Pamiętam opowieść kumpla który kilka lat temu robił w fabryce Scotta W Holandii i składał rowery. Coś tam namieszał przy składaniu i rowery były wadliwe. Został wezwany do kierownika i był pewny że dostanie wypowiedzenie i był w szoku jak kierownik zaczął go przepraszać że widocznie nieodpowiednio go wyszkolili i że wyśle go na dodatkowe szkolenia. U nas by go zjebali, zabrali premię i pogrozili że jeszcze raz takie coś i wypierdalasz.
Meldunek: 19/07/2004
Ja się kierowałem swoją intuicją, a wiem że mam dobrą, nie jestem łatwo naiwny przez co jestem brany za chorego psychicznie od dwóch lat, i początku zniewolenia ludzi, Depopulacji, cyfrowej waluty itd...zaryzykowałem, i chyba to był błąd..m
Meldunek: 19/07/2004
Jak poruszam temat NWO to widzę te oczy, jeden na drugiego. Przyszłości normalnie nie będzie, wielu jej nie doświadczy między innymi dzięki słynnym zastrzykom...
Jak poruszam temat NWO to widzę te oczy, jeden na drugiego. Przyszłości normalnie nie będzie, wielu jej nie doświadczy między innymi dzięki słynnym zastrzykom...
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: wafe(L)nica