hmm chyba wejde w tą promocje, konto dzisiaj u nich założyłem i tak sie zastanawiam wpłacać/nie wpłacać
chyba porządny buk co nie ?

i jeszcze wkleje mail jaki dostałem z ich supportu w sprawie tej promocji może komuś sie przyda:
Witaj! Oto przykład rozliczenia promocji bonusowej 100% trwającej od dnia 01.03.2007 do dnia 15.03.2007 do godziny 24:00. Przy wpłacie np. 30 PLN otrzymam 30 PLN bonusu ktory zostanie dopisany do "Konta gracza" po otrzymaniu wpłaconych pieniedzy. Opis realizacji bonusa w skrócie: . Dokonaj wpłaty między 01.-15. marca 2007, do godz. 24:00 na swoje konto gracza. . Wejdź na "Moje konto gracza/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu" i wpisz słowo "BONUS". . Kwota bonusa zostanie natychmiast dopisana do Twojego konta gracza. Suma (wpłata + bonus) musi zostać trzy razy obstawiona w zakładach po minimalnym kursie 1,5 (w przypadku zakładu kombinacyjnego liczony jest łączny kurs). Po obstawieniu łacznie według wyżej podanego przykładu (30 PLN wpłata + 30 PLN bonus) 180 PLN może zostać zlecona wypłata, pod warunkiem że będzie ona zlecona po zakończeniu akcji czyli po 15.03.2007. W przypadku gdy wypłata zostanie zlecona przed obstawieniem trzykrotnej wartości (wpłaty + bonusa) lub w terminie trwania akcji, bonus zostanie odliczony. Bonus zostanie doliczony do "Konta gracza" po otrzymaniu na naszym koncie bankowym wpłaconego depozytu. Po zaksiegowaniu przedpłaty (około 3-5 dni) prosimy o ponowienie próby realizacji bonusa. Nie ma limitów co do terminu dokonania obrotu jak i ilości wykonanych zakladów! W wyżej podanym przykładzie można dokonać obrotu na 3 razy 60 PLN lub nawet 180 razy po 1 PLN. "Gratisowe bony" nie zaliczają się do wpłat i nie bedą powiekszane o 100% akcji bonusowej. REGULAMIN PROMOCJI: . Bonus 100% dotyczy tylko pierwszej wpłaty dokonanej między 01.a 15. marca 2007r., do godz. 24:00. Przy przelewach bankowych wiążący jest termin wpłynięcia środków na konto. Maksymalna kwota bonusu wynosi 300 zł. Przy wpłatach powyżej 300zł do konta zostanie dopisana kwota 300zł. . Osoby posiadające więcej niż jedno konto gracza mogą tylko raz na jednym ze swoich kont skorzystać z bonusa. . Z akcji bonusowej 100% można skorzystać tylko jeden raz i na jedno domostwo. . W przypadku skorzystania z Bonusa, w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty (do dnia 15. marca 2007r., do godz.24:00), w przeciwnym wypadku kwota bonusa zostanie odjęta z konta gracza. . Kwotę wpłaty wraz z dopisaną kwotą bonusa należy trzykrotnie postawić w zakładach sportowych przy minimalnym kursie 1,5 (dotyczy zarówno zakładów pojedynczych jak kombinacyjnych) przed możliwością wypłaty . Do wpłat po 15. marca 2007r. do godz. 24:00 nie będzie dopisywany bonus. . Akcja bonusowa nie dotyczy Kasyna i Pokera. Akcja bonusowa dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy! Twój
Bet-at-home.com Team
Bet-at-home.com - ŻYCIE TO GRA!
pytania zadałem takie:
1) Wpłacając 250zł razem z bonusem będę miał 500zł i te 500zł muszę obrócić 3 razy czyli razem obrót musi wynieść 1500zł?
2) Jest jakiś określony czas w jakim musze wnieść zakłady za kwote 1500zł (obrócić bonus) czy jest to obojętne?
3) Mogę postawić przykładowo 15 zakładów po 100zł lub 30 zakładów po 50 czy muszą to być 3 zakłady po 500zł?
chyba wpłace

pzdr