Odnosnie tej tez ze Polska moze zostac mistrzem Europy z panem Brzeczkiem
a gdyby zamiast tego mistrza europy było by 1/2 to też by było nie do przyjecia dla normalnego usera mecz.pl?
Kur... z tym trenerem jak 1 punkt zdobeda to bedzie sukces. Chce zeby zagralu w cwuercfinale wtedy sie kajam i osibuste przeproszenie napisze do ciebie i nauczyciela
Tak calkiem szcerze to serce sie kraja patrzac na ta gre. Szukalem czegos nieraz w tych meczach na sile. No alw ciezko o cokolwiek, moze gra Szymanskiego i jego zrywy czasem fajne, . Tak jak Sensi polzartem naposal jak na wojnie masz dobrego przywodce i taktyka tez mozna sporo nadrobic
kurła Pioter, Leicester kiedyś został mistrzem Anglii i co w związku z tym?
blackburn też, jedna jaskółka wiosny nie czyni, powiedz mi jak Brazylia mogła upierdolić 1-7 z drużyną która kilka miesięcy pozniej przejebała w Warszawie
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: 11kera11
Originally Posted By: bitnap
blackburn też, jedna jaskółka wiosny nie czyni, powiedz mi jak Brazylia mogła upierdolić 1-7 z drużyną która kilka miesięcy pozniej przejebała w Warszawie
kera albo mi się wydaje albo właśnie zripostowałeś sam siebie
na palcach jednej ręki można wymienić narodowe drużyny które nie straciły potencjału w porównaniu z tym jaki miały 20 lat temu, gdyby mozna było reaktywować te ekipy to spusciły by niezły wpierdol tym swoim dzisiejszym nastepcom.
kera albo mi się wydaje albo właśnie zripostowałeś sam siebie
odstaw ten towar bo nie jest wesoło...
bardzo mozliwe że nie nadajemy na jednej fali, więc może Ci sie tak wydawać.