Troche pechowy tydzień przyznam szczerze, ale ważne że dalej jest plus i ładny yield (statystyki zrobie rano). Postaram się wkrótce przygotować coś na ten tydzień, pozdro!
Myśle że nie jest źle :p. Na razie gram tylko w dwóch bukach (Bet-at-home i expekt), więc nie mam zbytnio możliwości wyłapania najwyższych kursów w sieci, ale może się to niedługo zmieni:D pozdro
Zaraz zrobie ogólną statystykę całego tematu. W ubiegłym tygodniu zagrałem tylko 6 kuponów, ale sami wiecie że nie było co grać zbytnio, ważne że dalej na plus z ładnym yieldem. Troche "dały dupy" moje 3 single, ale pozostałe 3 kupony na szczęście nadrobiły.
Najprawdopodobniej rusze z kolejnymi typami już w nowym temacie w roku 2007, teraz zrobie chyba krótką przerwe do końca tego roku. Oczywiście statystyki będę ciągnął dalej te same. Stawkował również będe dalej tak samo czyli w większości płaską stawką 1j (każdy przecież może pod 1j podstawić dowolną sumę w zależności od budżetu). Nie lubie stawkować od 1-10j i nigdy nie będe w ten sposób grał i uważam że jest dobrze tak jak jest. Pozdro!