FC Barcelona - Club de Futbol América --> [ over 2.5 ] --> 1.65
Lars Berger vs Dmitri Iarochenko --> [ Dmitri ] --> 1.60
AKO: 2.64
Stake: 5/10 
Mexykanie preferują otwartą grę.. to nie jest typowe włoskie catenacio lecz gra na "TAK" ofensywna, radosna dla oka i do przodu. Barcelonie taka gra bardzo odpowiada.. i myślę że w tym meczu będziemy świadkami sporej ilości bramek.
W przedsezonowych grach obie ekipy rozegrały mecz sparingowy/towarzyski.. zakończył się on wynikiem
4:4Frank Rijkaard zabrał do Japonii najsilniejszy skład jakim dysponuje na chwilę obecną. Brakuje oczywiście kontuzjowanych Eto'o i Messiego, w jutrzejszym spotkaniu nie wystąpi również prawdopodobnie Edmílson, który leczy zatrucie pokarmowe. Dobrą informacją jest natomiast powrót do pełni sił Javiera Savioli.
Moj typ 3-1 or 3-2
Lars może i biega dobrze (mam wrażenie, że gorzej niż w poprzednim sezonie) ale nadal strzela fatalnie. Przy fantastycznej formie strzeleckiej objawienia rosyjskiego biathlonu ma on małe szanse na zwycięstwo. Dmitri poza bardzo dobrym strzelaniem imponuje także w biegu.. dziwna para jak dla mnie - zdecydowana wygrana rosjanina, którego jutro upartuje nawet na pozycji 1-3 (pod nieobecność wielkiego Olka to on i Greis są wskazywani jako faworyci jutrzejszego biegu sprinterskiego.)
Początek 11:20