#911175 - 30/01/2007 19:40
Re: Betgun[2]
[Re: Master.com back]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
nie pisz do mnie Landzaat, nie chce mi sie z Toba rozmawiac,..... prosze. lokalizacja londyn - a ty w betgun grasz? sorry stary chyba z tobą coś nie tak - co do gry w betgun mam odczucia jak landzaat - moje prawo
|
Do góry
|
|
|
|
#911778 - 30/01/2007 20:54
[Re: Morten]
|
old hand
Meldunek: 04/09/2006
|
Betgun rozlicza cały czas zakłady? Czy muszę czekać do rana? cały czas rozliczają 
|
Do góry
|
|
|
|
#911965 - 30/01/2007 21:51
[Re: crossmen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
gram u nich i nie narzekam - kto chce niech wierzy - kursy mają spoko - ofertę też - wypłaty expresowe - limitów rzędu 25 zeta się u nich nie dorobiłem - więc gram - ale jak czytam gośc wysyła za 500 a nie ma potwierdzenia - i on dopiero po czasie dowiaduję się za ile zagrał - to sorry winnetou nie ta dyscyplina sportu dla ciebie - albo głupi albo naiwny - ( to ostatnie to żart przepraszam z góry) czytaj prosze, ze zrozumieniem, napisałem, jasno, że zagrłem, j powyżej limitu (zawsze, zaklad mi przyjmowano), stawka 500, znalazł sie w oczekujacych, i jasno napisalem, ze rano musialem wyjsc do pracy, a zaklad ktory byl zawarty w oczekujach za 500, zatwierdzono- owszem, ale tylko do granicy 50, czli za 50. Fakt, faktem, kursy maja jedne z najlepszych, nie maja dyscyplin typu iV liga Izraleska...itd., ale maja najwazniejsze zd. sport. Pisałem o supporcie, wiec czytaj ze zrozumieniem, to chyba nie takie trudne.
|
Do góry
|
|
|
|
#911968 - 30/01/2007 21:53
|
Carpal Tunnel
|
nie pisz do mnie Landzaat, nie chce mi sie z Toba rozmawiac,..... prosze. lokalizacja londyn - a ty w betgun grasz? sorry stary chyba z tobą coś nie tak - co do gry w betgun mam odczucia jak landzaat - moje prawo A Ty myslisz, ze Londyn to mekka bukmacgerki  [leze] Owszem mekka, wysligow psow na Walthamsow, i koni...itd. itp. Pomysl zanim cos napiszesz 
|
Do góry
|
|
|
|
#924539 - 03/02/2007 09:14
[Re: Master.com back]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
[/quote] czytaj prosze, ze zrozumieniem, napisałem, jasno, że zagrłem, j powyżej limitu (zawsze, zaklad mi przyjmowano), stawka 500, znalazł sie w oczekujacych, i jasno napisalem, ze rano musialem wyjsc do pracy, a zaklad ktory byl zawarty w oczekujach za 500, zatwierdzono- owszem, ale tylko do granicy 50, czli za 50. Fakt, faktem, kursy maja jedne z najlepszych, nie maja dyscyplin typu iV liga Izraleska...itd., ale maja najwazniejsze zd. sport. Pisałem o supporcie, wiec czytaj ze zrozumieniem, to chyba nie takie trudne.[/quote]
czytam ze zrozumieniem , ale dziwię się tobie ,że mało zaradny jesteś - limit w betgun masz od razu widoczny a jak chcesz grac powyżej limitu to niestety jesteś zdany na nich ( podobnie u każdego buka) - więc jak chcesz uniknąc takich supraisów to zrób sobie portfel u paru buków - i będziesz mógł spokojnie wychodzic do pracy - takie trudne do wymyślenia ? chyba nie. ( więc najpierw podumaj a póżniej krytykuj) pozdro , życzę wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#926874 - 03/02/2007 19:58
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2006
|
jezu pare groszy coprawda tammam ale dzisiejsza historia to juz skandal. puscilem kupon za 90 zl o godzinie 11 teraz patrze konto zablokowane. ni z gruchy ni z pietruchy dodam ze gralem tam wczoraj tez i nie blokli mi wiec bylo wszytskow porzadku teraz cos juz nie pasi bo ako 20 mi weszlo wiec pewnie za duzo kaski by musieli wuyplacic. zeby nie ten mtransfer to zgroza a nie buk
|
Do góry
|
|
|
|
#926978 - 03/02/2007 20:17
|
enthusiast
Meldunek: 27/12/2006
|
no wlasnie oto chodzi ze nie korzystalem z zadnej promocji zawsze jak wplavcalem a cos bylo z promo to potem w opcjach to cofalem i wracal mi stan konta taki jaki wplacilem. ako 20 to dzis tak przez farta  normalnie to gram ako 2.0 grubiej hehe. ale u nich to ja wiecej niz 100 zl nie trzymam. NA meila pewnie odpisza dopiero w poniedzialek wiec narazie mam frezze hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#927004 - 03/02/2007 20:23
|
Carpal Tunnel
|
czytaj prosze, ze zrozumieniem, napisałem, jasno, że zagrłem, j powyżej limitu (zawsze, zaklad mi przyjmowano), stawka 500, znalazł sie w oczekujacych, i jasno napisalem, ze rano musialem wyjsc do pracy, a zaklad ktory byl zawarty w oczekujach za 500, zatwierdzono- owszem, ale tylko do granicy 50, czli za 50. Fakt, faktem, kursy maja jedne z najlepszych, nie maja dyscyplin typu iV liga Izraleska...itd., ale maja najwazniejsze zd. sport. Pisałem o supporcie, wiec czytaj ze zrozumieniem, to chyba nie takie trudne.[/quote] hehe, masz racje, zgadzam sie, ale wiesz rownież, ze cokolwiek o Nich nie mowic, kursy maja bardzo dobre;-) ps. limity ustalone (nareszcie) Rowniez pozdrawiam, i rowniez powodzenia. czytam ze zrozumieniem , ale dziwię się tobie ,że mało zaradny jesteś - limit w betgun masz od razu widoczny a jak chcesz grac powyżej limitu to niestety jesteś zdany na nich ( podobnie u każdego buka) - więc jak chcesz uniknąc takich supraisów to zrób sobie portfel u paru buków - i będziesz mógł spokojnie wychodzic do pracy - takie trudne do wymyślenia ? chyba nie. ( więc najpierw podumaj a póżniej krytykuj) pozdro , życzę wygranych [/quote]
|
Do góry
|
|
|
|
#944819 - 09/02/2007 15:53
|
stranger
Meldunek: 09/02/2007
|
Betgun to oszuści. Wpłacić pieniądze u nich łatwo ale z wypłatą znacznie gorzej. Własnie taki przypadek miałem. Nie wypłacili mi sporej sumy. Ktoś zna jakieś sposoby na takich oszustów?
|
Do góry
|
|
|
|
#958051 - 13/02/2007 21:09
|
member
Meldunek: 25/07/2005
|
ktoś może pomoc jak wyplacic na mbanka?
Nazwa banku Kod SWIFT / BIC IBAN Kraj Nazwa posiadacza rachunku Adres posiadacza rachunku
ps :znajomy pyta a nie ma nicka na mecz.pl
|
Do góry
|
|
|
|
|
|