Dzień dobry Oskar dla największego błazna roku wędruje do Maurizio Sarriego. Jak można dać zawodnikowi zrobić z siebie idiotę pięknie zostało pokazane wczoraj w końcówce dogrywki.
Trener Sarri mógł dostać Oskara za rolę pierwszoplanową. Powinien wejść na boisko i ściągnąć łebka za ucho. Albo pogonić kijem
Jak mnie to wkurwia, Rząd nie ma kasy a rozdaje ile wlezie - kiedy ten naród zrozumie, że go w chuja robią - sorry - nie mogłem - ale jak czytam, że rząd/państwo da kasę emerytom po 1100 to mnie szlag trafia - skąd da?
Oni kurwa nic nie mają - moje i Wasze wezmą i komuś dadzą - nie wiem - może ktoś dostanie trochę z powrotem... Jezu jakie to społeczeństwo jest głupie... może będzie ban - ale zrozumcie mnie - to jest chore - lemingi wierzą pierdoleniom, że rząd da... no ja nie mogę - brak mi sił już... i jeszcze 500+ na pierwsze dziecko - kurwa to ile i jakie podatki mi podniosą... masakra
"Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeśli rząd mówi, że komuś coś da, to znaczy, że zabierze tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy."