Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#771949 - 07/12/2006 07:21 Re: AFERY NA FORUM
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Quote:

Ja tylko dziwie się Moderatorom że od razu jak tylko pojawią się tego typu tematy to nie kasują ich tylko wdają się w niepotrzebną dyskusje.

Ktoś tam wyżej pisał że to forum i każdy ma demokratyczne prawo do...

Gówno prawda !

Kasuj Biszop i po sprawie

Hm i kto tu pilnuje porzadku?? Czlowiek-instytucja na wylocie? (2 ostrzezenia - dawno powinien byc ban ale widocznie ten pan ma jakas role do spelnienia 11 tysiecy postow w tym mnóstwo analiz z czego jakies 90% typy nietrafne ostatnie pozycje we wszelkich niezmiennie rankingach mowi samo za siebie)
Ktory moderator tak chetnie sprawdzal logi czy Svart Ulv to ja - poprosze o sprawdzenie logow IP Ala Capone i Vendetty byc moze bedzie mala eureczka

Do góry
Bonus: Unibet
#771950 - 07/12/2006 07:27 Re: AFERY NA FORUM
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Były gdzieś wklejone logi IP więc nie ma się czym podniecać...

Zamknijcie ten temat i zapomnijcie o aferach. Tylko się niezdrowa atmosfera robi...

Do góry
#771951 - 07/12/2006 08:21 Re: AFERY NA FORUM
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Dlaczego jeszcze ten temat nie został usunięty?

W ostaniej "gorącej dyskusji" uznalismy ze poziom forum zdecydowanie sie obniżył! Dlaczego? A dlatego że zajmujemy sie tego typu głupotami jak temat yoyo

Jesli nawet afery mają miejsce na forum to jest to sprawa która powini rozwiązywać moderatorzy a nie użytkownicy forum.

Tego typu tematy powiny być kasowane

Wolnosc słowa? Nie do konca sie z tym zgadzam. Każdy ma prawo założyć temat o czym sobie chce ale to co zrobił yoyo nie powinno mieć miejsca!

Już wyjasniam dlaczego...

Niby po co mamy dowiadywać sie o sprawach typu "ustawka FC Koeln" ?

Komu to jest potrzebne?

Napewno nie mi, Stoinowi, Lupusowi, Biszopowi i innym, którzy znają zycie i wiedzą że tego typu sprawy wywołują tylko burze w szklance wody

Najlepszym przykładem na to iż całkowita wolnosc słowa nie jest najlepszym pomysłem jest sprawa Vendetty!
Z tego co napisał w swoim topicu wynika że zmywa sie z tego forum od nowego roku

Ludzie spiskowali o tym iż on i AL_Capone to te same osoby i tak naprawde nikt z tym nic zrobił!
Svart dalej działa na forum nawet nie dostał upomnienia a Vendetta już zrezygownał na nasze nie szczęscie

Dla tego też moderatorzy powinni kasowac lub zamykać tego typu dyskusje, poniewaz rozomi z nich wynikające nigdy nie były ani nie będą owocne!

Do góry
#771952 - 07/12/2006 08:56 Re: AFERY NA FORUM
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Quote:

Ja tylko dziwie się Moderatorom że od razu jak tylko pojawią się tego typu tematy to nie kasują ich tylko wdają się w niepotrzebną dyskusje.

Ktoś tam wyżej pisał że to forum i każdy ma demokratyczne prawo do...

Gówno prawda !

Kasuj Biszop i po sprawie

Hm i kto tu pilnuje porzadku?? Czlowiek-instytucja na wylocie? (2 ostrzezenia - dawno powinien byc ban ale widocznie ten pan ma jakas role do spelnienia 11 tysiecy postow w tym mnóstwo analiz z czego jakies 90% typy nietrafne ostatnie pozycje we wszelkich niezmiennie rankingach mowi samo za siebie)
Ktory moderator tak chetnie sprawdzal logi czy Svart Ulv to ja - poprosze o sprawdzenie logow IP Ala Capone i Vendetty byc moze bedzie mala eureczka

Zajmiesz sie soba czy ja mam zajac sie Toba???
Masz ostatnia szanse albo zajmiesz sie typowaniem albo stad wylecisz tak szybko ze nie zauwazysz ktoredy

Co do Stoina jak slusznie zauwazyles ma 2 ostrzezenia ale po za tym swoja obecnoscia wnosi duzo wiecej niz Ty krzykaczu i blizej mu do amnestii niz Tobie do pozostania tutaj

Kolejne, "eureczka" geniuszu juz dawno byla lecz niestety niespecjalnie trafiona bo nicki vendetty i Al_Capone to dwa zupelnie rozne nicki, zreszta bystrzaku bylo to podane w temacie obu panow.

Jak Cie kreca afery to zapisz sie do Samoobrony tam maja afere rozporkowa, w sam raz cos dla Ciebie.

Jesli nie zrozumiales powyzszego to streszcze:
Dostales wlasnie ultimatum i albo akceptujesz warunki albo wyjazd.

Tyle mojego, temat zostawiam otwarty zebys mogl sie ewentualnie ustosunkowac i dac mi pretekst zeby Cie wyrzucic.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08