#738089 - 22/11/2006 17:22
Re: ibetx
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
dziala wam ich stronka??
dziala
|
Do góry
|
|
|
|
#738090 - 22/11/2006 17:22
|
veteran
Meldunek: 31/07/2006
|
Ja nie mogę się zalogować bo się strasznie muli :/
|
Do góry
|
|
|
|
#738091 - 22/11/2006 17:24
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
a powiedzcie co zrobić jak jestem zameldowoany gdzie indziej, a rachunki mam skądś indziej?:D
podbijam
Nie za bardzo czaje..a niby od kogo i jak oni maja sie dowiedziec ze to jest rachunek Twoj ale z innymi danymi co do zameldowania? Pozatym ja zrobilem walek i z jakiegos booka wyplacilem na konto brachola;p i tez przejdzie.
Z moich informacji wynika ze osoba/firma wykonujaca przelew nie ma mozliwosci wgladu na czyje dane wysyla pieniadze.
Ok, ale ktos powie ze jak sie dane nie beda zgadzaly to przelew sie cofnie! Ja powiem tak: Moze sie tak zdazyc jesli beda sie baardzo te dane niezgadaly, ale jeszcze nie slyszalem o cofnieciu sie przelewu w kwocie do 2 tysi PLN. Takich normalne banki poprostu nie monitoruja. I przechodza jak złoto.
Powodzenia w coffaniu kasy
Pozdro
ee, nie zrozumiales;) chodzilo mi o to, ze u tegobuka na weryfikacje konta trzeba przeslac rachunki, dowod itp.
a ja nie mieszkam w miejscu zameldowania, wiec co polecacie zrobic? ja mysle nad wyslaniem wyciagu z konta i dowodu:)
|
Do góry
|
|
|
|
#738093 - 22/11/2006 17:29
|
enthusiast
Meldunek: 27/07/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
a powiedzcie co zrobić jak jestem zameldowoany gdzie indziej, a rachunki mam skądś indziej?:D
podbijam
Nie za bardzo czaje..a niby od kogo i jak oni maja sie dowiedziec ze to jest rachunek Twoj ale z innymi danymi co do zameldowania? Pozatym ja zrobilem walek i z jakiegos booka wyplacilem na konto brachola;p i tez przejdzie.
Z moich informacji wynika ze osoba/firma wykonujaca przelew nie ma mozliwosci wgladu na czyje dane wysyla pieniadze.
Ok, ale ktos powie ze jak sie dane nie beda zgadzaly to przelew sie cofnie! Ja powiem tak: Moze sie tak zdazyc jesli beda sie baardzo te dane niezgadaly, ale jeszcze nie slyszalem o cofnieciu sie przelewu w kwocie do 2 tysi PLN. Takich normalne banki poprostu nie monitoruja. I przechodza jak złoto.
Pozdro
ee, nie zrozumiales;) chodzilo mi o to, ze u tegobuka na weryfikacje konta trzeba przeslac rachunki, dowod itp.
a ja nie mieszkam w miejscu zameldowania, wiec co polecacie zrobic? ja mysle nad wyslaniem wyciagu z konta i dowodu:)
Hmm .. faktycznie nie wiedzialem ze o to chodi Ale jesli chodzi o rachunki to nie sadze zeby byl problem. bo jesli sie przemeldowales to masz przeciez jakies stare rachunki prawda 
|
Do góry
|
|
|
|
#738094 - 22/11/2006 17:31
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
podbijam
Pozdro
Hmm .. faktycznie nie wiedzialem ze o to chodi Ale jesli chodzi o rachunki to nie sadze zeby byl problem. bo jesli sie przemeldowales to masz przeciez jakies stare rachunki prawda
powinno sie cos znalezc w domu rodzicow:) w kazdym badz razie wysle dowod + wyciag, jesli beda sie upominac dosle rachunek
|
Do góry
|
|
|
|
#738097 - 22/11/2006 17:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2003
|
nie trzeba od razu za calosc postawic po kursie 1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#738098 - 22/11/2006 17:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/02/2006
|
to jakie trzeba dokumenty poslac przed tym 30 listopadem zeby nie zblokowali konta?? HM??
|
Do góry
|
|
|
|
#738099 - 22/11/2006 17:48
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
to jakie trzeba dokumenty poslac przed tym 30 listopadem zeby nie zblokowali konta?? HM??
Miej litosc czlowieku, poczytaj caly temat...
|
Do góry
|
|
|
|
#738100 - 22/11/2006 17:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2001
|
Quote:
Quote:
Akt zgonu babci, legitymację z podstawówki i kartę wędkarską...
ludzie nie umiecie czytać?
|
Do góry
|
|
|
|
#738102 - 22/11/2006 18:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
I jeszcze jezeli nie byles czlonkiem Ligi Ochrony Przyrody to nie masz co liczyc na wyplate
|
Do góry
|
|
|
|
#738103 - 22/11/2006 18:35
|
a.k.a. "IcE22"
Meldunek: 13/08/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
I jeszcze jezeli nie byles czlonkiem Ligi Ochrony Przyrody to nie masz co liczyc na wyplate
Panowie nie zapominajcie o wysłanie skanu paszportu polsatu 
|
Do góry
|
|
|
|
#738104 - 22/11/2006 18:39
|
Carpal Tunnel