#933113 - 05/02/2007 19:53
Re: Horse Racing in UK IV
[Re: skunks]
|
addict
Meldunek: 12/06/2001
|
Witam
Podsumowanie
1.50 Wolverhampton - Climate, (zobacze jaka bedzie sytaucja z kursem na Wahoo Sam, byc moze dojdzie rowniez drugi kon) - gralem dwa konie, Climate wygran SP 5 3.40 Lingfield - Celtic Thunder, win, rpzegrany 4.20 Wolverhampton - Josh You Are, Vanishing Dancer wygrany SP 13 4. 50 Wolverhampton - Dr McFab, WIN, przegrany
Przyznam, iż od dawan potrzebowałem spektakularnej wygranej, a dzisiejszy dzien dodał mi tylko checi i determinacji do dalszej pracy nad dokladniejsza analiza. Dzisiejszymi typami wprowadzilem troche zamieszania, było one przemyslane. Nie jest to czesto spotykana taktyka, aby grac po 2 konie w jednym biegu, jestem jednak zdania, ze jesli cos sie sprawdza to warto kontynuowac, niz pozniej zagryzac zeby ze zlosci iz wykluczylo sie konia ktory był w puli pretendujacej do zwyciestwa jednak w ostatecznym rozrachunku został wykluczony. Wyscigi konne maja indywidualna specyfike, to nie jest piłka noża ani hokej.
LUTY '07 5 win; 10 lost; overall 9; SR 33%, zysk +10.88, ROI 120% seria:LLLWWLLLWWLLLWL
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|