Bardzo miła kolejka do zagrania jak dla mnie

SUNDERLAND - LUTON 1.
sex skandal w Sunderland

, trzech graczy Sund. zostało nagranych na łóżkowej orgii z 4 pannami

biorą przykład z Polski

ciekawe jak i czy to wpłynie na zespół, ja pojade po bandzie i gram na nich (ostatnie 5 meczów 3-2-0) i mam nadzieje ze na Stadionie światła ograją słabiutki Luton.
BARNSLEY - WBA 2.
mecz niedzielny, potencjał kadry nie do porównania, główny kandydat do awansu jedzie do beniaminka, stawka wyjątkowo kusząca 2,50
SOUTHEND - SOUTHAMPTON 2.
nie tylko ze wg na fruwającego Gregora :P lecz goscie maja po prostu bardzo dobry skład az dziwne ze są dopiero na 5 miejscu
WILKI - LISY 1.
Pojedynek zwierzątek

Z reguły odrzucało mnie granie na Wolves lecz wobec beznadziejnej formy lisków (4 porazki pod rząd) skusiłem sie. Nie zapeszajmy.
LEEDS - DERBY 1X.
Gospodarze to już tylko wspomnienie sprzed paru lat, lecz też maja wiekszy potencjał niz na pałętanie sie w ogonie ligi. Juz dosyc tych porazek u siebie.
CP - COLCHESTER 1.
gra beniaminka zaskakuje chyba kazdego ,lecz jest to zespół własnego podwórka, przyjezdzaja do stolicy, gdzie gospodarze ostatnio "załapali", 4 gry 2-2-0. Do boju orły

BIRMINGHAM - PRESTON 12.
Imponuje mi zespół gości, super grają Whaley i Nugent + weteran Dichio są groźni dla kazdego. Przyjezdzaja do lidera i obok WBA głównego kandydata do awansu. Zobaczymy, proponuje 12.
NORWICH - SW 1.
na koniec typ zupełnie na przekór postom z tematu obok. Norwich to jedna z druzyn na która najchetniej gram u siebie, Huckerby i Earnschaw maja przedluzyc kontrakt a wiec "mały swąd" w zespole powinien zniknąć. Goście wyrwali sie jak filip z konopii z ostatnimi wynikami. Patrząc na skład sowy to po prostu średniacy.
Powodzenia