Strona 7 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7
Opcje tematu
#1495204 - 15/08/2007 17:06 Re: Combos locos [Re: El_Darro]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/06/2003
Kupon 4,5,6,7

Jakoś upodobałem sobie promocyjne stawki no i wchodzą. Widziałem tylko jeden mecz z tych wszystkich powyżej. Safin - Kiefer. I tak jak niektórzy jakiś czas temu pisali że Safin już trzyma nerwy na wodzy i to inny zawodnik. Ja się z tym muszę całkowicie zgadzić w tym meczu poza kilkoma pobąkiwaniu pod nosem oraz jedynym krzykiem który był słyszalny w niedalekim Indianapolis grał spokojnie za spokojnie.

Zdecydowanie najlepsze spotkanie kolejki. Trener Carusso wyrzucony na trybuny skąd dobrze dyrygował drużyną. Było blisko nawet tego 4-3 szkoda bo chyba to 5 kupon na CS w tym sezonie i nadal nie trafiony \:D Powtórki z historii nie było w poprzednim sezonie mecz zakończył sie remisem 3-3. Jak ktoś chce zobaczyć ostatnie ok 40min to mam na taśmie.

Jeden z pewniejszych meczy zawodzi a szkoda bo był do trafienia fajny kurs.

Ulubiona drużyna przegrywa ponownie po dobrym meczu. Sava z Racing ponownie potwierdza swoją nieprzeciętną gre głową.

Tigre - Indepediente. W znakomitej formie Denis kolejne 2 gole i pewnie znalazł się (albo znajdzie) w notatnikach scoutów. Niesamowita antycypacja wydarzeń na boisku to najbardziej widoczna cecha tego zawodnika. Gracz w dwóch kolejkach strzelił 4 gole tyle ile w całym poprzednim sezonie.

Było naturalnie jeszcze kilka porażek, ale nie warte opisania.

Pozdrawiam.

Do góry
Bonus: Unibet
#1497920 - 16/08/2007 16:23 Re: Combos locos [Re: El_Darro]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Szkoda, że gram takie badziewia z ATP \:D Tak by sie fajny kursik nabił.

Wczoraj 3 kupony i porażki jednym meczem. Ktoś pomyśli dalczego nie gram singlami. Odpowiedź jest prosta wczoraj napewno bym zagrał za wiecej własnie Kohlschreibera i Stepanka.

Coś http://imageshack.us/ słabiej chodzi czas zawalić ich czymś ciekawszym ale to pewnie dopiero w niedziele. \:\)

Do góry
#1507922 - 20/08/2007 23:39 Re: Combos locos [Re: El_Darro]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Kupon 8

Po słabej 2 kolejce z Argentyny ponownie trafiony szkoda, że z mniejszymi stawkami. Chociaż coś w pinaklu jeszcze z argentyny siadło ale nie chce miśie logować ;\)

Myslałem że już w pierwszej weekendowej kolejce trafie kupona ponad 20. Niestety trzeba poczekać na kolejny piątek.

O tej kolejki zaczynam granie całej Argentyny na jednym kuponie. Ciekawe czy przegram 150 zł do końca sezonu czy uda sie wygrać kilkaset złoty...

Teraz najbardziej możliwie krótkie opisy spotkań jakie się obserwowało:

Indepediente - Rosario 1-0

Indepediente : Denis kolejna bramka i potwierdzenie jego nieprzeciętnie umiejętności ustawiania się. Bramka przypadek oczywiście Denis rozrabiaka na pozycji strzela potężnie pod poprzeczkę. Indepediente jako cała drużyna bardzo słabo może za sprawą kontuzjowanego mózgu rozgrywającego Montenergo

Rosario : Nie ma indywidualności jednak monolit z tej drużyny ciekawy.

Banfield - Velez 1:0

Banfield trener Liop tak jak w Godoy tak i teraz stawia na walkę o każdą piłke. Z Racing i ostatnio z Velez ciekawa gra pressingiem sprawia największe trudnosci przeciwnikom. Niespodzianki z tą drużyną bardzo prawdopodobne.

Velez po stracie prawie połowy najlepszych zawodników z poprzedniego sezonu gra dziwnie dobrze. La Volpe tylko kiwał głową po nieudanie wykorzystywanych sytuacjach.

San Lorenzo - River 1-1

Słaba pierwsza połowa natomiast końcówka rewelacyjna interwencje bramkarzy Oriona z San Lorenzo oraz młodego Ojeda z River cudowne. San Lorenzo to zupełnie inna drużyna niż w tamtym sezonie. Bramkarz Orion miał szanse grać w hiszpańskim Racing jednak narazie woli grać bez kontraktu w Lorenzo.

River zdecydowanie lepszy więcej strzałów. Ortega w dobrej formie, chyba już dawno odstawił kieliszek. Trudno oceniać River po jedym spotkaniu. Kibce drużyny są niespotykanie niespokojni i pewnie jeszcze nie raz spotkania bądą odwoływane.

Gimnasia ChujChuj - Racing Club 2-1

Racing można napisać to samo co poprzednio. Zagrał dobre spotknie do 60min. Sava po raz kolejny strzela gola głową raz trafia w poprzeczkę i jakby bukacherzy mieli szeroką ofertę to można było sie obłowić na typach A) strzelec bramki: Sava (strzela również karne) ; B) rodzaj bramki: strzał głową.

Boca - San Martin 1-0

Pierwsza drużyna wygrywa w środku tygodnia z drugą 7-0 co mogło oznaczać przełamanie niemocy zwycięstwa. Drużyna z beniaminkiem wygrała ale ponownie zagrała w kiepskim stylu jak na taką ekipe.

San Martin jako pierwszy stworzył idealną sytuacje strzał w słupek. Ten mecz mógł wyglądać zupełnie inaczej. W drugiej połowie drużyna grała coraz lepiej raz po raz strzały na bramkę Caranty. Ciekawy zawodnik drużyny SM to Herrera (świetny drybling)

Była to najsłabsza kolejka jaką widziałem. Colon i Racing prowadziły swoje mecze a przegrywają w końcówce. Może nastepnym razem.

Do góry
#1511840 - 22/08/2007 15:58 Re: Combos locos [Re: El_Darro]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Kupon 9

Nie widziałem nic z tych meczy. Ale cieszy skuteczność pierwsze 4 typy z tenisa w tym tygodniu i bezproblemowy ok. Jeszcze się sporo nabiło na live ale oszczędze serwera na coś ciekawszego. ;\)

Pozdrawiam.

Do góry
#1511860 - 22/08/2007 16:17 Re: Combos locos [Re: El_Darro]
pacyfista Offline
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Witam El Darro dzial z wypasionymi kuponikami jest w to i owo ty jako mod chyba o tym wiesz .Prawda jest taka ze kupony po roztrzygnieciu sa tyle warte dla wszystkich graczy jak zeszloroczny snieg.Chyba ze ciebie to kreci to tak trzymaj.NIe mysl ze jestem jakims napinaczem ,ale miales fajny temacik teraz z tymi skanami to juz niestety przedszkole.Post oczywiscie do skasowania.Pozdrawiam

Do góry
#1512047 - 22/08/2007 18:01 Re: Combos locos [Re: pacyfista]
El_Darro Offline
Carpal Tunnel

Witam.
Tak wiem że jest taki dział, ale te moje żadne wypasiki jak coś będzie ponad 20 lub fajny dziwny kurs to napewno tam wrzuce.

Podawanie takich typów wogóle mnie nie kręci, a takie tematy są na porządku dziennym w zagranicznym forum (dla mnie nuemr 1). Gdzie ludzie oprócz podwania typów i analiz w odpowiednich działach mają takie jak mój tamaty w dziale coś na podobieństwo Privat Pics.

A co do podawania typów i analiz na forum to mam jeszcze bardziej dziwną teorię jak ten temat. Takie małe wyjaśnienie o co chodzi:

Poprzedni sezon, gdzieś 12-14 pierwszych kolejek argenyńskiej ligi to notoryczne porażki nawet w przypadkach ewidentnych pomyłek buków. Jak przeglądasz regularnie dział z kuponikami to chyba tam wrzucałem kuponiki z samej końcówki ligi kiedy to zakończyłem swój temat w dziale PN. Ten sezon poza 2 kolejką nadal przynosi zyski i niech narazie tak pozostanie.

I zapewniam, że nie pracuje dla żadnego buka i nigdy tego nie zrobię. A wyczyn w Argenytńskiej lidze uważam za największą porażkę w życiu bukmacherskim.

Pozdrawiam.

Do góry
Strona 7 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7

Moderator:  rafal08