Udinese v Messina 1 1.50
Betis v Santander 1 2.00
America v Real San Luis 1 1.80
Leixoes v Academica 1X 1.32
Pilsen v Znojmo 1 1.95
Stjernen v Furuset 1 1.45
Odense v Herlev Hornets 1 1.30
Velez v Estudiantes 1X 1.65
Potencjalna wypłata PLN 864.60
Koszt PLN 20.00
Siena v Chievo 1 2.25
Getafe v Celta 1 2.05
Mallorca v Real M 1X 1.79
Gondomar v Belenenses 1 3.60
Eisbären v Lions 1 1.75
Karlovy Vary v C.Budejovice 1 2.10
Blake v Gonzalez F. 1 1.48
Potencjalna wypłata PLN 808.30
Koszt PLN 5.00 Estudiantes LaPlata vs Velez Sarsfield Estudiantes ostatni mistrz Argentyny zadebiutuje w towarzyskim turnieju w Codrobie z Velez. Diego Simeone daje jeszcze odpocząć najlepszym swoim graczom jak Juan Sebastián Verón, José Sosa, Mariano Pavone, José Luis Calderón. Wszyscy zawodnicy odgrywali kluczowe role w poprzednim sezonie i zapewne będzie i w tym nadchodzącym.
Velez w pierwszym swoim meczu w turnieju wygrał 3-0 z Belgrano prezentując znakomitą forme. La Volpe nowy trener Velez ma świetne warunki do pracy. Skład drużyny w przerwie letniej zmienił sie niezancznie. Drużyne opuścili trzej zawodnicy z czego tylko jednen grywał częściej, to defensywny pomocnik Fabián Cubero. Do składu dołączył Balvorin z Gimnasia i będzie taką silną postacią obko dość mizernie przy nim wyglądających Casrtomanie czy Zarate. Zresztą jak go po raz pierwszy zobaczyłem, powiedziałem sobie "nie, to niemożliwe Gołota gra w piłke w Argentynie?"
Estudiantes: Mariano Andújar; Pablo Alvarez, Agustín Alayes, Sebastián Domínguez, Mauricio Casierra; Pablo Piatti, Gonzalo Saucedo, Hugo Colace, Leandro Benítez; Ezequiel Maggiolo, Pablo Lugüercio.
Velez: Gastón Sessa; Hernán Pellerano, Maximiliano Pellegrino, Marcelo Bustamante; Sergio Sena, Maximiliano Bustos, Iván Moreno y Fabianesi, Emiliano Papa; Lucas Castromán; Gustavo Balvorín, Mauro Zárate.
Typ : x2
Stawka : 4/10 Dobra to ostatnia próba z typem. 3 rozegrane spotkania turnieju z Arg. dwa trafione gładziutko szczególnie Velez-Belgrano 3-0, a jedno to podawane w tym temacie akuat nie trafione. Podsumowania jutro, ale zdaje się z nic grubszego nie trafiłem. Ehhh. Zmieniłem buka na GB ale strasznie cieniują z kursami.
Pozdrawiam i powodzenia.