rozmawiałem z gosciem,ktory oglądał mecz tydzien temu w Zambrowie. Mówił , ze niezle grali, a przegrali pechowo.No ale to tylko jego opinia,chociaż on się zna.Jezdzi i oglada te 3, 4 i okregowe ligi. Takie ma hobby. No i żona nie wysyła go do Miedzyzdrojów.
A co ma Zambrów do tego. Skierniewice grały na Polonii 3-4
wg statsów lepsi. kursy przed meczem wyrównane, w 30minuie było już zdaje się 1.9 na CRO z przebiegu meczu. Stracili w 35' wyrównali z karnego 2 minuty pozniej.
Ja oglądałem skrót Widzewa sprzed tygodnia. Nikt poza Robakiem nie potrafi tam grać w piłkę.
Burbon nie będzie dumny
Nie do konca zgodze sie z taka teza. Wczorajszy mecz pokazuje, ze Robak nie robi az takiej roznicy. Osobiscie moim zdaniem zawodzi. Ja oczekuje od takiego goscia ze w meczu ze 3-4 razy zerwie sie ucieknie i zrobi akcje z ktorej bedzie zagrozenie. Mozna mowic ze sie zastawia i takie tam ale to wcale dobrze nie wyglada. Robak wyglada troche jak Lewy w reprezentacji kiedy gra chujnie cofa sie niby walczy ale gowno z tego jest. Napewno jasnym pkt druzyny jest Rudol, Mandiangu, Kita, Radwanski troche lepiej ale zegnany gwizdami. Ogólny oglad druzyny średni. Tak zorganizowany klub z nazwiskami powinien gnieść każdego w tej lidzei ogrywac od 70min juniorów
Kupon zagrany w betssonie na lepsze oglądanie : WHU - City var powyżej 0,5 3.25 Callum Wilson scored 2.34 Chris Wood strzeli głową 12 Kurs całkowity 91,26 za milion