#763855 - 02/12/2006 14:20
pycio26 - typy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2005
|
Witam W moim temacie będę podawał typy przeważnie będą one poparte analizami (nieraz mogę nie nie podać analizy z braku czasu  ). pozdrawiam pycio26
|
Do góry
|
|
|
|
#763857 - 02/12/2006 14:35
Re: pycio26 - typy
|
Carpal Tunnel
|
pozwolę sobie wkleić tą analizę mimo iż spotkanie się już zaczęło, ponieważ analiza widnieje od rana w temacie bundesligi.
DORTMUND - WOLFSBURG
Obie drużyny walczą o europejskie puchary, maja tyle samo oczek w ligowej tabeli. Moim zdaniem jak na razie obie ekipy nie zasługują na grę w UEFA. Dotychczas zarówno gospodarze jak i goście spisują się bardzo słabo. Kolejną cechą obu tych drużyn jest to że lepiej się czują na wyjazdach. W historii spotkań pomiędzy BVB a VFL od roku 97 padł jeden remis (2-2) , 7 razy wygrali gospodarze i jedna wygrana gości, ciekawostką jest to iż każdy wynik kończył się overkiem 2,5.
Obie drużyny mają braki kadrowe :
Borussia - Kehl, Ricken, B. Meier, C. Metzelder, Vrzogic Wolfsburg - Madlung, van der Leegte, Klimowicz, Krzynówek
Dotychczas drużyna z Dortmundu na swoim terenie zanotowała 5 remisów z 7 spotkań, a zawodnicy Wolsburga na obcym terenie zanotowali 3 remisy , 2 wygrane i 2 porażki.
Myślę że to spotkanie będzie stało na niskim poziomie, obie ekipy będą nastawione raczej defensywnie i padnie drugi remis od 97r, oraz pierwszy raz od 97r under 2,5.
typy:
Under 2,5 kurs 1,77 (prof) X kurs 3.45 (prof)
ps. Dokładny wynik typuje: 1-1
|
Do góry
|
|
|
|
#763858 - 02/12/2006 22:25
|
Carpal Tunnel
|
#1 Werder - Hertha x2  #2 Dortmund - Wolsburg x  (bardzo blisko  ) #3 Dortmund - Wolsburg under 2,5 podsumowanie : typy / trafione: 3 / 1 śr. kurs nietrafionych: 2,75 śr. kurs trafionych: 1,77
|
Do góry
|
|
|
|
#763859 - 02/12/2006 23:13
|
Carpal Tunnel
|
NURNBERG - SCHALKEW jednym z niedzielnych spotkań zmierzy się wicelider ze średniakiem tabeli. Schalke traci do Werderu 1 pkt po tym meczu mogą dalej "grzać" fotel lidera Bundesligi. Niespodziewanie swoje pkty potracili zarówno VFB i Bayern - którzy także liczą się w "bitwie" o lidera. Nurnbergia bardzo mocno zaczęła ten sezon, przez kilka kolejek wydawało wydawało się, iż to rewelacja tej rundy po czym "spuściła" z tonu i zaczęła "snuć" się w dół tabeli. Historia 6 ostatnich spotkań między tymi drużynami to 2 wygrane gości (ostatnia w 94roku), 2 remisy (jeden w ostatnim spotkaniu) i 2 wygrane gości, w 6 spotkaniach padły 4 underki 2,5. Braki kadrowe: Nürnberg - Mintal, Kennedy, Engelhardt Schalke - Asamoah, Bajramovic Schalke jest w "gazie", myślę że dzisiaj powiększą swą dobrą passę o następne 3 pkty. Kurs na wygraną gości jak dla mnie zawyżony, więc biorę go z pocałowaniem w rękę  typ: #4 2 kurs 2,25 (prof)
|
Do góry
|
|
|
|
#763861 - 06/12/2006 15:29
|
Carpal Tunnel
|
HAMBURG - CSKA CSKA jeżeli marzy o wyjściu z grupy MUSI wygrać ten mecz, a wynik meczu z Portugalii (Porto - Arsenal) nie może być remisem. Hambrug gra już o pietruszkę (no może i jeszcze honor żeby nie zakończyć tegorocznej przygody z LM bez pktu). Myślę że CSKA wyjdzie bardziej zdeterminowane i wygra ten mecz! Kurs jest zachęcający jak dla mnie  Typ: 2 kurs 2,33 (prof)
|
Do góry
|
|
|
|
#763862 - 06/12/2006 15:39
|
Carpal Tunnel
|
AC MILAN - LILLE
Milan mimo swojej bardzo słabej postawy w tym rundzie zapewnił sobie wyjście z grupy, ale włoska drużyna nie ma z czego się cieszyć, bo myślę, że jakby trafiła na mocniejszą grupę to by jeszcze dzisiaj się sporo napocili aby zagrać w fazie pucharowej. Lille musi wygrać i liczyć na potknięcie AEK'a w meczu z Anderlechtem. Jakie by nie padły wyniki w ostatniej kolejce to Milan i tak wyjdzie z pierwszej pozycji. Wiec Carlo Angelotti może dać odpocząć swoim gwiazdą, ponieważ muszą złapać pkty w lidze.
Przewidywane składy:
Milan: Zeljko Kalac; Daniele Bonera, Dario Šimić, Paolo Madini, Marek Jankulovski; Cristian Brocchi, Andrea Pirlo, Yoann Gourcuff; Kaká; Alberto Gilardino, Marco Borriello.
Lille: Grégory Malicki; Matthieu Chalmé, Nicolas Plestan, Rafael Schmitz, Grégory Tafforeau; Yohan Cabaye, Jean II Makoun; Kader Keita, Mathieu Bodmer, Mathieu Robail; Peter Odemwingie.
typ (mimo wszystko asekuracyjny głównie ze wzgledu na Kake ponieważ może on swoją jedną akcją zmienić losy spotkania) :
x2 kurs 1,56
|
Do góry
|
|
|
|
|
|