#890522 - 24/01/2007 01:31
Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Człowiek roku Man of the Year (2006) Dla żartu gość telewizyjnego talk show politycznego (Robin Williams) decyduje się kandydować na prezydenta. Sęk w tym ze nigdy nie spodziewał się wygrać.= = = = = = = = = -> moim zdaniem bardzo dobre role drugoplanowe szczególnie Walkena, Goldbluma i Blacka, gdyz sam Williams mnie nie zachwycił -> kupa śmiesznych gagów / dowcipów co trzeba filmowi przyznać -> mimo banalnej fabuły ciekawie się go ogląda, jest lekki i przyjemny -> nie wiem czy miał on mieć głebsze przesłanie, ale ja nadal podtrzymuje swoją opinię co do liczenia ręcznego głosów  -> 7/10 dobry, ale wydatnie nie wybija się jakoś w hiperprzestrzeń  -> polecam szczególnie po ciężkim dniu dla relaksu ANTYREKLAMA "Pachnidło" - z całą pewnościa arcyciekawa historia podana w sposób absurdalnie nużący, nieskładny; to film generujący zły nastrój i bolesne ukłucia bezkresnej głupoty powiązanej z kiczem w co niektórych scenach (szczególnie pod koniec). Odradzam oglądanie, bo to strata czasu (147 min!), a czesto i pieniędzy  . przeczytaj ksiązkę to wiecej zrozumiesz 
|
Do góry
|
|
|
|
#891740 - 24/01/2007 13:10
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie. Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda  Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.
|
Do góry
|
|
|
|
#891749 - 24/01/2007 13:16
[Re: Kameleon]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie. Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda  Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać. Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością. I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...
|
Do góry
|
|
|
|
#891788 - 24/01/2007 13:41
[Re: Misza_SB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2005
|
Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością.
I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...
Zgadzam się z przedmówcą, Lincoln jest często irytujący (taki typowy mięśniak - bezrozumny hehe) ale zginąć nie może, bo film straciłby sens. Serial rzeczywiście się trochę "rozłazi", i pewnie powstanie 3 seria bo "lud masowo ogląda", a w związku z tym muszą trochę namieszać. Swoją drogą śmiesznie zapowiada się sytuacja Bellicka jako więźnia, natomiast z T-Bag-iem trochę za bardzo brną(w następnych odcinkach musi pojawić się dr,Tancreti)
Mi osobiście po dłuższej przerwie spodobał się 12 odcinek "Heroes-ów", coś zaczyna się dziać(-bo serial trochę wolno się rozwijał-)ale teraz widzę że zaczyna nabierać tempa.
|
Do góry
|
|
|
|
#894825 - 25/01/2007 13:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.
jak kogoś ciekawie co będzie w odcinku 15 http://www.youtube.com/watch?v=xiVfzyTuqpU
|
Do góry
|
|
|
|
#894838 - 25/01/2007 13:31
[Re: micha$]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
micha$ wystarczy utorrenta zainstalowac i sciagnac z tego linku http://www.mininova.org/get/556001 odcinek ma 122 mega i jakies 40 minut i sciagniety, no chyba ze siedziesz na modemie:)
|
Do góry
|
|
|
|
#894861 - 25/01/2007 13:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Co to jest za format, że tylko 122 mega? Zaraz bratu na torrenta wrzucę... Pewnie RMVB
|
Do góry
|
|
|
|
#895419 - 25/01/2007 17:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Wiedzieliście, że Opera potrafi ściągać torrenty?? Wiedzieliśmy  Ale przez zwykłego klienta szybciej idzie przynajmniej u mnie, a używam BitComet. Żeby nie było takiego całkowitego OT to napisze, że bardzo podobały mi się role DiCaprio w "Krwawym diamencie" oraz "Infiltracji". Nigdy nie widział mi się ten aktora wrolach twardzieli a tu taka niespodzianka na plus  Zresztą oba filmy polecam.
|
Do góry
|
|
|
|
#895511 - 25/01/2007 18:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Infiltracja to marna podróba Infernall Affairs.Wogóle mi się nie podobał ten remake amerykański.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|