Maciek to sie robi następne konta na rodziców itp. Tak właśnie problemem u mnie moga być limity, i chyba na gamebookers dostane taki dzisiaj bo wpłąciłem na początku tam 100zł obróciłem , wypłaciłem 205zł i zostało mi tam coś koło 170 i teraz stan wynosi 560zł i chce zlecić wypłate 300zł, czyli wpłaciłem na gamebookers 100zł a wyjąłemponad 700zł

Właśnie boje sie trzymać duzo kasy na bwin bo moga mnie usunąć ;/ A niewiecie kiedy robia limity na bwin?
bez przesady za takie male wygrane nie zlimituja ci konta... chociaz gamebookers to gowniany buk i dosc szybko limity daja. tak samo jak
bwin - wogole tam nie gram bo limit masz juz po wygraniu kilku tys. Nie warto tam grac. Jesli nie chcesz miec limitow tak malych to polecam expekta - tam nie ma problemu. Sam gralem kiedys po 50 tys na jeden mecz i nic nie bylo. Prez dlugi czas nie mialem tam zadnych limitow - najdluzej ze wszystkich bukow. Polecam tez
Betfair tam niemasz wogole limitow bo to nie bukmacher tylko gielda zakladow. Wogole jedynym bukiem gdzie mozna grac duze stawki jest expekt wszystkie inne gdzie gralem - a gralem juz chyba u wszytskich - daja limity juz po wygraniu dosc malych pieniedzy. Nie ma innego wyjscia jak miec kapital w wielu bukach i poprostu grac jeden mecz w kilku bukach. Wtedy nie ma problemu. Zreszta co chwile powstaja jakies nowe buki wiec mozna to dosc latwo obejsc te limity.