Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Właściciel tego kota raczej musi nie dojadać, w sensie kot mu wszystko opierdala z talerza
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: forty
Originally Posted By: Biszop
Właściciel tego kota raczej musi nie dojadać, w sensie kot mu wszystko opierdala z talerza
Oj,błędna teoria.Właściciel tego sierściucha,na przedkolację zjada wiecej niz na kolację.
jakbyś jeszcze dopisał coś o 200 ziemniaka to bym miał faworyta, a tak to jestem w kropce
Originally Posted By: forty
to też zły trop,ale rzucam koło ratunkowe. Patrząc z Poznania,to się zblizyłeś po tym poście z 200gramami.
Przecież wiem kto, no forty, słabo mnie oceniasz tylko ciii, bo mam interes do właściciela futrzaka i nie mogę podpaść
W najbliższych dwóch oknach transferowych Chelsea nie będzie mogła pozyskać nowych zawodników. To efekt kary za naruszenie przepisów dotyczących nieletnich piłkarzy.