Łukasz prawie siadlo w wczoraj maxi. Szkoda Aker (aka Baker) wczoraj chyba zarobiony więc graty. Mi wczoraj jeden maxi siadł a drugi umarł zanim się dobrze nakręcił (bratanki słabo się spisały z rozkami) Ciekawe czy Piostar da dziś max-sika?
Łukasz prawie siadlo w wczoraj maxi. Szkoda Aker (aka Baker) wczoraj chyba zarobiony więc graty. Mi wczoraj jeden maxi siadł a drugi umarł zanim się dobrze nakręcił (bratanki słabo się spisały z rozkami) Ciekawe czy Piostar da dziś max-sika?
Quincy trafił maxi na 2 kafle. Ciekawe jaką miał minę w drodze do kołchozu i co sobie ludzie myśleli patrząc na niego.
Quincy trafił maxi na 2 kafle. Ciekawe jaką miał minę w drodze do kołchozu i co sobie ludzie myśleli patrząc na niego.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
dzisiaj by wszyscy postawili na Zabrze+Płock + jakiś żebrak i Piostar musiałby pakować walizki. A tak to da jutro, i już nie będzie tak różowo Piostar nie jest w ciemię bity
A Rangersi i Celtiki btsy w lidze? Oba w ciężkich bitwach pucharowych, może coś stracą w lidze. Celtic z solidnym Hibernians. Rangers też w sumie z pucharowiczem, Motherwell.