... poziom supportu wymienionych przeze mnie buków ...
Jeśli dalej nie rozumiesz - chodzi mi o to, że Twoje wyjaśnienie (obojetne czy pracujesz dla betfair, czy też nie) tłumaczące brak rozliczenia rynków HT "dużą" liczbą zdarzeń in-play jest conajmniej

ANi myślę. Przyjmując nawet, że tych zdarzeń jak piszesz jest "kilkaset", to wszystkie nie kończą się o jednym czasie i dosłownie
JEDNA osoba może wklepać potrzebne wyniki.
3. + 4. pozostaje Ci napisac do NICH i zaproponować rozwiązanie
Czy napiszę do NICH, to wyłącznie moja sprawa, a rozwiązanie tej banalnej sprawy już zaproponowałem:
rozliczać rynki HT zaraz po zakończeniu 1 połowy.
Betfair jest najlepszą giełdą jaką znam, ale nie znam żadnej innej, która miałaby tak wysoką marżę i wg mnie stać ich na zatrudnienie całego sztabu, który będzie rozliczał nie "kilkaset", ale kilka tysięcy rynków in-play i nie tylko. Nie zazdroszczę im zarabianych milionów $, ale wymagam od takiej firmy pewnego poziomu obsługi.
Ten temat, na tym forum służy przyszłym i obecnym użytkownikom do wymiany informacji na temat konkretnego buka/serwisu i jeśli mam coś konstruktywnego do napisania o działaniu jakiegoś buka/serwisu, to po prostu mam prawo to uczynić. Wielokrotnie pisałem teksty chwalące działanie serwisu (wraz z uzasadnieniem), ale jak wg mnie coś "nie gra" lub powinno grać inaczej, to walę prosto z mostu, by potencjalni użytkownicy mogli sobie wyrobić swoje zdaniem nie tylko na podstawie "hymnów pochwalnych".
A jeśli chodzi o
NICH czy
WAS, to wybacz ale, skoro wypowiadzasz się na tym forum wyłącznie w tematach dotyczących betfair i na dodatek zdarza Ci się napisać bez cudzysłowu następujący tekst:
Po przesłaniu środkow na sub-konto australijskie użytkownik może obstawiać zakłady, ale w ciagu 3 miesiecy ma obowiązek poddać się procesowi weryfikacji klienta (KYC). Jest to wymóg wynikający z posiadanej przez
nas licencji australijskiej, dotyczącej zakładów wzajemnych na wydarzenia sportowe rozgrywane na terenie Australii. Po przesłaniu wszystkich wymaganych dokumentów
nasz Dział Weryfikacji Klienta zakończy proces KYC w ciągu 24 godzin.
Poszperałem na stronie betfair i teraz wiem, że to cytat z
ich strony, ale jak nie będziesz rzeczonego cudzysłowu używał, to będziesz postrzegany nie tylko przeze mnie, jako
oni.
Bez urazy ...