#963406 - 15/02/2007 16:42
Re: Liga Mistrzów 2006/2007 - mężczyźni - Play Off
[Re: __Michal__]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
A kto wygra pierwszego seta?? napewno ktoraś z dwpoch drużyn  Na dzis jeden meczyk - szkoda tylko że zagrałem: Portol Drac Palma Mallorca - BOT Skra Bełchatów 1(-8,5pkt) Skra zatraciła swoją świeżość z poczatku sezonu - chyba jednak (pomimo calego profesjonalizmu) zawodnicy troszke podmęczeni, a teren w hiszpanii gorący - klasa zespolu nie podważalna - beda chcieli wygrać jak najwyżej - i choc nie lubie tak grać (anty patriotycznie) - to dziś może być mini miazga - np do -20, -22, -20
|
Do góry
|
|
|
|
#963784 - 15/02/2007 18:02
[Re: KRAJAN]
|
newbie
Meldunek: 13/04/2006
|
Mallorca - Skra typ 2 kurs: od 3.2 do 4.5 Rozne daja buki a roznice olbrzymie.  Typuje skre dlatego ze wydaje mi sie ze zawodnicy Skry maja juz dolek formy za soba, przesli go pod koniec eliminacji w ktorych to wydawalo sie ze juz dawno zapewnimy sobie awans a nie w ostatnim meczu. Gracze Skry dzis nei maja kompletnie nic do stracenia a jesli poczuja krew ( wygrana 1 seta ) pojda za nia i do wygrania calego meczu bedzie dzielilo ich niewiele. Nie wyobrazam sobie sytuacji zeby mec zmial sie zakonczyc 3:0. Gram Skre tez dlatego ze uwazam ze Mallorca nie jest wcale zespolem nie do przejscia.A kurs jaki daja buki lajkom by to mowil Go go go Skra
|
Do góry
|
|
|
|
#964940 - 15/02/2007 22:18
[Re: !sebik!]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Mam tylko taką drobną uwagę, czy w tym kraju nie ma specjalistów od medycyny sportowej albo fizjoterapeutów którzy by wyjaśnili kłopoty Wlazłego. Przedziwna historia.
|
Do góry
|
|
|
|
#973134 - 19/02/2007 11:40
[Re: tangerine]
|
addict
Meldunek: 05/01/2004
|
Runda rewanżowa: Noliko Maaseik (BEL) - VfB Friedrichshafen (GER) (0:3) Sisley Treviso (ITA) - Bre Banca Lannutti Cuneo (ITA) (1:3) Panathinaikos Ateny (GRE) - Lube Banca Marche Macerata (ITA) (1:3) Knack Randstad Roeselare (BEL) - Lokomotiv Biełgorod (RUS) (3:2) BOT Skra Bełchatów (POL) - Drac Palma CV Pórtoll (ESP) (2:3) Tours VB (FRA) - DHL Ostrava (CZE) (3:1) Co proponujecie? Ja proponuję SKRĘ  U siebie nie ma bata zeby przegrali 
|
Do góry
|
|
|
|
#974280 - 19/02/2007 18:54
[Re: Kendi87]
|
Didżej
Meldunek: 06/10/2002
|
Co do meczu Skry, oczywiście mam nadzieję że nasi przejdą dalej, ale kurczę za @1.45 to mimo wszystko za mało, bez przesady... Są to dwie naprawdę wyrównane zespoły, gramy u siebie, fajnie... ale za taki kurs, dziękuję, nie skorzystam ;> Na pierwszy rzut okiem na ofertę, zainteresowało mnie bardzo spotkanie, Rosjan z Knackiem... Fakt, Knack to naprawdę rewelacja tych rozgrywek... mają naprawdę b. dużą szansę awansować do 6, teraz mecz u siebie + zaliczka z Bialogrodu 3-2... Ale po @2.55 jakie nam zaoferował Bwin, myślę że spokojnie można zaryzykować na Baranova i Verbova 
|
Do góry
|
|
|
|
#975249 - 20/02/2007 10:39
[Re: Misiek]
|
old hand
Meldunek: 14/08/2003
|
Skra po 1.40... ja podobnie jak Misiek podziekuje. Natomiast sprobouje Mallorce +1,5 po kursie 1.87 (expekt). Czuje w tym meczu powtorke z przed tygodnia (tie break) i liczenie malych punktow  Zespoly o podobnej klasie, a nawet smiem twierdzic ze Mallorca prezentuje wyzszy poziom... Juz poprzedni mecz pokazal nasza slabosc. Przy dobrym przyjeciu rozegranie od razu idzie na Wlazlego, gdzie czeka na niego w ciemno ustawiony blok. Mariusz nawet przy 70% konczacego ataku meczu sam nie wygra. Przewage po stronie Mallorcy widze rowniez na srodku, przez pierwsze 2 sety ukrainski srodkowy (nie pamietam nazwiska) robil co chcial, konczac praktycznie wszystko.. Do tego dochcodzi Antiga w ataku, wraz z Falasca... Ofijalna strona SKRY informuje ze w meczu tym moze nie zagrac Gruszka, a jakie to mialoby konsekwencje mowic nie musze.
|
Do góry
|
|
|
|
#975970 - 20/02/2007 16:03
[Re: Kendi87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2007
|
Spotkaniu z mistrzem Hiszpanii podporządkowane jest w klubie wszystko. Po raz pierwszy w tym sezonie drużyna noc przed meczem spędzi w hotelu. - We wtorek po popołudniowym treningu wszyscy przeniesiemy się do Sport hotelu, w którym będziemy aż do meczu - opowiada Jacek Nawrocki, drugi trener bełchatowskiego zespołu. Wczoraj bełchatowianie trenowali dwukrotnie - przed południem na siłowni, a wieczorem na boisku. Jedynym problemem jest choroba Piotra Gruszki, który musiał zostać w domu. Wszystko jednak wskazuje, że jutro wyjdzie na boisko. Trudno sobie wyobrazić, by zabrakło go w tak ważnym pojedynku. Pozostali siatkarze ćwiczyli bez problemów. info z http://www.siatka.org
|
Do góry
|
|
|
|
#978824 - 21/02/2007 13:23
[Re: szymon0305]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
3 wygrane mecze Lokomotivu w grupie zostaly zweryfikowane jako walkowery dla przeciwników, statystyką bym sie wiec zbytnio nie ekscytował. Czy Lokomotiv jest w stanie wygrac w Belgii??? Kurs kusi, jeszcze nie wiem ale chyba zagram 2.
A to co o tym meczu mówi Aleksiej Wierbow: "..Szanse oceniam wysoko.To, czy awansujemy do dalszych gier zależy nie od naszych rywali, ale od nas samych.Knack to doświadczony przeciwnik, grający z dużym spokojem, wiedzą kiedy przyśpieszyć grę, a kiedy zwolnić. My wiemy doskonale na co ich stać, i naszym zadaniem jest powstrzymać rywali.Jeżeli wzniesiemy sie na wyżyny swoich umiejętności, to wygramy rewanż. Szanse oceniam po pięćdziesiat procent..."(Sportowefakty.pl)
A ta wypowiedź pozwala wątpić w sukces rosjan w dzisiejszym meczu: "..Mamy w drużynie sporo bardzo młodych graczy, którzy dopiero pierwszy sezon grają w Superlidze, i dlatego też popełniają sporo niepotrzebnych błędów,których doświadczony siatkarz by nie popełnił. Ponadto nie ma jeszcze pełnego zrozumnienia w zespole, ale napewno jesteśmy drużyną o ogromnym potencjale na przyszłość..."(Sportowefakty.pl)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|