#906766 - 29/01/2007 16:41
Re: Śmieszne [41]
[Re: slawiola]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/12/2005
|
Spotykają się dwa pająki. - Cześć, co robisz? - Gram w motylki. - Skąd masz? - A, ściągnąłem sobie z sieci...
--------------------------------------------------------------- Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody, a inżynier stał się bardzo popularnym facetem. Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco: - No i jak tam u was na dole? - Zajebiście, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy... - Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go natychmiast do nas. - Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go. - Wysyłaj go na górę albo Cię pozwę!! Na co Szatan tylko zaśmiał się szyderczo: - Taa, jasne. Ciekawe, skąd weźmiesz prawników...
|
Do góry
|
|
|
|
#906769 - 29/01/2007 16:41
[Re: Landzaat]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Okulary? Przecież dostał z bani o co Ci chodzi? Może nie tak mocno ale dostał i czerwona się należała. A poza tym to jest jego zawód więc tu nie gadaj, że Ty byś tak nie postąpił Dostał w szczękę, złapał się za czoło... Zresztą to nie pierwszy raz (poza słynnym Zidanem). W necie jest filmik z jego akcjami, widać, że oszukuje gdzie tylko może... Prawda, taki jego zawód. Ale przez to piłka traci...
|
Do góry
|
|
|
|
#906801 - 29/01/2007 16:52
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Okulary? Przecież dostał z bani o co Ci chodzi? Może nie tak mocno ale dostał i czerwona się należała. A poza tym to jest jego zawód więc tu nie gadaj, że Ty byś tak nie postąpił Dostał w szczękę, złapał się za czoło... Zresztą to nie pierwszy raz (poza słynnym Zidanem). W necie jest filmik z jego akcjami, widać, że oszukuje gdzie tylko może... Prawda, taki jego zawód. Ale przez to piłka traci... Micha$, kończ Waść, wstydu oszczędź ... widać, że go nie lubisz jak jasna cholera i nawet nie próbuj zaprzeczać. Jeżeli uważasz, że Materazzi złapał się za czoło, to gratuluję obiektywizmu i polecam wizytę o okulisty przy najbliższej okazji.
|
Do góry
|
|
|
|
#906836 - 29/01/2007 17:00
[Re: Radek_89]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Nie powiem, wkurzają mnie tacy aktorzy jak Materazzi, Cristiano i inni... Co do okulisty to już moja prywatna sprawa, nic wam do tego. Oburzyliście się tak jakby to był wasz ojciec...  Żeby nie było, że OT: 
|
Do góry
|
|
|
|
#907371 - 29/01/2007 18:57
[Re: Landzaat]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#907775 - 29/01/2007 20:39
[Re: bkbk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
tylko co on u niego w pokoju robil ? pewnie jakas skromna imprezka we dwoje  (we dwoch znaczy sie  )
|
Do góry
|
|
|
|
#907846 - 29/01/2007 21:03
[Re: yaaho]
|
addict
Meldunek: 24/02/2004
|
Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki. - Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze kłopotów?! - A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał się Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres. - Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to mi też polejcie.
Po badaniu okulista mówi do faceta: - Uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie. - A co, wzrok się od tego psuje? - Nie, wk***a pan ludzi w poczekalni.
Dwóch mężczyzn rozmawia ze sobą: -Ty ! Walisz czasami żonę w tą drugą dziurkę? -A po co ? Żeby mi w ciążę zaszła?
Taka scenka: babcia w ogródku piele warzywka, dziadek w polu orze. Nagle słychać głos dziadka: - Babkaaaa!!! Kurde, babka! Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, zasadził jej kopa w dupsko i mówi: - Dostałem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjąć gacie i się nadstawić, nic nie zrobiłaś. Wszystko spieprzyłaś! Na drugi dzień ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i coś krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjęła gacie, nachyliła się. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy: - Ty byś się tylko r*chała, a nam ciągnik ukradli.
|
Do góry
|
|
|
|
#908029 - 29/01/2007 22:17
[Re: Nickel]
|
addict
Meldunek: 23/02/2005