Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: VVega
"Sytuacją Arkadiusza Milika wciąż żyją włoskie media. Nutkę optymizmu dodały ostatnio doniesienia o zainteresowaniu napastnikiem Interu Mediolan, ale eksperci są zgodni, że jego sytuacja nie jest za ciekawa. - To katastrofa. Nikt nie da za niego więcej niż 10 mln euro - powiedział dziennikarz Sportitalia Alfredu Pedulla dla Canale 8."
"Sytuacją Arkadiusza Milika wciąż żyją włoskie media. Nutkę optymizmu dodały ostatnio doniesienia o zainteresowaniu napastnikiem Interu Mediolan, ale eksperci są zgodni, że jego sytuacja nie jest za ciekawa. - To katastrofa. Nikt nie da za niego więcej niż 10 mln euro - powiedział dziennikarz Sportitalia Alfredu Pedulla dla Canale 8."
Jak było to przepraszam
skończy w Mielcu
Ciekawe czy by strzeli więcej niż Tomczyk w sezonie
Jak było to przepraszam
On nie jest warty 1.5 mln. Ale jak ktoś płaci Ajaxowi 30 mln i później ździwko to co ja poradzę.
Aker w sklepie widzę tylko wódkę Absolut jubileuszową. Whisky nie widzę.
sprawdzam właśnie i już tego nie ma kurna a chciałem to kupić szwagrowi na święta
A szwagier z Sosnowca i chciałeś mu po prostu na złość zrobić?
z Łazisk i też kibic Ruchu od bajtla dzięki niemu byłem na mistrzowskim meczu z Górnikiem Wałbrzych jak ostatni raz zdobyliśmy majstra i z nim pitałem ze stadionu jak milicja napierała