Strona 9 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Opcje tematu
#677702 - 06/12/2006 13:46 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Ogolnie podsumowanie tematu po 48 kuponach zagranych w dniach 02.10 - 04.12

typy wyslane/trafione 98/75

kupony wyslane/trafione 46/24

skutecznosc typow:76.53% , skutecznosc kuponow:52.17%

Calkowity zysk tematu ktory osignalem w okolo 2 miesiace wynosi 8073zl

W wyniku 2 zwrotow jest roznica w wyslanych kuponach.

Przypominam jeszcze tylko podsumowanie i TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIETY

Prosze uzytkownikow forum o nie wpisywasie sie a moderatora o ostateczne zamkniecie tematu

Na koniec pragne zadedykowac utwór jednego z moich ulubionych artystow Lordowi Devastatorovi i Svartowi a takze innym moim przeciwnikom

Wiele textow idelanie pasuje do sytuacji ktore dzialy sie w okresie ostatnich dwoch dni Dlatego polecam posluchac.

http://rapidshare.com/files/6314828/1152783651.mp3.html

"Dzięki za pomoc, to świetne promo... To nie most za mną spłonął, to pomost ..."

ps.Nie odchodze to jeszcze nie koniec wróce wraz z rozpoczeciem nowego sezonu(niekoniecznie na to forum) a wszelich inf. i wyjasnien udziele na priv.
Pozdrawiam i powodzenia Panowie i Panie

Do góry
Bonus: Unibet
#817563 - 29/12/2006 15:29 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: Vendetta]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Witam. Wielkimi krokami zbliza sie Australian Open czyli turniej od ktorego zaczynam typowanie w nowym roku \:\) Dlugo zastanwialem sie czy wrocic do podawania typow na mecz.pl jednak stwierdzilem ze szkoda moich nerwow gdyz(jak juz sie zdazylem przekonac) zawsze znajda sie jacys zazdrosni frustraci ktorzy niezaleznie od tego jakby dobrze szlo znajdą dziure w calym \:\)
Pisze tu posta gdyz moj temat zsotal skasowany z dzialu to i owo( nie wiem dlaczego tak sie stalo?)... a chcialem zalozyc swoja strone internetowa na ktorej moglbym spokojnie podawac typy.Niestety jesli chodzi o informatyke to moja wiedza jest minimalna ...zeby nie powiedziec zerowa.Wiec jesli znalazl by sie ktos kto by mi pomogl w zrobieniu takiej strony bylbym bardzo wdzieczny>Nie chodzi mi o nic specjalnego.Chialbym zeby to byla prosta stronka - nie liczy sie dla mnie oprawa graficzna... u mnie na pierwszym miejscu licza sie dobre typy na drugim zysk a na trzecim spokój ktory jest mi bardzo potrzebny \:\)
Jesli znalazla by sie osoba chetna do pomocy prosze o kontakt na priv.

Do góry
#840627 - 07/01/2007 10:26 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: Vendetta]
EarGear Offline
newbie

Meldunek: 10/09/2006
Vendi nie przejmuj się baranami wypisującymi bzdury na Twój temat tylko zakładaj nowy na forum bo dużo ludzi na to czeka i korzysta z Twoich typów.

Do góry
#843225 - 07/01/2007 20:33 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: EarGear]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Tak jak pisalem nie wróce juz na mecz.pl Za 4-5 dni zostanie ukonczona moja strona http://img377.imageshack.us/img377/1/imggkz0.jpg \:\)

Do góry
#872414 - 17/01/2007 23:51 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: Vendetta]
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Wiec tak jak pisalem wczesniej... mam swoją strone \:\) i postanowilem pozegnac sie z forum.Przykro mi troche bo zapewniam Was ze moja obecnosc tutaj miala na celu tylko i wylacznie pomoc innym w ogrywaniu bukow a z tego co widze to wiele osob mysli ze bylo inaczej :).Poprostu chcialem sie dzielic z Wami moja wiedzą.Bardzo sie ciesze z oskara ktorego dostalem :)... wiele on dla mnie znaczy bo typy ktore tu umieszczalem byly dla Was a oskar uswiadomil mi ze duzo ludzi korzystalo z tych tego co robie.Jednak od jakiegos czasu wokol mojej osby zaczela sie tworzyc nieciekawa atmosfera.Zarzucano mi rozne rzeczy i obrazano na kazdym kroku choc mysle ze na to nie zasluzylem biorac pod uwage prace jaka wykonalem tutaj od momentu gdy sie zarejstrowalem na mecz.pl .Najgorze jest to ze osoby ktore mnie szykanują to zwykli prowokatorzy ktorych wiekszosc postow zaczyna i konczy sie na quasi czacie lub tematach reklamujacych żenująco slabych bukcherow internetowych \:\) Zaden z modow nie chcial zareagowac tak jak sie nalezalo.... ja za priva dostalem ostrzezenie natomiast oni choc zakladali tematy z nazwą uwlaczajacą mojej osobie ( "Tendettne typy" Scobasa hehe.... chlopak chcial cos udowodnic ale patrzac na bilans tego tematu to mu si nie udalo)- ublizali mi i na kazdym kroku szukajac zaczepki - tego zaden z modow nie widzial ?... tak jak postow ktorych bylo setki w moim temacie po tzw aferze koln \:D . Nie myslcie tylko ze ja sie tym bardzo przejmuje...poprostu smieszy mnie to ze wladze forum na to pozwalają .... ja umywam rece - nie zamierzam pacowac w takich warunkach \:\)
Zawijam sie Panowie ;\) ...wiedzcie jedno - zawsze chcialem dobrze i kazdy typ ktory tu podalem byl przemyslany a podajac go mialem nadzieje ze wejdzie ( i wiekszosc wychodzilo) \:\)
Pozdrawiam i zycze powodzenia w ogrywaniu bukow \:\)

Osoby ktore maja ochote podgladac moje typy zapraszam na moją niekomercyjną stronke \:\)

http://www.vendetta.webd.pl

Wiec......1 ...2...3...4 Mnie nikt nie goni ja sie nie pcham do nich ...spokojnie czekam az do mnie przyjdą oni.....daje typy ktore bronią sie same - wlasnie takie typy gram... błyszczą jak HOLOGRAM \:\)

http://www.speedyshare.com/749884444.html

Do góry
#872486 - 18/01/2007 00:18 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: Vendetta]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Jedni sie ciesza, inni sie smuca. Ja naleze do tych drugich :/ Szkoda, ze coraz wiecej wartosciowych osob zegna sie z forum, albo konczy podawac typy. Najpierw Emrod, teraz Ty, a jak przegladam sobie kort tenisowy to jako takie analizy mozna policzyc na palcach jednej reki /gora dwoch \:D /. Coraz wiecej konkursow, rankingow a coraz mniej pisania. Nie mowie, ze konkursy sa zle tylko czemu wiele osob majacych pojecie o tenisie glownie tam sie udziela, a nie gdzie indziej? Na pewno bedzie Ciebie brakowac tutaj i szkoda, ze Twoja decyzja jest po czesci uzasadniona zachowaniem niektorych prowokatorow. Temat odnosnie tych prowokatorow juz dawno powinien byc zalozony bo obserwuje poczynania niektorych userow od dluzszego czasu i widze tylko frustracje jakie wylewaja niestety za przyzwoleniem modow. Bo o ile Svaart oprocz atakow wnosi cos do tego forum to Lord D. wnosi tylko pomyje wylewane na innych. Szkoda, ze nikt jak do tej pory nie chce sie zajac takimi osobami jak wlasnie Devastator /chyba nie bez kozery ten nick \:D /. Byc moze kots ma w tym interes, aby dobrzy typerzy odchodzili z tego forum? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Wracajac do Ciebie Vendetta to z mojej strony podziekowania za to co zrobiles do tej pory. Trzymaj sie \:\)

Do góry
#872501 - 18/01/2007 00:25 Re: AL_Capone&Vendetta - Mission Impossible [Re: Vendetta]
MagiK Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/01/2005
Vendetta - jak dla mnie byles/jestes jednym z najlepszych
do modow: moze jednak warto cos zrobic,zeby z forum nie odchodzili tacy gracze...pozniej niektorzy sie dziwia,ze forum schodzi na psy... \:\(

Do góry
Strona 9 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderator:  rafal08