Żewłakow już nie mógł wytrzymać z bzdurami Lyczmańskiego i w końcu wypalił: - Ja też nie miałem intencji wjechać w autobus, a zostałem ukarany, powinien być oceniany skutek!
Żewłakow już nie mógł wytrzymać z bzdurami Lyczmańskiego i w końcu wypalił: - Ja też nie miałem intencji wjechać w autobus, a zostałem ukarany, powinien być oceniany skutek!
Ten Lyczmanski się chuja zna Dobrze jego pozamiatał
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Nie. Trzycyfrowa.
Podobno pośrednik transakcji coś nawalił i teraz nie mogą odkręcić, ale już sam nie wiem co tym myśleć. W XI wieku tyle załatwiać taki problem ? We wtorek miną 2 tygodnie
Podobno pośrednik transakcji coś nawalił i teraz nie mogą odkręcić, ale już sam nie wiem co tym myśleć. W XI wieku tyle załatwiać taki problem ? We wtorek miną 2 tygodnie
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Józef Małolepszy
Nie. Trzycyfrowa.
Mnie to teraz już nie dziwi..w XI wieku nie mieli internetu
Mnie to teraz już nie dziwi..w XI wieku nie mieli internetu