burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Może też płyne pod prąd, ale 100 % popieram lasera co do tej kwestii.. Ale temat dawno zamknięty, to i niech tak zostanie..depilator doskonale daje sobie radę bez forum..to i forum może.
Może też płyne pod prąd, ale 100 % popieram lasera co do tej kwestii.. Ale temat dawno zamknięty, to i niech tak zostanie..depilator doskonale daje sobie radę bez forum..to i forum może.
Dobra odczytałem pare stron. Ale teraz jade za fajerą na kutrze. I nie za bardzo mam jak pisać. Ale kurwa beto wracaj? To juź kurwa lekka przesada. Nie wiem czy tylko lekka.
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
akhu moze warto by dorzucic kolejny temat do czarnej listy obok polityki ? kazdy juz wyrazil swoja opinie co najmniej 6 razy, nikt nikogo z opozycyjnego obozu do swojej racji raczej nie przekona . A co najwazniejsze goscia na forum juz nie ma wiec dyskusja jest czysto teoretyczna. Okrasze moj apel odpowiednimi tagami co by ci pager zabzyczal #Inter #SerieA #Icardi #WandaNara
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Przyznam, że nawet nie sprawdzałem w sieci czy już coś wyszło. Akurat ten znajomek ma zawsze dobre info. Od niego się dowiedziałem 2 dni przed oficjalka, że Piątek w Milanie gdzie pamiętam zostałem tu lekko obśmiany