z pokraki Brożka zrobili znów gwiazdę to może hattricka załaduje
Jaga oglądałeś mecz Wisły z Górnikiem i ŁKS em?
oglądałem pierwszy gol po rykoszecie drugi może być udało się fartem i tyle niech strzeli z 10 goli wtedy pogadamy
Czyli to że strzelił do tej pory 143 gole i jest zdrowy i że Savicevic z Kubą dodrodkowują na nos nie ma znaczenia. W sumie lepiej jak jest lekceważony. Zobaczymy jutro
z pokraki Brożka zrobili znów gwiazdę to może hattricka załaduje
Jaga oglądałeś mecz Wisły z Górnikiem i ŁKS em?
oglądałem pierwszy gol po rykoszecie drugi może być udało się fartem i tyle niech strzeli z 10 goli wtedy pogadamy
Czyli to że strzelił do tej pory 143 gole i jest zdrowy i że Savicevic z Kubą dodrodkowują na nos nie ma znaczenia. W sumie lepiej jak jest lekceważony. Zobaczymy jutro
nikt go nie będzie lekceważyć, Arsenic w wywiadzie dzisiaj powiedział, że zna wszystkie dobre strony Brożka i piątek nie będzie żadnych sentymentów
Doradzi ktoś jak wyłączyć głos na flashscore na telefonie? Na komputerze wiem jak to zrobić, a telefonie nie widzę symbolu głośnika. Gdyby był ktoś tak uprzejmy i podpowiedział
wchodzisz po lewej stronie w ustawienia i w ustawieniach w ustawienia powiadomień no i potem dźwięk powiadomienia --> no i tutaj już sobie ustawiaj jak Ci się podoba