Milwaukee Bucks (+4.5) - Detroit Pistons
@1.94 exp
Z kilku przyczyn wybrałem dziś akurat ten mecz - przede wszystkim dlatego że do zespołu z Milwaukee wraca najlepszy strzelec i jedyna ich gwiazda Michael Redd (27,7 ppg). Z kolei gracze Detroit na pewno troche poimprezowali w Vegas, z grających Billups i Hamilton, ale nie wierze żeby nie wpadli tam również Rasheed i C-Web. Bilans jak i pozycja Pistons troche przeszacowana, natomiast u Bucks na odwrót, z ostatnich 30 meczy aż 20 grają w Bradley Center. H2h 1-1, mecz w hali Milwaukee wygrali gospodarze 105-97, mimo fatalnej dyspozycji zza łuku 3pt 2/14, a głównie dzięki ograniczeniu strat - mieli ich zaledwie 8.

jedna rzecz z tematu dziennego 9.02, jako że chwile mnie nie było:
Do Skippera: Tylko tu pojawia sie pytanie: czy lepiej wychodzi sie obalając jakąs passe, czy...wręcz przeciwnie grając za passą ? Oczywiście odpowiedz jak dla mnie jest prosta : Granie za passą. Pamietasz Skipper le razy juz w przeszłośći typerzy z mecz.pl liczyli na prełamnie sie Bostonu? Efekt oczywiście jest wszystkim znany...Boston jest niestety niemiłosiernie słaby w tym sezonie..Kazdy liczy ze juz teraz musi!!... ze juz teraz napewno nie przegra...a oni wtapiaja i wtapiaja: ) Pewnie i tak nie zagram tego meczu ale jak juz to jednak NYersey w handi..i to tyle jezeli chodzi o to przełamywanie passy: ) POZDRAWIAM GRACZY
akurat zdecydowanie wolę grac na przełamanie, niż z passą...oczywiście nie każda seria jest do grania, ale taka jaką miał Boston to jak najbardziej, do tego to była najdłuższa w ich bogatej historii...co prawda z Nets nie wygrali (troche się zawiodłem ich postawą), ale potem z łatwością pokryli z Timberwolves (handi marzenie +8, niestety mnie ominęło) jak i w kolejnym meczu u siebie gdzie już zwyciężyli, z pokryciem -5,5p