Sorry, jak kopiowałem, nie przewinąłem do dołu zdjęcia i nie zauważyłem podpisu pod nim, że jest jakikolwiek, a tym bardziej polityczny, bo bym go nie wysłał.
Ale nie wiadomo jak to interpretować. Bo ten z patelnią może wymusza głosowanie na Pis lub chce temu co patelnią obrywa, wybić z głowy pomysł z głosowaniem na nich.
Czyli stara gwardia, obywatel @akagi i obywatel @forty nie głosuje/głosują (ten czasownik to ma się odnieść do "gwardii" czy do użytkowników? Jaka poprawna wersja?) od wielu lat. Jakie wnioski młodzież może z tego wyciągnąć?
Czyli stara gwardia, obywatel @akagi i obywatel @forty nie głosuje/głosują (ten czasownik to ma się odnieść do "gwardii" czy do użytkowników? Jaka poprawna wersja?) od wielu lat. Jakie wnioski młodzież może z tego wyciągnąć?
Olga Tokarczuk została wczoraj laureatką literackiej nagrody Nobla. Wystarczyło niespełna pół dnia, aby książki polskiej pisarki stały się bestsellerami. Potwierdzają to dane z Empiku.
Ale tak teraz patrzę, bo widzę że głupia dyskusja się rozpoczęła.
Na tym zdjęciu co wysłałem z tt, na stronie tej osoby jest tylko "gołe" zdjęcie, bez żadnego tekstu na dole, a po wysłaniu, ten tekst jest. Trochę dziwne, przynajmniej dla mnie.
Ale tak teraz patrzę, bo widzę że głupia dyskusja się rozpoczęła.
Na tym zdjęciu co wysłałem z tt, na stronie tej osoby jest tylko "gołe" zdjęcie, bez żadnego tekstu na dole, a po wysłaniu, ten tekst jest. Trochę dziwne, przynajmniej dla mnie.