strasznie zmienna,raz wygrywaja 30-toma,by na drugi dzień wtopić wygrany mecz z kimś cieńkim.Czas SAn Antonio powoli dobiega końca,Duncan coraz starszy,Ginobili już nie ten sam,Finley też stary a lawka już coraz słabsza i dlatego ich bilans będzie coraz słabszy, a obroną nie bedą ciagle braków w ofensywie nadganiac.Atlanta jest mocna w tym sezonie,mają rewelacyjnego JJ,i sa w stanie sie postawić a nawet złoić skóre Ostrogom:)
Natomiast na dziś wybrałem dwa meczyki:
Toronto-Cavs 1
Raptors doskonale grają w tym sezonie,trochę sie obawiam przerwy na ASG , ale razcej nie powinna im zaszkodzić. W wielkiej formie Bosh,w końcu mają klasowego rozgrywajka T.J .Forda,maja wyrównany zespół z liderem,u siebie grają bardzo mocno , Canada Air Center - jest ich prawdziwą twierdzą. Podejmą dziś ekiepe Cavs z LJ na zcele,ekipe , która ma potencjał,ale gra nierówno i na obcych parkietach traci sporo ze swoich walorów.Myślę,że Raptors wygrająna obwodzie,mogą mieć problemy na tablicach,ale w ogólnym rozrachunku wyglądają lepiej od gosci na ten mecz.Do tego w składzie Kawalerzystów zabraknie Ilgauskasa,ważnego gracza pod koszami,ponadto niepewny jest występ Jonesa i Gibsona.
Houston- Miami 1
Nadal twierdze,ze Miami to ogorki i bedę sie tego trzymał,aż do końca sezonu,obojętnie co ugrają. Poza Flashem i Shaqiem straszna lipa , ten sezon bardzo słab.Rakiety natomiast mimo braku Minga,radzą sobie bardzo dobrze i we własnej hali,powinni pokonać słąbe Heat.
|
Do góry
|
|
|
|
#979907 - 21/02/2007 20:13
[Re: boca juniors]
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
Houston- Miami 1
Nadal twierdze,ze Miami to ogorki i bedę sie tego trzymał,aż do końca sezonu,obojętnie co ugrają. Poza Flashem i Shaqiem straszna lipa , ten sezon bardzo słab.Rakiety natomiast mimo braku Minga,radzą sobie bardzo dobrze i we własnej hali,powinni pokonać słąbe Heat. Natomiast ja zagrałem sobie na Miami po kursie 2.20  straszna lipa Kapono wygrał w weekend konkurs rzutów za 3, a słabe Heat wygrali 7/8 meczy przed 'starciem' gwiazd i znajdują się w coraz lepszej dyspozycji. Defensywa Houston budzi respekt, potrafili już trzykrotnie ograniczyć rywali poniżej 70p (62,63,69)  ,ale główną przyczyną mojego wyboru jest powrót na ławkę Pata Riley'a po operacji; to chyba jedyna osoba w tym klubie poza D-Wade'm, która może zmotywować Shaqa do cięższej pracy i bardziej intensywanych wysiłków na boisku. (cyt: "He's got to take the next step forward," Riley said at Tuesday's practice.). H2h 1-0 dla Rockets, 94-72 w Miami, ale dzięki 34p i 14zb Yao Minga, który dziś oczywiście nie zagra.
|
Do góry
|
|
|
|
#980048 - 21/02/2007 20:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Na dziś kilka typow - ale napiszę o 1 meczu Miski grają w Złotym Mieście - jak graja w ofensywie - wiadomo - co ciekawsze Wojownicy im w tym elemencie nie ustępują - stąd wynika - mocny over Linia 231,5 - rok temu bym się zdrowo uśmial - ale dziś biorę overek - licząc że wynik może zakręcić się kolo tego weekendowego  - no mże troszkę przesadziłem - ale przekroczone 250 napewno nie zrobi na mnie wrażenia. Dodatkowo troszke lżej zagram drużynę z Memphis /4.15/ - pasowałoby z kimś od czasu do czasu wygrać na wyjeździe - dopier 4 razy się udalo  - ale dziś przeciwnik nie najwyzszych lotów - na dodatek bardzo leżący miśkom - H2H Spodziewam się gradu pkt i szcześliwego 1-3pkt Miśków
|
Do góry
|
|
|
|
#980348 - 21/02/2007 22:10
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
weź przestań Skipper,co ma konkurs All Star do meczu ligowego?Pomysl czasem,zanim coś napiszesz, co grasz też na Boston bo Green wygrał konkurs wsadów?
A po drugie,zobacz z kim wygrali te 7 meczów,bo poza chimerycznym SA nie widze tam nikogo poważnego,w Cleveland już dostali baty z hukiem.... tak tylko pozwoliłem sobie zauważyć, że mają w składzie zdecydowanie najlepszego strzelca za 3 w całej lidze : 1. Jason Kapono 56%2. Steve Nash 49% 3. Daniel Gibson 47% 4. Brent Barry 46% 5. Al Harrington 45% po 2 z ogórkami też trzeba umieć wygrywać a po 3 ci wszyscy ich rywale dostawali baty z hukiem, przegrywając średio o 16,7p
|
Do góry
|
|
|
|
|
|