Egipcjanka gra ładnie, trochę podręcznikowo, motion przy serwisie popisowy, często używa krótkich uderzeń. Mimo wszystko będzie to za mało na mocniej odbijającą piłkę ukrainkę która jest pewną siebie zawodniczką, ograną, uderzającą winnery bez większego wysiłku - powinna po części dominować na korcie.
Mam wrażenie że bardziej okrzesany, cierpliwy, tenis Donskoya, zauważyłem że Martin ma tendencję załamywać forehand - jest to gracz zwykle dobry ale tytaj się potrudzi. Wydźwięk gry podobny u obu graczy, Donskoy z pewnością ugra seta.
Single, ew combo @7 Kostyuk x Rogers Martincova over 21.5 x Donskoy wygra przynajmniej jednego seta 1.9 x 1.8 x 2.05
Iga wycofana z Berlina. Wg. Mnie powinna tak jak Rafa odpuścić cały sezon na trawie skoro za Wimba nie dajo punktów. Odpocząć i przygotować się na turnieje w ameryce Kanada/USA.
US Open, czyli ostatni w roku wielkoszlemowy turniej tenisowy, zdecydował się na dopuszczenie Rosjan i Białorusinów do imprezy, ale tylko pod neutralnymi flagami
Carreno Busta, Pablo @1.49 Kotov, Pavel +1.5 @1.43
2.13
Vamooos!
Miał set na własnym serwisie 4-5* i przegrał do zera. Ogólnie cały mecz bardzo dziwny po brejkach od razu przełamania powrotne, poziom poniżej standardów ATP
Dlatego dzisiaj na początek Federico Coria @1.74 w sinlgu
Bardzo zaimponował mi Szwajcar w spotkaniu z Rune. Wybił mu wszystkie możliwości z głowy co spowodowało, że młody Duńczyk nie mógł znaleźć sposobu na grę. 10 asów + fenomenalna gra przy siatce oraz mocny kończący FH za końcowej linii.
Nie zabieram klasy Serbowi, ale dzisiaj czeka nie łatwa przeprawa. Wydaje mi się, że bardziej wyrównana niż sugerują nam kursy.
Isia wygrywa z Igą mecz pokazowy na hardzie 6:4. Iga zaprasza Isię "comeback on Tour". Jednak Isia tłumacz, że zdrowie jej nie pozwala zagrać meczu do dwóch wygranych setów na pełnych obrotach. W grę wchodzą tylko mecze pokazowe.
The Boss
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
We have to inform you that there is an ongoing investigation from Orbit’s side on the following match: Meerbusch Challenger 2022- Milojevic v Moraing (11/08/2022). Please take note that your Orbit account has been suspended due to an ongoing investigation on the mentioned match. Thank you for your cooperation and understanding, and we will let you know once there is any update. We look forward to many years to come.
A tym zjebom o co chodzi z tym meczem? K... konto zawieszone, środki zamrożone