Aker przedmeczowo grasz single? Bo zazwyczaj widzę, że dajesz duble a najczęściej triple. A na lajf walisz single. I już masz odpowiedź dlaczego częściej wchodzi lajf.
Kurde powinienem być doradcą inwestorów. Z boku na chłodno wszystko widać jak na dłoni, gdzie błędy, co jak i dlaczego. A najgorzej swój śmietnik ogarnąć.
Kurde powinienem być doradcą inwestorów. Z boku na chłodno wszystko widać jak na dłoni, gdzie błędy, co jak i dlaczego. A najgorzej swój śmietnik ogarnąć.
+1
ile razy to by człowiek drugiemu życie ułożył a sam ma rozjebane
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
chodzi mi o kwotę po uzbieraniu której brałbyś kredyt na to mieszkanie bo nie wiem czy celujesz w jednopokojowe w Białym , czy apartament u Lewandowskiego
Komu Ty chcesz doradzać i o czym chyba jak zbankrutować
masz takie pojęcie o tym jak ja o balecie wenezuelskim
Prowadzę zapisy na moje szkolenia z randkowania. Środowisko badoo, tinder Profesjonalne prowadzenie konta, tysiące napalonych dziewczyn, milfów itp a dla kobiet z forum, ogierów erotomanów
płatne, wszystko!
posiadam wiele certyfikatów z urabiania, zagadywania, pisania i nawijania makaron na uszko
lajki, match... tysiące i co kilka sekund! posiadam wielogodzinne doświadczenie zapraszam, to jo... Ojro
50 kafli poszło się jebać w 3 tyg. I teraz trzeba zrobić coś z niczego. Może pies się zlituje.
pociesze Cie ze ja tez od 3tyg nic nie wygralem, 9 betow i wszystkie w plecy, ale u mnie ostatnie 2 miesiace tylko letki minus bo wczesniej udalo sie nieco ugrac