teraz przejde do kwesti finansowej przedstawionej przez milo czy to jest 1800 czy 2 zl psim obowiazkiem betssona jest pilnowac kasy a nie jakis p e dal z mecz.pl sie wlamal i przegral to na stoliku
Betsson właśnie pokazał że to robi. Natomiast ty arbam3004 straciłeś całkowicie wiarygodność pisząć na początku że zginęło co 1800pln a teraz ripostując że "a nawet jakby byłot o 2zł to co" ;-)
Qrwa już mi sie powoli żygać chce od tego kombonatorstwa pieprzoncy małolatów. Qrwa cały czas ostatnio jakieś tematy o oszustwach, machlojach userów między sobą. Wszystko to dzieciarnia, z datą rejestracji nax 2005...
Tu znowu jakieś podejrzane interesy między dwoma małoletnimi userami ( mam dziwne wrażene że ten drugi to też jakieś dziecko neostrady) tego forum. tów
Niestety nie można się nie zgodzić z twoją opinią gryzonko. Najgrosze że przez frustrację tych jak to nazwałeś "dzieci neostrady" (hehe) dla nowych graczy którzy dopiero zaczynają grać online powstaje obraz bukmacherów złodzieji a tak naprawdę najcześciej okazuje się że to owi sfrustrowani kombinowali :-(
Tak czy inaczej przez taką hołote w bukmacherce Polaków coraz częsciej traktuje sie nie tylko jako niewyżytych bonushunterów, ale też niezbyt wyrafinowanych i bezczelnych oszustów
Odkryłeś kolejna smutną prawdę. U WillHIll'a widziałeś ostatnio promocję z zaznaczeniem "nie dotyczy polaków,greków i choratów".
Jeszcze chciałbym dodać że dziwną prawidłowością jest że zawsze tematy rzekomego oszukiwania/złodziejstwa bukmacherów (temat
Bwin to wręcz wylengarnia takowych) podnoszone są przez userów forum z 1-2 letnim stażem. Dlaczego mnie który gram od 8 lat a na forum jestem prawie 6 żadne buk jeszcze nie okradł? O przepraszam, raz nie zgadzał mi sie stan konta gracza notabene właśnie na Betsson ale wyjaśniłem to w 10min telefonicznie bez zbędnego wylewania łez na forum publicznym ;-)
Reasumując, sprawa niejakiego abram3004 niestety wydaje się być reprezentatywną dla grupy wiecznie pokrzywdzonych, młodych userów forum którzy jak zawsze robią najwięcej szumu.
Kończąc swój wywód życzę wszystkim szczęścia w
NOWYM ROKU 2007!Pozdrawiam
Filip